• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama istemiyorum

Sen diye ömür boyu cezasını çekeceksin aldıracağın için diyor ya aldırmaya giderken araba çarpsa ya masada kan kaybından ölsen diyor psikolojimi bozuyor işte
Ne bu Hint dizisi mi?

Benim 3 kaybım oldu onlarda kendiliğinden düştüler o psikolojiyi çeken biri olarak yazıyorum hatta bazen keşke böyle yapmasaydım dediğim bile oldu Benim elinde olmamasına rağmen eşin çok kötü biri ama bebeğin seninde bir parçan Bir can oda lütfen yapma

Sen diye ömür boyu cezasını çekeceksin aldıracağın için diyor ya aldırmaya giderken araba çarpsa ya masada kan kaybından ölsen diyor psikolojimi bozuyor işte
Yani aldır aldırma diyemem ama evliliğin iyiye gitmiyor. Öyle adama çocuk falan yapılmaz. Ömür boyu tek başına bakabiliceksen doğur.

Siz güvenmeyebilirsiniz siz tercih etmezsiniz.
Ama yasaların kadını koruyamadığı durumlarda şart.
Tıp eğitimi almış kadın doğum uzmanlığını tamamlamış doktor muayenehanesi merdivenaltı olmuyor.
Ebe komşunuz evinde kürtaj yapıyorsa o merdivenaltı oluyor.
Bahsettiğiniz doktor ve doktorlar suç işliyor
kadını korumak vs mevzusu ayrı yasaya aykırı hareket eden kişi doktordan önce suçludur böyle kişilerin gerçekten doktor olduğuna da emin misiniz her şeyden önce
Bu ülkede biri sosyal medyalarda bile alenen doktorum diye aylarca yıllarca insanları kandırdı ona da doktor diye güvenenler vardı eminim
Kürtaj herhangi bir doktor muayenehanesinde yapılmayacak kadar ciddi bir iş tam teşekküllü bir hastane olmadığı sürece can emanet edilmez
Bu kadının bilmediğiniz bir rahatsızlığı varsa ve o an ters giden acil bir durumda o muayenehanede müdahale edilemezse o zaman kadını korumuş olmayacaksınız
Burada bir şey yazarken on kere düşünün yasal olmayan bir şeye teşvik ediyorsunuz kadını inanılır gibi değil

Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Eşiniz duymadan halledemezsiniz maalesef. Benimde kürtaj durumum olmuştu doktorum sözlü olarak esiminde onayı olduğunu bildiği halde yazili olarakta eşimin rızasını aldı ve kürtaj dosyasına ekledi. Hatta o kadar önemli tutuyorlar ki bir kelime yanlış diye iptal etti tam olarak istenilen cümleleri yazmasını rica etti eşimden.

Bahsettiğiniz doktor ve doktorlar suç işliyor
kadını korumak vs mevzusu ayrı yasaya aykırı hareket eden kişi doktordan önce suçludur böyle kişilerin gerçekten doktor olduğuna da emin misiniz her şeyden önce
Bu ülkede biri sosyal medyalarda bile alenen doktorum diye aylarca yıllarca insanları kandırdı ona da doktor diye güvenenler vardı eminim
Kürtaj herhangi bir doktor muayenehanesinde yapılmayacak kadar ciddi bir iş tam teşekküllü bir hastane olmadığı sürece can emanet edilmez
Bu kadının bilmediğiniz bir rahatsızlığı varsa ve o an ters giden acil bir durumda o muayenehanede müdahale edilemezse o zaman kadını korumuş olmayacaksınız
Burada bir şey yazarken on kere düşünün yasal olmayan bir şeye teşvik ediyorsunuz kadını inanılır gibi değil

Muayenehanelerde kürtaj yapılması yasal bu arada siz yanlış anlamışsınız.
Tam teşekküllü hastane gerekmiyor.

Yani doğum kontrol hapı kullanırken bi ben hamile kalmadım herhalde.
Yalnız değilsiniz 🤦🏻‍ Evliliğimin ilk 5 yılı ben de kullandım ve sizin gibi hapı dakikasına bile dikkat ederek içtim her gün, muhtemelen o sebeple koruması çok yüksek oldu.😂

Konu sahibi, hamileliğinizi devam ettirip ettirmemeniz konusunda söyleyebileceğim hiçbir şey yok, zira çok özel ve hassas bir konu.
Bence sakince eksi ve artılarıyla düşünüp karar vermeniz lazım. Acele ile ya da başkalarından etkilenerek verilen karardan pişman olma ihtimali çok yüksek şahsi düşüncem. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz 🙏🏻

Muayenehanelerde kürtaj yapılması yasal bu arada siz yanlış anlamışsınız.
Tam teşekküllü hastane gerekmiyor.
Benim teyzem muayenehanesi olan doktor diyerek gittiği el altından kürtaj yapan bir doktor yüzünden ölümden döndü
Kanla ilgili sorunu varmış orada müdahale edemediler sonuç kan kaybından ölecekti ambulans gelmese
Eş imzası almadan kürtaj yapan doktor suç işliyordur yetkinliği de araştırılmalıdır
ben hastane olmadığı sürece hiçbir muayenehaneye hele de suç işleyen bir doktora kendimi emanet etmem
Lütfen bana cevap da yazmayın artık
Bu konu hakkında düşüncemi söyledim uzatmak istemiyorum
Herkesin kendi düşüncesi sevgiler saygılar iyi akşamlar dilerim size

Gerçekten beni anlayan tek siz çıktınız evet belki günah işliyorum ama ilerde çocuğum rezil olmaktansa böylesi daha iyi olacağını düşünüyorum
Günahımızı sevabımızı diğer tarafta hepimiz göreceğiz ama bu hayatta Rabbim hepimize düşünme yetisi vermiş, bence içinizin rahat etmemesi çok normal herkes evladının güzel bir ortamda büyümesini ister, inşallah hayatınızın bundan sonrası çok güzel olur 🩷

Benim teyzem muayenehanesi olan doktor diyerek gittiği el altından kürtaj yapan bir doktor yüzünden ölümden döndü
Kanla ilgili sorunu varmış orada müdahale edemediler sonuç kan kaybından ölecekti ambulans gelmese
Eş imzası almadan kürtaj yapan doktor suç işliyordur yetkinliği de araştırılmalıdır
ben hastane olmadığı sürece hiçbir muayenehaneye hele de suç işleyen bir doktora kendimi emanet etmem
Lütfen bana cevap da yazmayın artık
Bu konu hakkında düşüncemi söyledim uzatmak istemiyorum
Herkesin kendi düşüncesi sevgiler saygılar iyi akşamlar dilerim size

Benim kime ne yazacağıma karışamazsınız öncelikle.
Teyzeciğinize çok geçmiş olsun.
Siz emanet etmeyin.
Teyzeniz de ne yaşamış bilemem.
Ama muayenehanede uzman doktorun yaptığı kürtaj yasal. Burada yasal olmayan tek şey eş imzası.
Gereksiz yere de konu sahibini korkutmanıza gerek yok. Bu basit bir işlem. Olası bir aksilikte müdahale edecek doktor mevcut. Hemşire mevcut. Ameliyathane ortamı zaten mevcut.

Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Mutlu olmayacĞınız bir cocugu dünyaya getirmeyin. Sonuçta öncelik annenin ruh saglıgıdır.

Ağzını yoklayin sence çocuğumuz olsa değişir mi bu durumlar ne düşünüyorsun de. Sonra söylemine göre düşünün.
6 yılda bu kadar şiddet varken boşanmayı düşünmemenz de şaşılasi

Ağzını yoklayin sence çocuğumuz olsa değişir mi bu durumlar ne düşünüyorsun de. Sonra söylemine göre düşünün.
6 yılda bu kadar şiddet varken boşanmayı düşünmemenz de şaşılasi
Çocuk olduğunda inanki işler çok daha kötü olacak
Kötü giden bir evliliği çocuk dahada çıkmaza sokar
Hani diyorlar ya bi çocuk yap belki düzelir
Vallahi yalan
Sorumluluk duygusu yok birdefa adamda

Tabikide hergün birbirimizi yemiyoruz ama yapmayınca da bu sefer beni aldatıyorsun bilmem ne birde mahkemede bana kadınlık yapmıyor diye sunabilir ben herşeyi düşünmüyor muyum sanıyorsunuz
Seninde psikolojin bozulmuş.kadjnlik yapmıyor dese nolacak hakimden düşünür bu adama kadınlık yapılırmı dye

Back
X