- Konu Sahibi y.a.s.m.i.n
-
merhaba kızlar yorumlarınızı ve bana moral vermenizi istiyorum...
2 sene once kısa süreli bi hamilelik yasadım 2. ayımda düşükle sonuclandı ve dusukten sonra hepatit B hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 senedir tedawi goruyordum tabi tedawi suresince bebek yasaktı.. doktora en son gittigimde biraz emriwakiyle ilacı bıraktırdım bebek için ilaca ara verdik.. simdi b-hcg :344.6 yani hamileyim cok mutluyum ama bir o kadarda tedirginim ilk hamileliğim düşükle sonuclandıgı için korkuyorum.. ne yapmalıyım... nelere dikkat etmeliyim.. yorumlarınız için simdiden tesekkur ederim.. Allah hamile kalmak isteyen arkadaslara en kısa zamanda hayırlı we saglıklı ewlatlar nasip etsin.. su an hamile olanların da Allah hamileliklerinin saglıklı bir sekilde tamamına ermesini ve yawrularını saglıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
cok tesekkur ederim moral werdin bana :) suan sadece esim ve benden baskası bilmiyo hamile oldugumu cok erken oldugunu dusundugum için soylemedim kimseye bu yuzden konusmak dertlesmek ve moral bbulmak için bazı seyleri kafaya takmamak için burda paylastım ve inşallah su üzerimdeki tedirginliği burda atıcam :)
ewet konustukca sanki rahatlıyorum kotu dusuncelerden uuzaklasıyorum... bakalım sabredebilirsek bende 3 ay olana kadar solememe taraftarıyım bakalım hayırlısıyla sag salim o gunlere bi gelelim bebişimleii yapmıssssın cnm ii geliyo burda konusmak biseyleri paylasmakopuyorumnanaktan
simdilik söylemeded zaten ilk 3 -4ayın gecsin ahyırlısıyla saglıkla sıhatle sonra sölersnz acelesi yok zaten genelde ilk aylar sölenmiyo zaten nazar degmesn diye ya :ecrin_bebek:
merak etme cnm zmn öyle cabuk geciyoki anlamıyosun gün gelcekki ne zmn 4 ay olmus diceksin inşş
gün gelcek bi bakcaksın dogmus kucagında inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
insallah canım yaa su ilk 3 4 ayı bi gecirsem belki biraz daha rahatlicam.. ama suna da inanıyorum dunyaya gelecek olan naparsan yap dunyaya gelir eger dunyaya gelmicekse istersen 9 ay yat yine gelmez Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. bişey sorucam ben de yeni hamileyim ama doktor bebek ölü diyor tahlil sonuçlarına bakarak ilk önce tahlil sonucum 262 çıkmıştı geçen gün yaptırdım yine 1064 çıktı ama bebek ultrasonda görünmediği için bebek ölü diyorlar yani değerler yükseliyor.bebek ölüyse dğerler yükselirmi ne olur yardımcı olun bildiğinizi anlatın
bak ben hamileyken ilk kan testimde 32 çıktı... 2 gün sonra 128 olmuştu...
seninde iki günde en az 2 katına çıkmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?