dün test yaptım pozitif çıktı görünce sevindim ama henüz daha 7 aylık evliyim evliliğin ilk aylarında sıkıntılar yaşadık. bu kadar erken olsun istemiyordum.en azından 1 sene geçsin istiyordum.eşimin isteğiyle birazda kandırmasıyla oldu diyelim.şimdi içimde tereddütler var kendimi geleceğini düşünmeden hareket eden cahil kadınlar gibi hissediyorum.tamam içinde bir bebeğin olması bunlar insan mutlu ediyor ama ne kadar doğru 1yıl olmadan.kısacası karmakarışık duygular içerisindeyim.ne yapmam gerekir bu vakitten sonra
Su an oyle dusunuyorsun canım bende 25 haftalık hamıleyım hamıle oldugumu ogrendıgımde ne oluyor daha erkendı flan dedım ama sımdı tekmelerını hıssedıyorum kızımın ve ıykı yapmısım dıyorum. Insan pskolojısı bu cok normal. Ama sımdı devır eskısı gıbı degıl smdı her turlu calısma ımkanı vs var allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
Su an oyle dusunuyorsun canım bende 25 haftalık hamıleyım hamıle oldugumu ogrendıgımde ne oluyor daha erkendı flan dedım ama sımdı tekmelerını hıssedıyorum kızımın ve ıykı yapmısım dıyorum. Insan pskolojısı bu cok normal. Ama sımdı devır eskısı gıbı degıl smdı her turlu calısma ımkanı vs var allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
dün test yaptım pozitif çıktı görünce sevindim ama henüz daha 7 aylık evliyim evliliğin ilk aylarında sıkıntılar yaşadık. bu kadar erken olsun istemiyordum.en azından 1 sene geçsin istiyordum.eşimin isteğiyle birazda kandırmasıyla oldu diyelim.şimdi içimde tereddütler var kendimi geleceğini düşünmeden hareket eden cahil kadınlar gibi hissediyorum.tamam içinde bir bebeğin olması bunlar insan mutlu ediyor ama ne kadar doğru 1yıl olmadan.kısacası karmakarışık duygular içerisindeyim.ne yapmam gerekir bu vakitten sonra
ben 10 aylık evliyim banada arkadaşlarım ailem 1-2 sene geçsin öyle yaparsın diyordu ama hamile olduğum haberini onlara söylediğimde benden çok sevindiler
rabbim sizinde bebeğinizinde kaderini yazmış hayırlara vesile olur inşallah bebeğiniz
boyle dusunmemiz hormonlar yuzunden.bende 7 haftalik hamileyim ucuncu bebegim olacak.istedik sorununmuzda yok ama bende keyifsizim cok tuafim bunun nedeni hormonlar ilk uc aydan sonra insan rahatliyor daha saglikli dusunuyor.birde bebegini ultrasonda goruncede fikirler degisiyor.zamana burak duzelir.benim birde bulantim cok fazla fenayim
Bebek eşini de değiştirir. Sana daha düşkün olur.sen bi kalp atışını gör.ellerini ayaklarını gör çok şükür diyeceksin.birde hareketlerini hisset ben ne yanlış düşünmüşüm diye suçluluk hissedeceksin: )
Canım çok istesen bile bu tür duygu karmaşaları yaşaman çok normal başlarda. Ben beş yıldır evliyim, bir yıldır da korunmuyorduk. Şimdi üç aylık hamileyim, ilk öğrendiğimde inan çok bocaladım. İyi bir şey mi yapıyorum, bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar akıllıca? Bakabilecek miyim, iyi bir anne olabilecek miyim soruları kafamı kurcaladı. Ama zamanla çok alıştım bu fikre, şimdi bu dünyada tek başıma da olsam onu doğuracağım ve büyüteceğim için çok mutluyum.