7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..
canım benim sağlıklı hamileliklerde bile allah ın dediği oluyor sakat bebekler doğabiliyor ne riskli hamilelikler duyuyoruz bebek sağlıklı doğuyor şuanda ben 9 haftalık hamileyim sorun yok gibi görünüyor ama ben bilebilirmiyim 9 ay sonra bebeğim sağlıklımı değilmi kısacası allah a dua et namaz kıl dua oku inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bende hep sana dua edicem sende bize dua et....
tebrikler canım üzme kendini stres yapma RABBİM yanında olsun bende 4 haftalık hamileyim hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünler inş
bynkutluay ve albeyaz çok teşekkür ediyorum ilginiz ve iyi dilekleriniz için.dualarınızı esirgemeyin en ihtiyacım olan o.albeyazcım şuan 8 haftalık hamileyim sintigrafi çekildiğimde 4 haftalıkmışım.adet düzensizliğim olduğu için için farkına varamadım.halbuki testte yapmıştım 2 defa ama çıkmadı.şimdi ise bu duruminşşallah bişe olmıcak bebeğime inanıyorum.
bı arkadaşta 4 haftalıkken çektırmıştı ama bışey olmadı şimdı oglu buyudu stres yapma başka doktorada gıtaldırma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?