hamileyim ama sevinemedim :(

bayans

oğluşlarım çift oldu ;)
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
1.194
3
66
İstanbul
merhaba kızlar bu ilk paylaşımım.düne kadar herşey iyi kötü yolundaydı.18 aylık bir oğlum var. o 3-4 yaşına gelince bir hamilelik düşünüyordum.taki birkaç saat önceye kadar -test yaptım- veee çift çizgi ( Allahın gücüne gitmesin sevinemedim bile oysaki ilkinde nasıl sevinmiştim..plansız bir hamilelik yani,bebeğim daha küçük ,emziriyorum,maddi yönden daha mayısa kadar berbadım ( ve hala şokkkkkklardayım şok şokşok offf

maddi durumu düşünme bence bebişler rızzkıyla gelir bende maddi olarak ne günlerdeydim ama bebeğim oldu çok mutluyum onun için herşeye değer ne olursa olsun büyüyorlar bakılıyorlar hemde en iyi şekilde . 18 aylık bebeğin yeterince büyümüş emmesede olur bence . sen bence bu mutsuzluluğunu karnındaki bebişine yansıtma o da üzülür kıyamam hem aralarındada gayet normal bir yaş farkı olucak o kadar kısa değil .

cevabın için tşk ederim sevda..ama o kadar beklemediğim bi şeydiki hala şoklardayım..ben ilkinde acemilik vardı 2cide planlı yaparım hereşyini 4 dörtlük yaparım diye düşünüyordum.hepsi yalan oldu tesellin için çooooookkkk sağolll :) iyi geldi :)

bencede o rızkıyla gelir dur bakalım Allah herşeyi yoluna koymuştur o herşeyin en hayırlısını bilir sen Rabbime güven o veriyorsa vardır bir hayır herşey planlandığı gibi olmuyor canım herşeyde vardır bir hayır. belkide sınanıyorsun doğucağına eminmisin ? Allah hakkında hayırlısını versin kardesim.

sağol haticem Allah razı olsun..haklısın zaten tek sğınağım o .diyorum vardır bir hayır inşallah rabbim bilip verir elbette.ama işte insan bi anda şok oluyor.ilk çocukta acemilik vardı birde maddi sıkıntı vardı herşeyim kısıtlı oldu.2cide her şeyden hevesimi alırım diye düşünüyordum.tabi birde oğlumda daha bakıma muhtaç bezleniyor.hala diş çıkarıyor.herşey üst üste oldu..hakkımda hayırlısı .ne biilim işte paylaşmak istedim..süprizzzzz

İyi yaptın tabiiki paylaşıcaksın için ferahlamıştır. beraber büyütürsün herşeyden 2 tane alıwerirsin kaydirigubbakcemile3 alıwerirsin diyorum ama bilirim maddi sıkıntıyı :teselli:dert etme sen şükür et sadece dediğin gibi rızıklar ezelde yazılıyor nekadar calışsanda ne fazlalaşıyor nede azalıyor dünya işte hepimiz sınanıyoruz bişekilde..:1closedeyes:

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Her olanda vardır bir hayır, Allah yardımcınız olsun.

tiryandafila ve hatice çok çok çok tşk ediyorum ikinizede..inşallah Allah hem hakkımda hem hakkınızda hayırısnı verir..

canım ikinci bebeğin hayırlı evlad olsun diye dua edeym şimdiden :)).. bak bize o kadar çok istiyoruz ki bebeğimiz olsun ama olmadı daha. demekki vakti zamanı var arkadaşım... bizi bizden daha iyi bilen Rabbim onunda sırasını elbet O bilir. sakın bebeğini aldırma.Allah onun rızkını verir inşallah.. sabrın sonu selamettir Allah yardımcınız olsun

sağol nurun Allah razı olsun..öyledir inşallah tabi Rabbim bilir.hepimiz ona emanetiz.Aldırma konusunda Allah korusun zaten bırakın düşünmeyi aklıma bile getirmem.hem inancım gereği hem vicdanen yapmam kesinlikle.Öyle yada böyle eğer var olduysa inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunda gerisi yalan..Amma dediğim gibi beklemediğim için benim için çok şok oldu.ummuyordum ve daha sonrası için düşünüyordum.çünkü maddi yöndende kısıtlııym.çocugumda daha küçük emiyor,bezleniyor. ve ben daha yeni yeni toparlanıyordum hem vucüt olarak hem psikoloji olarak .çünkü oğlum birz yaramazdı ve çk zor diş çıkardığı için çok yıprandım..neyse uzattım galiba yerimseniben yorumun için çok sağolun..

bayans seni en iyi ben anlarım
bende plansız bi hamilelik yaşadım
3. bebeğim süpriz oldu hatta o kadar sessiz geldiki
üstüne hastalandım hamile olduğumu uzun süre anlayamadım

aldırmayı çokk düşündüm
ama yapamadık
şimdi 7 buçuk aylık
hakkında hayırlısı olsun
üzme kendini okul döneminde çok rahat edersin

ama bende 3 çocuk olduğu için
bunalımdayım

öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.canım her çocuk rızkıyla gelirmiş inşallah bebeğinizin gelişiyle bütün maddi manevi sıkıntılarınız ortadan kalkar.hakkınızda hayırlısı olsun

dimple2 arkadaşım haklısın senin işin daha zor 3 olması daha bunaltıcı.ama inan bende ne yapacağımı bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorym ama dünden beri biraz sakin olsam akşam yine çöküyor sorular tepeme..bütün gecenin yarısını uyuyamadım düşünmekten ister istemez huzursuzumne yapıcam.ve 4 gündür oğlum inanılmaz huzursuz herşeye ağlıyor sinirlerim iyice bozuldu sürekli ağlama nöbetleri tutuyor.bugünde hep eşime yüklendim oda bunaldı haliyle..ama napim bende haklıyım oğlum çok huzursuz ve sadece memeyle sakinleşip uyuyor şimdi sütüm kokacak ve emmeyecekmiş herkes öyle diyor.ben bu çocuuğu nasıl susturcam ,gece uyanınca ne ypacağım?? delircem valla bugün hepten bunaldım yarın dr gideceğim bakalım..bugünde annem gelmişti ona söyledim oda çok şaşırdı ve benim psikolojimi bildiği için ne kadar teseslli etmeye çalışsada pek beceremedi ve ben dahada üzüldüm..off off Allahım yardım ett..

cmrm sanada yorumun için sonsuz tşkler..İnş dediğin gibi olur ama ben resmen bunalımdayım..bugün düşünmekten hepten koptu bende kayış

hele o bi dogsun kucagına allll işte ozman olumsuz düşünmessin cnm:)farzzettki ikiz bebegin oldu öle büyütüyosun:)allah kolaylık verir canını sıkma:)

ahh nem ahh keşke öyle düşünebilsem ama düşünemiyorum..sürekli kafamda sorular valla başım ağrıdan çatlıyor yaa oğlum azı dişlerini çıkarıyor o kadar mızımız ki hiç susmuyor sürekli kucağıma yapışıp ağlıyor.ne yapıcam emmeyi bırakınca doğum ve tekrar sar baştan küçük bi bebek şimddi yeni yeni biraz rahata ermiştim oğlum ufak tefek anlamaya başlamıştı herşeyi..ama noldu heps iyalan oldu of bak yine ağlama geldi

canım ya bak üzülme çok takıyorsun kafayı herşeyi.. sadece kendini yıpratmakla kalırsın..hem senin duygularını hissiyatlarını karnındaki bebekde hisseder çünkü anne hangi ruh haliyle hamilelik geçirirse doğduktan sonra o ruh hali bebeğe yansırmış o yüzden üzülmemeye çalış belki demesi kolay diyeceksin ama inan bebiş doğunca yüzündeki o güzel gülümsemeni bak ben şimdiden hissetmeye başladım kaydirigubbakcemile2 ikiz bebek büyütmüş gibi olacaksın ama onlar büyüyünce kafan daha rahat olacak. zaten mutlaka tek çocukla kalınmazki senin 2. biraz erken geldi o kadar. biraz pozitif düşün tatlım yerimseniben bundan sonrada iyi tedbir alırsınız hamile kalmazsın

aynı durum benim de başımda bayans
oğlum 19 aylık ve ben şu anda 11 haftalık hamileyim
üstelik ben oğlumda çok zor bir hamilelik geçirmiştim
hamilelerin doğum sonrasında girdiği depresyona ben hamileyken girmiştim
nasıl bakarım nasıl büyütürüm
annemden uzaktayım bana kim yardımcı olacak diye düşünmekten kendimi yemiş bitirmiştim
ama hiç de korktuğum gibi olmadı
o kadar güzel günler bekliyormuş ki beni meğerse hepsi kuruntudan ibaretmiş
evet doğan her çocuk rızkıyla birlikte geliyor
ben de hem psikolojik hem parasal açıdan hiç hazır değilim diyordum ilk öğrendiğim zaman
ama yeni bir hayat yeni heyecanlar herşey daha farklı olacak diye düşünüyor insan. birincisine o kadar çok özenmemiştim diyorsun
bu bebeğin için yapacağın hazırlıklar çok çok daha farklı olacak
sana ayrı bir haz verecek
bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…