Merhaba kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni kese bile yok. Annem zaten test sonucunun fotosunu atmıştım aramadı bile ben aradım hayırlı olsun dedi. Annem çocuk sevmez, düşkün değildir yeğenimle de çok ilgilenmez zaten. Annem erkke kardeşimle tek yaşıyor, ama beni haftada 2 görür, ablam karşıda en az ayda 2 gelir . Ama ona ragmen ablama çocuk olunca bizi unuttun der. Babam gittiğinden beri yıprandı ve hayatımızın merkezinde olmak istiyor. 2 gündür aşırı mutsuz anne bebeğim olcak diye üzülüyormusun dedim yoo sen haber vermeden de ben böyleydim diyor. Bebekle ilgili yorum yapmıyor mesela soruyorum üstten cevap veriyor. Babamla az görüşüyorum, erkek kardeşim babama haber vermiş babamda neden kendi haber vermedi demiş. Bana diyorki babamla ilgili adam da utanma kalmamış , nasıl haber veresin çok ayıp. Bende dedim anne neden ayıp olsunki güzel birşeyi paylaşıyorum, siz çok garipsiniz, ben bu dünyaya ait değilim diyor. Diyorum neden mutsuzsun bak bebek olunca gezeriz uyuyunca cay içeriz hiç yalnız kalmazsın, yok ya ağrılarım var ondan diyor. Yani şuan ağrısı olan benim hamilelik başında normalmiş ama ne arıyor ne soruyor bebekle ilgili... Halbuki normalde arar, sorar. He birde ben 32 yaşındayım ve doktorlar bebeğin normal yolla olmayabilir diyordu ve benim çocuk doğrumakla ilgili korkularım vardı. Annem de hep evet çocuk çok zor diyordu ama son zamanlarda deneyin falan diyordu. şuan resmen depresyonda gibi, sanki tavırlı gibi ve ben çok hassas biriyim. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum