- Konu Sahibi y.a.s.m.i.n
-
canım banada öyle dedi doktor kese görünmüyor dış gelik var dedi hemen o gün sezeryan olmamı istedi bir anda duyunca dünyam yıkıldı çünkü dış gebelik nedir bilmiyordum doktodan 1 hafta süre istedim ve cumaya randevu aldım sezeryan için bu arada bazı kişiler kendin düşür sezeryana gerek kalmadan dediler bende kendim ağır şeyler kaldırdım cahilce ertesi gün felçli gibi kalktım hemen hastaneye kaldırıldım hastanede doktor dış gebelik yok dedi fakat buseferde düşük tehlikem olduğunu söyledi üzülümmü sevinimmi anlamadım çok kızdım kendime yani anlayacağın biraz doktorun biraz kendimin hatası oldu şu anda allaha çok şükür 22 haftalık hamileyim yiyeceği ekmeği varsa hiç birşey engel olmuyor sende 1 değil bir kaç doktora git moralini yüksek tut a.s.lütfen arkadaşlar yardımcı olun b-hcg sırasıyla 262 350 380 945 ve en son 1064 çıktı bebek ultrasonda görünmeyince bebek ölü dedi doktor ölü olunca değerler yükselirmi lütfen yardımcı olun bana
insallah inşallaaah :bbo:tabiki cnm kesinlikle öyle haklsıın ama sen tedbirini alcaksın gerisini allaha bırakcaksın tevekkül yaneyerimseniben
öyle cabuk geccekki anlamıcakasın inş bende diyodum ne zmn 3 ayım bitcek sonra ne zmn 4 olcak derken allaha sükürler olsun 6.5 aylık olduk smdi allah ahyırlısıyla hepimizn bebeişini saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
ya hamileligimi kimseye soylemedim die belli etmemeye calısıyorum genelde herguun dısarıdayım dinlenemiyorum yani :1no2: bahaneler bulmam lazım dısarı cıkmamak için kaydirigubbakcemile3hayirlisi olsun canim.zaman okadar cabuk geciyoki dun ogrenmis gibiyim bebegimi bugun nerdeyse 3.ayim bitiyo..zaman gercekten hizli geciyo.tadini cikarmaya bak.bol bol dinlen yorma kendini.su donemde esinde yardimci olsun ev islerine falan ondan sonra zaten kimseye ihtiyacin kalmadan gecirirsin hamileligini insallah.saglikla kucaginada almayi nasip etsin rabbim :ecrin_bebek:
bak ben hamileyken ilk kan testimde 32 çıktı... 2 gün sonra 128 olmuştu...
seninde iki günde en az 2 katına çıkmalıydı
canım ya gitmediğim doktor kalmadı 5 doktordan ikisi bebek ölü diyor ya da dış gebelik diyor 3 taneside normal hamilesn bebeğin görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük diyorlar hangiine inanayım ağrıda başka doktor da yok gidebileceğim. zaten tedaviyle oldu ben hamile kalınca doktorum hastaneden ayyrıldı kaldım böyle biraz daha bekleyeyimmi ne dersiniz[/QUO
Öncelikle Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Bebek ölü olsa arkadaşnda dediği gibi değer düşer artmaz.En son adet tarihin nedir? Hafta küçük ise keseyi görmeleri zor oluyor.Benim 1 yaşında bir oğlum var.Doktor neredeyse 8. haftanın sonuna kadar kalp atışını görememişti.Ama aslan gibi çok şükür.
Moralini yüksek tut en önemlisi bu.
Birde doktorum şunu söylemişti bebekte bir sorun varsa istersen 9 ay yat o bebeği vücut dışarı atıyor, ama sorun yoksa hergün zıpla yine de düşmüyor.
Herşey güzel olacak böyle düşün delikafadulden
canım ya gitmediğim doktor kalmadı 5 doktordan ikisi bebek ölü diyor ya da dış gebelik diyor 3 taneside normal hamilesn bebeğin görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük diyorlar hangiine inanayım ağrıda başka doktor da yok gidebileceğim. zaten tedaviyle oldu ben hamile kalınca doktorum hastaneden ayyrıldı kaldım böyle biraz daha bekleyeyimmi ne dersiniz
canım banada öyle dedi doktor kese görünmüyor dış gelik var dedi hemen o gün sezeryan olmamı istedi bir anda duyunca dünyam yıkıldı çünkü dış gebelik nedir bilmiyordum doktodan 1 hafta süre istedim ve cumaya randevu aldım sezeryan için bu arada bazı kişiler kendin düşür sezeryana gerek kalmadan dediler bende kendim ağır şeyler kaldırdım cahilce ertesi gün felçli gibi kalktım hemen hastaneye kaldırıldım hastanede doktor dış gebelik yok dedi fakat buseferde düşük tehlikem olduğunu söyledi üzülümmü sevinimmi anlamadım çok kızdım kendime yani anlayacağın biraz doktorun biraz kendimin hatası oldu şu anda allaha çok şükür 22 haftalık hamileyim yiyeceği ekmeği varsa hiç birşey engel olmuyor sende 1 değil bir kaç doktora git moralini yüksek tut a.s.
canım ya gitmediğim doktor kalmadı 5 doktordan ikisi bebek ölü diyor ya da dış gebelik diyor 3 taneside normal hamilesn bebeğin görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük diyorlar hangiine inanayım ağrıda başka doktor da yok gidebileceğim. zaten tedaviyle oldu ben hamile kalınca doktorum hastaneden ayyrıldı kaldım böyle biraz daha bekleyeyimmi ne dersiniz
canım ya gitmediğim doktor kalmadı 5 doktordan ikisi bebek ölü diyor ya da dış gebelik diyor 3 taneside normal hamilesn bebeğin görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük diyorlar hangiine inanayım ağrıda başka doktor da yok gidebileceğim. zaten tedaviyle oldu ben hamile kalınca doktorum hastaneden ayyrıldı kaldım böyle biraz daha bekleyeyimmi ne dersiniz[/QUO
Öncelikle Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Bebek ölü olsa arkadaşnda dediği gibi değer düşer artmaz.En son adet tarihin nedir? Hafta küçük ise keseyi görmeleri zor oluyor.Benim 1 yaşında bir oğlum var.Doktor neredeyse 8. haftanın sonuna kadar kalp atışını görememişti.Ama aslan gibi çok şükür.
Moralini yüksek tut en önemlisi bu.
Birde doktorum şunu söylemişti bebekte bir sorun varsa istersen 9 ay yat o bebeği vücut dışarı atıyor, ama sorun yoksa hergün zıpla yine de düşmüyor.
Herşey güzel olacak böyle düşün delikafadulden
ewet şimdi başka bir doktordan geliyorum her şley normal dedi şu anda 3 haftalık dedi görünmemesi normal bir kese gördü ama rahmin aşağısında iki hafta bekle dedi rahmin içine doğru giderse bir sorun yok dedi inşallah bir sorun çıkmaz bende rahatlarım
teşekkürler allah hepimizinkini korusun a.s.cnm sanada cok gecmiş olsun..
cidden biras cahilce olmus benmde kendi kendine dstü ama hiç bisey yapmadım ama allah korumus bebişini dedigin gibi o cocugun rızkı varsa nolursa olsun geliyo dnyaya allah saglık sıhatle kucagınada almayı nasip etsn inş:Saruboceq:
cnm değerlerin arttmış ama çok yavaş artmış...
iki günde bir en az 2 katına çıkması lazım
dış gebelik falan olabilir...
bir terslik var ama...
gittim canım dış gebelik yok dedi aksine bende bir sancı,ağrı bir rahatsızlıkta yok bunların olmaması çok iyi dedi en son gittiğim doktor iki hafta geçsin gel bakalım dedi bekleyeceğim bende bir sorun olmaz inşallah
cok iyi yaa hadi bakalım bu 2 hafta kendini istirahate cek 2 hafta sonra guzel haberlerle :CüvCüv: gelirsin insallah sırnaşık şey
merhabalar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.değerim 51.77 doktorda hamilesin ama daha küçük dedi.3 mayıs gene kana bakcak.ara ara sol kasığım batıyo.bir sıkıntı çıkmaz inşallah korkuyorum...
inşallah yalnız anlamadığım keseyi nedn rahmin aşağısında gördü çok küçük olduğu içinmi yasmin neredeyse iki ay olucak ve benimvelet hala görünmüyor ters giden bişey yok demi inşallah yoktur çok üzüürüm
benım 6 haftada kese görülmüştü 8 haftada kalp atısları duyulmustu.
Düşük yaapan bi arkadsaım vardı 2 ye hamıle kaldıgında o da cok tedirgindi sürekli düşücüek korkusuyla ama bosuna:) suan kucagına aldı bile
sadece kendınıze dikkat edin yormayın zaten bi durum olsa doktor uyarır inşşş hepinizz bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alırsınızda:) başlarınızı bi ağrıtır :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?