7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..
evet canım aynen bu durumdayız işte bizde 2 günde 5 doktor a göründüm prof.lere çıktık.son gittiğimiz doktora kadar hepsi risk etmeyin aldırın dedi.tabi moraller sıfırlandı bizde ağlamaktan mahvolduk.şükür ki en son gittiğimiz dr içimize su serpti.benimde hissettiğim şu ki bebeğim iyi yani öyle hissediyorum.3 hafta sonra ikili test yapılacak.inşallah bi sorun çıkmıycak.benim düşüncem yani eğer bebğim etkilenmiş olsa idi durmazdı zaten ama sıkı sıkı tutunmuşken ben nasıl kıyarım ona.beklicem inşallah bişe olmıcak.çok sağolun hepinizde.. verdiğin örnek benim için çok değerli.. Allah ım razı olsu sizlerden..sende inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına canım..slm kızlar
kafadar ben başımızdan geçen olayı anlatmak istiyorum
benim abimin eşi yengemde böbrek taşı olduğu için türlü filmler ilaçlı ilaçsız emarlar falan çekildi
ama meğersem sançı böbrek sancısı değil bebekten dolayı oluşmuş sancılarmış ve biz bunu farkettiğimizde nerdeyse 7-8 haftalık hamileymiş aynen senin gibi nereye gitsek ne yapsak bilemedik bi çok doktor gezdik
bazısı kesin kürtaj bazısı bekleyelim 11-14 haftalık testte çıkar bazısıda hiç bişey yapmayacağız
sağlıksız olan rahimde tutunamaz dedi bizimde gönlümüz bundan yana olduğu için
devam kararı aldık çok şükür rabbim öyle bir bebek verdiki aklı ve zekasıyla daha 2 yaşında olmasına
rağmen hayran bırakıyo ...
diyeceğim o ki bence bekle ve gör zaten zamanla herşey ortaya çıkacak
allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza bende 6 haftalık hamileyim
7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..
Canim cok geçmiş üzerinden ama ben de tomografi çekildim gebe olduğumu bilmeden bebeğini doğurdun mu sağlığı nasıl çok merak ediyorum umarım ikiniz de iyisinizdir7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..
Umarim öyledir tomografi çekilen çok kişi yazmış ama kimse sonucu yazmamış sonuçlara ihtiyacım var arkadaşlar :)sen yazinca şimdi bende merak ettim konu sahibi ordamisinnnnn:))))) umarım saglicakla gelmiştir bebegin
Canim sanırım yarım saatten sonrasını dikkate almamak gerekiyor yarın bir daha yap isrersenKızlar merhaba.benım adet 3 ocakta olmalıydı olmafı hala test yptım ilk negatifti sonra bi kac saat sonra atmak için baktım ki cok zof gorunun kıl gibi bi çizgi cıkmıss bunr ne boyle
Aynennnn cnım bı daha ypcam beklıcm bırzdahaCanim sanırım yarım saatten sonrasını dikkate almamak gerekiyor yarın bir daha yap isrersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?