hamileyim ama cok tedirginim :( yorumlarınıza ihtiyacım war

y.a.s.m.i.n

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
1.267
1
316
İstanbul
merhaba kızlar yorumlarınızı ve bana moral vermenizi istiyorum...
2 sene once kısa süreli bi hamilelik yasadım 2. ayımda düşükle sonuclandı ve dusukten sonra hepatit B hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 senedir tedawi goruyordum tabi tedawi suresince bebek yasaktı.. doktora en son gittigimde biraz emriwakiyle ilacı bıraktırdım bebek için ilaca ara verdik.. simdi b-hcg :344.6 yani hamileyim cok mutluyum ama bir o kadarda tedirginim ilk hamileliğim düşükle sonuclandıgı için korkuyorum.. ne yapmalıyım... nelere dikkat etmeliyim.. yorumlarınız için simdiden tesekkur ederim.. Allah hamile kalmak isteyen arkadaslara en kısa zamanda hayırlı we saglıklı ewlatlar nasip etsin.. su an hamile olanların da Allah hamileliklerinin saglıklı bir sekilde tamamına ermesini ve yawrularını saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

inş... daha doktora gitmedim bakalım gidinnce ne dicek...ilk bebeğinde düşük yasayanlarda benim gibi tedirgin mi oluyo acaba ? bu arada acaba kac haftalık hamileyimdir... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin we isteyen herkese hayırlı vee saglıklı ewlatlar nasip etsin

cnm hayırlı olsun bi kac haftalık hamilesndir heralde cok kücüktr yane hayırlısıyla kucagına lmayı nasip etsin..
korkcak bisey yok allahın izniyle..iyi düsün ii olsun inş kendini yine bisey olcak diye hazırlarsan kendnde bebeişte zarar görür allah korusun..
bol bol dinlenmelisin dikkat et kendine azda olsa uzanma agır tasıma ilk 4 ayı atlat ozmn zarfında bol bol dnlen sonra rahatlarsın inş:Saruboceq:
cokta takma zülme mutlu ol hep bak allah nasip etmiş sana bidaha keyfini cıkar yerimseniben

cok tesekkur ederim moral werdin bana :) suan sadece esim ve benden baskası bilmiyo hamile oldugumu cok erken oldugunu dusundugum için soylemedim kimseye bu yuzden konusmak dertlesmek ve moral bbulmak için bazı seyleri kafaya takmamak için burda paylastım ve inşallah su üzerimdeki tedirginliği burda atıcam :)

ii yapmıssssın cnm ii geliyo burda konusmak biseyleri paylasmakopuyorumnanaktan
simdilik söylemeded zaten ilk 3 -4ayın gecsin ahyırlısıyla saglıkla sıhatle sonra sölersnz acelesi yok zaten genelde ilk aylar sölenmiyo zaten nazar degmesn diye ya :ecrin_bebek:

ewet konustukca sanki rahatlıyorum kotu dusuncelerden uuzaklasıyorum... bakalım sabredebilirsek bende 3 ay olana kadar solememe taraftarıyım bakalım hayırlısıyla sag salim o gunlere bi gelelim bebişimle

saol nurunayn inşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve saglıklı ewlatlar nasip etsin yerimseniben

merak etme cnm zmn öyle cabuk geciyoki anlamıyosun gün gelcekki ne zmn 4 ay olmus diceksin inşş
gün gelcek bi bakcaksın dogmus kucagında inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

insallah canım yaa su ilk 3 4 ayı bi gecirsem belki biraz daha rahatlicam.. ama suna da inanıyorum dunyaya gelecek olan naparsan yap dunyaya gelir eger dunyaya gelmicekse istersen 9 ay yat yine gelmez Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

hayirlisi olsun canim.zaman okadar cabuk geciyoki dun ogrenmis gibiyim bebegimi bugun nerdeyse 3.ayim bitiyo..zaman gercekten hizli geciyo.tadini cikarmaya bak.bol bol dinlen yorma kendini.su donemde esinde yardimci olsun ev islerine falan ondan sonra zaten kimseye ihtiyacin kalmadan gecirirsin hamileligini insallah.saglikla kucaginada almayi nasip etsin rabbim :ecrin_bebek:

tebrikler canım.umarım bir sorunla karşılaşmazsın.allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

tabiki cnm kesinlikle öyle haklsıın ama sen tedbirini alcaksın gerisini allaha bırakcaksın tevekkül yaneyerimseniben
öyle cabuk geccekki anlamıcakasın inş bende diyodum ne zmn 3 ayım bitcek sonra ne zmn 4 olcak derken allaha sükürler olsun 6.5 aylık olduk smdi allah ahyırlısıyla hepimizn bebeişini saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bişey sorucam ben de yeni hamileyim ama doktor bebek ölü diyor tahlil sonuçlarına bakarak ilk önce tahlil sonucum 262 çıkmıştı geçen gün yaptırdım yine 1064 çıktı ama bebek ultrasonda görünmediği için bebek ölü diyorlar yani değerler yükseliyor.bebek ölüyse dğerler yükselirmi ne olur yardımcı olun bildiğinizi anlatın

cnm hayırlı olsun sende telas yapma sakin olun yaw kaydirigubbakcemile3
deger yükselmiş hemde bine cıkmıs büyüyo işte cocuk ama bikac haftalık daha demekki ultrasonda görememesi gayet normal bazıları hemen almak için öle yapıyo sen baska bi doktora git bence benm bildgim deger yükseliyosa bebek ölü degildir yane...
benm arkadasımda gittiginde doktr göremedi ama ben dedm ona hamilesin cok kücüktr ondan görememiştir diye 2 hafta sonra hamilesin demiş doktor sakın sen dnleme ölü degildir allahın izniyle baska doktora git bence cnm

lütfen arkadaşlar yardımcı olun b-hcg sırasıyla 262 350 380 945 ve en son 1064 çıktı bebek ultrasonda görünmeyince bebek ölü dedi doktor ölü olunca değerler yükselirmi lütfen yardımcı olun bana

cnm değerlerin arttmış ama çok yavaş artmış...
iki günde bir en az 2 katına çıkması lazım
dış gebelik falan olabilir...
bir terslik var ama...

bebek ölü olsa değer düşerdi ve düşükle sonçlanırdı
bir şey var ama...
sen bence iyi bir doktora görün cnm...
stres yapma...

bak ben hamileyken ilk kan testimde 32 çıktı... 2 gün sonra 128 olmuştu...
seninde iki günde en az 2 katına çıkmalıydı

bak ben hamileyken ilk kan testimde 32 çıktı... 2 gün sonra 128 olmuştu...
seninde iki günde en az 2 katına çıkmalıydı

evet bak sen haklısın benm aklıma gelemişti benmde ilk dıs gebelik olmustu böle az ilerlemişti sonra kendi kendine düsmüst dedgin gibi doktrda demişti 2 katına cıkması alzım diye dıs geblik olabilir baska bi doktora gtsen iyi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…