hamileyim ama sevinemedim :( bilgilerinizi paylaşın lütfen..

kızlar bende bişey sormak istiyorum size,4 haftalık hamileyim,idrarda test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittik ultrasonla baktı fakat göremedi kanda test yaptı oda pozitif çıktı ancak 2 tane biri 2 mm dieri 4 mm kist olduunu sööledi bende tesadüfen öğrendim..tabi telaşlandım doktor ise telaşlanmamam gerektiğini bu kistlerin bebeğe zararı olmıcaını sıkı takipp edilirse birşey olmıcaını sööledi..eğer çok büyürse gebelikte onların opersyonla alınacaınıda sööledi..şimdi iki hafta sonrasına randevu verdi heyecanla bekliyorum bakalım bebişi görcezmi? bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazsın lütfen...kistler sorun oluştururmu...birde mide bulantım ve baş dönmem yok sadecegöğüslerimde hassasiyet var bu normalmi?

tatlım sakın aldırma.çünkü adet gecikmesinden önce çekilen tomografi ve sintigrafi ni bi önemi yok.bi şey olsa idi düşerdi zaten ama düşmemiş demek ki sağlıklı :) rahat ol olur mu .hiç korkma. hediyen gelmiş sana yüzde bilmem kaç iht,mali olan bi şey için değer mi onu çöpe atmaya..bi şey olmaz merak etme..

tebrik ederim..inşallah sapasağlam alırsınız bebeğinizi kucağınıza
allah yardımcınız olsun inşallah

doktorlar ne derse doğru olanı odur acaba doktora sorsan 11-14 hf testlerini yaptırsan sorun çıkmazsa gebeliğe devam edilebilirmi diye.gerçi 4 haftalıkken çekilmiş filimler daha dolaşım devrede değilekn kese bile oluşmamışken.hakkında herşeyin hayırlısı diyorum.tebrik ediyorum rabbim hayırlısı ise yolu çizer.sıkma canını dicem elde değil tabiki.inşallah sorunsuz atlatırsın.

rabbım saglıklan gelsın kızına kucuk bır melek
korur rabbım onu hıc merak etme
sende hamıle bırı olarak bızlerede
duanı eksık etme
darısı bıze ınşşş

slm kızlar
kafadar ben başımızdan geçen olayı anlatmak istiyorum
benim abimin eşi yengemde böbrek taşı olduğu için türlü filmler ilaçlı ilaçsız emarlar falan çekildi
ama meğersem sançı böbrek sancısı değil bebekten dolayı oluşmuş sancılarmış ve biz bunu farkettiğimizde nerdeyse 7-8 haftalık hamileymiş aynen senin gibi nereye gitsek ne yapsak bilemedik bi çok doktor gezdik
bazısı kesin kürtaj bazısı bekleyelim 11-14 haftalık testte çıkar bazısıda hiç bişey yapmayacağız
sağlıksız olan rahimde tutunamaz dedi bizimde gönlümüz bundan yana olduğu için
devam kararı aldık çok şükür rabbim öyle bir bebek verdiki aklı ve zekasıyla daha 2 yaşında olmasına
rağmen hayran bırakıyo ...
diyeceğim o ki bence bekle ve gör zaten zamanla herşey ortaya çıkacak
allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza bende 6 haftalık hamileyim

çok çookk teşekkür ederim hepinize..şu mübarek günde dularamızı esirgemiyelim birbirimizden.Allah ım bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin,hayırlısıyla alalım inşallah yavrularımızı kucaklarımıza..

evet canım aynen bu durumdayız işte bizde 2 günde 5 doktor a göründüm prof.lere çıktık.son gittiğimiz doktora kadar hepsi risk etmeyin aldırın dedi.tabi moraller sıfırlandı bizde ağlamaktan mahvolduk.şükür ki en son gittiğimiz dr içimize su serpti.benimde hissettiğim şu ki bebeğim iyi yani öyle hissediyorum.3 hafta sonra ikili test yapılacak.inşallah bi sorun çıkmıycak.benim düşüncem yani eğer bebğim etkilenmiş olsa idi durmazdı zaten ama sıkı sıkı tutunmuşken ben nasıl kıyarım ona.beklicem inşallah bişe olmıcak.çok sağolun hepinizde.. verdiğin örnek benim için çok değerli.. Allah ım razı olsu sizlerden..sende inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına canım..

canım bende seninkine benzer bir sorun yaşıyorum.adet olmama üç gün kala yani bebeğim 4 haftalıkken sindigrafi çektiren bir arkadaşımla sindigrafi işleminden bir saat sonra aynı ortamda bulundum.yaklaşık bir -bir buçuk saat balkonda oturduk.
o bana bahsetmişti ama ben hamile olduğumu zannetmiyordum.şimdi 7. haftadayım ,gittiğim her doktora aynı şeyi sorup duruyorum ama hiç biri net birşey söylemiyorlar.riskin büyük olduğunu düşündürüyor bu da bana.
sonuç ne olur bilemiyorum.kandil gününde oturup dua etmekten başka şansımız yok.allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
senin bebeğin sağlıksız olsaydı düşerdi.doğrudan işlem görenlerde ya hep ya hiç diye birşey varmış.bebek sağlıksızsa düşer sağlıklıysa yoluna devam edermiş.bu da benim yaptığım araştırmalar sonucu çıkardığım.
ben işlemi görmediğim için benim durumumda olanlar ile ilgili her hangi birşey bulamamıştım.artık hakkımızda hayırlısı......

Sen o kadar candan istiyosun ki allahın izniyle bebeğine hiç bişey olmuyacak.Kötü düşünme yeter ki bebek te bu tür stresleri hisseder bunu sakın unutma.Sağlıkla kucağına al inşallah.

3 aylik hamilelikten öncesi cekilen röntgen, tomografi v.s., embriyoya zarar vermiyor, Allahin izniyle saglicakla kucagina al insaallah, Benim merak ettigim 7 sene boyunca neden olmadi ????, Problem neydi ???

fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.inşallah bişe olmıycak.Allah hepinizin gönlüne göre versin..
Aycan cım iyi dileklerin için çok sağol.benim bir tane 7 yaşında kızım var yaklaşık 4 yıldır da ciddi anlamda çocuk istiyorduk fakat olmuyordu adet düzensizliğim vardı zaten bunun için anlayamadım hamile olduğumu.halbuki testte yapmıştım ama çıkmamıştı.7 yılın ardından deme sebebim ise tekrardan unuttuğum bu heyecanı yaşamam..üstelik tam da ümitlerim tükenmişken. neyse bunada şükür diyorum sizlerin sayesinde,iyi düşünceleriniz sayesinde artık bu mutluluğun tadını yavaş yavaş çıkarmaya başlıyorum :)

Canim cok geçmiş üzerinden ama ben de tomografi çekildim gebe olduğumu bilmeden bebeğini doğurdun mu sağlığı nasıl çok merak ediyorum umarım ikiniz de iyisinizdir

sen yazinca şimdi bende merak ettim konu sahibi ordamisinnnnn:))))) umarım saglicakla gelmiştir bebegin

Kızlar merhaba.benım adet 3 ocakta olmalıydı olmafı hala test yptım ilk negatifti sonra bi kac saat sonra atmak için baktım ki cok zof gorunun kıl gibi bi çizgi cıkmıss bunr ne boyle

Foto atayım ama fotoda belli olmadı ben bile dikkatli bakınca goruyom belki biri gorur

Kızlar merhaba.benım adet 3 ocakta olmalıydı olmafı hala test yptım ilk negatifti sonra bi kac saat sonra atmak için baktım ki cok zof gorunun kıl gibi bi çizgi cıkmıss bunr ne boyle
Canim sanırım yarım saatten sonrasını dikkate almamak gerekiyor yarın bir daha yap isrersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…