Herkes bana göre öyle bana göre böyle yazmış. Cana kıyma o bir mucize Allah verdi kıyma ona yazmış. Dün bir üye şunu yazdı: 1,5 ve 3 yaşında iki bebek makarna pilav ve çorbayla besleniyor. Bırak eti balığı tavuğu; sebzeyi bile 2-3 ayda bir yiyebiliyormuş çocuklar. Bu bebeklere günah değil mi? Yeter ki doğurulsun günaha girilmesin, boşver aç sefil kalsınlar, düzgün beslenip insan gibi şartlarda yaşamasalar da olur çünkü o kısmı bizi pek ilgilendirmiyor. "Ne biliyorsun belki doğduktan sonra şartları düzelecek belki maddi durumları iyileşecek" demek de yine başkasının almak zorunda olduğu risk hakkında atıp tutmak oluyor. Ya düzelmezse, biz mi gidip o çocuğa maddi manevi destek vereceğiz?
Bu 1,5 ve 3 yaşında çocukları biz niye gidip alıp beslemiyoruz, başında anası babası var, doğurmayı bilen bakmayı da bilsin diyoruz değil mi? Allah vermemiş işte rızık bu bebeklere.
Konu sahibinin kocası sevgisiz saygısız ve psikolojik şiddet uygulayan biri, ileride fiziksel şiddet de gelecektir çünkü aynı ortamda yaşamak zorundalar. Çocuğun iyi beslenemeyeceği, huzur sevgi saygı dolu bir evde büyümeyeceği de ortada. Korundum ama hamile kaldım değil de dikkatsiz davrandım hamile kaldım denmiyor nedense. Bu konuda istediğimizi söyleyebilir istediğimiz kadar saydırabiliriz. Bu durumda ben olsam spiral hap iğne mevcut her yöntemi kullanırdım. Hatta hiç bir yöntemi kullanmazdım çünkü bu adamla beraber olmazdım ayrılırdım.