hamileyim ama cok tedirginim :( yorumlarınıza ihtiyacım war

merhaba bende 22 haftalık hamileyim hamillelik sırasında moralinin de yüksek olması gerek bu yüzde olacağına bırak allah hayırlısını nasip etsin

canım banada öyle dedi doktor kese görünmüyor dış gelik var dedi hemen o gün sezeryan olmamı istedi bir anda duyunca dünyam yıkıldı çünkü dış gebelik nedir bilmiyordum doktodan 1 hafta süre istedim ve cumaya randevu aldım sezeryan için bu arada bazı kişiler kendin düşür sezeryana gerek kalmadan dediler bende kendim ağır şeyler kaldırdım cahilce ertesi gün felçli gibi kalktım hemen hastaneye kaldırıldım hastanede doktor dış gebelik yok dedi fakat buseferde düşük tehlikem olduğunu söyledi üzülümmü sevinimmi anlamadım çok kızdım kendime yani anlayacağın biraz doktorun biraz kendimin hatası oldu şu anda allaha çok şükür 22 haftalık hamileyim yiyeceği ekmeği varsa hiç birşey engel olmuyor sende 1 değil bir kaç doktora git moralini yüksek tut a.s.

insallah inşallaaah :bbo:
ya hamileligimi kimseye soylemedim die belli etmemeye calısıyorum genelde herguun dısarıdayım dinlenemiyorum yani :1no2: bahaneler bulmam lazım dısarı cıkmamak için kaydirigubbakcemile3

bak ben hamileyken ilk kan testimde 32 çıktı... 2 gün sonra 128 olmuştu...
seninde iki günde en az 2 katına çıkmalıydı

canım ya gitmediğim doktor kalmadı 5 doktordan ikisi bebek ölü diyor ya da dış gebelik diyor 3 taneside normal hamilesn bebeğin görünmemesi çok normal çünkü daha çok küçük diyorlar hangiine inanayım ağrıda başka doktor da yok gidebileceğim. zaten tedaviyle oldu ben hamile kalınca doktorum hastaneden ayyrıldı kaldım böyle biraz daha bekleyeyimmi ne dersiniz

biras daha bekle cnm bak cogunluk normal hamilesin demiş cok kücükse görünmez benm bikac arkdasıma öyle oldu az bekle zaten o kendini belli eder arkadasların dedigi gibide moraalini yüksek tut hersey ii olcak diye düsün inşş hersey cok güsel olur bebişinide görürsün yakında :Saruboceq:

cnm sanada cok gecmiş olsun..
cidden biras cahilce olmus benmde kendi kendine dstü ama hiç bisey yapmadım ama allah korumus bebişini dedigin gibi o cocugun rızkı varsa nolursa olsun geliyo dnyaya allah saglık sıhatle kucagınada almayı nasip etsn inş:Saruboceq:

bence de moralini yuksek tut Allahın izniyle hiçbirsey olmaz insallah.. bende dusen bebekler için genellikle bir sakatlıkları eksiklikleri oluyor da dusuyor diye duymustum ben ilk dusugumden sonra 1 gun uzuldum sonra aklıma bu geldi ve hayırlısı boyleymiş dedim kendime moral vermeye calıstım yani her durumda moralimizi yuksek tutmalıyız boyle derken kolay geliyo insana ama napalım sonucta suan karnımızda bi bebiş war belki dogar belki dogmaz Allah bilir ama biz dua etmeyi kesmeyelim insallah hersey gonlumuzce olur :Saruboceq:

teşekkürler allah hepimizinkini korusun a.s.

cnm değerlerin arttmış ama çok yavaş artmış...
iki günde bir en az 2 katına çıkması lazım
dış gebelik falan olabilir...
bir terslik var ama...

gittim canım dış gebelik yok dedi aksine bende bir sancı,ağrı bir rahatsızlıkta yok bunların olmaması çok iyi dedi en son gittiğim doktor iki hafta geçsin gel bakalım dedi bekleyeceğim bende bir sorun olmaz inşallah

cok iyi yaa hadi bakalım bu 2 hafta kendini istirahate cek 2 hafta sonra guzel haberlerle :CüvCüv: gelirsin insallah sırnaşık şey

merhabalar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.değerim 51.77 doktorda hamilesin ama daha küçük dedi.3 mayıs gene kana bakcak.ara ara sol kasığım batıyo.bir sıkıntı çıkmaz inşallah korkuyorum...

cok iyi yaa hadi bakalım bu 2 hafta kendini istirahate cek 2 hafta sonra guzel haberlerle :CüvCüv: gelirsin insallah sırnaşık şey

inşallah yalnız anlamadığım keseyi nedn rahmin aşağısında gördü çok küçük olduğu içinmi yasmin neredeyse iki ay olucak ve benimvelet hala görünmüyor ters giden bişey yok demi inşallah yoktur çok üzüürüm

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin değerler yükselir çok küçük ondanadır

sorun yoktur insallah canım moralini yuksek tut bende hala gitmedim doktora biraz daha vakit gecsinde bişeyler goriyim istiyorum eyvahedigeldismile sata gore 5+2 hamileyim ama bişe gorunmez heralde alttan muayene istemiyorum 2 3 hafta daha gecsin ole mi giderim bilmiyorum ki bilmiyorumkismile

benım 6 haftada kese görülmüştü 8 haftada kalp atısları duyulmustu.
Düşük yaapan bi arkadsaım vardı 2 ye hamıle kaldıgında o da cok tedirgindi sürekli düşücüek korkusuyla ama bosuna:) suan kucagına aldı bile
sadece kendınıze dikkat edin yormayın zaten bi durum olsa doktor uyarır inşşş hepinizz bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alırsınızda:) başlarınızı bi ağrıtır :))))

inşallahh :) doktora gittim sali gunu suan sadece ekeseyi gordu 1 hafta sora tekrar gel dedi inşallah salı gunu kalp atıslarını daduyarım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…