hamileyim ama sevinemedim :(

Umarım sıkıntıların kısa zamanda geçer ve bebeğin sağlıkla dünyaya gelir...

ay esradeniz içime su serptin vallahi ya Allah razı olsun.demek bi kader arkadaşım var senin oğlun emiyormu ? 19 aylık demişsin..şimdiki hamileliğin umraım çok çok daha iyi geçer..evet 2cide tecbürebeli oluyor insan..ama ne bileyim işte ..ayy bebişte hissediyordur değil mi? onu istemediğimi düşünürmü acaba? off vicdanım el vermiyor yavrum ya doğunca ne kadar sevinirim değil mi? sevinirim sevinirim a.s

canımm yaşadıklarını anlıyorum ben değil ama benim kızkardeşimde aynı şuan senin durumunda yeğenim 14 aylık ve kardeşim 8haftalık hamile o da ilk öğrendiğinde senin gibi üzüldü ağladı devamlı ama yapcak bişey yok olmuş artık o da şu an memeyi bıraktırma derdinde yeğenimde hiç bırakacak gibi değil kız iyice sinirleri yıprandı hayırlısı artık sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş

sağol garedina inş. dediğin gibi olur..kızkardeşin neden kendini yıpratıyorlki çocuk zaten kendisi belli bir süreden sonra emmiyormuş sütün tadı değiştiği için..söyleyinde üzülmesin bari..Allah cümlemize kolaylık versin

life_city ciğim herkes ikisini bir büyütürsün diyor doğru ama 2 çocuk çok zor oluyor.hem manevi hem maddi hemde sabırsal bir güç lazım

Rabbim ne eylerse güzel eyler,yerinde zamanında eyler... Benimde arkadaşım bebeği daha 7 aylıkken spralli halde hamile kaldı... O adetini beklerken çift çizgi ile karşılaştı.Üstelik bebek 8 haftalık olmuştu bile... Onlarda çok düşündüler nasıl yaparız nasıl ederiz diye... Sonra dediler ilkinin küçülenlerini giydiririz,şöyle yaparız böyle yaparız... derken 2. bebişleri de erkek doğdu ve çok şükür rızkıyla geldi... öyle çok büyük sıkıntı çekmeden atlattılar...
Rabbim sana bir can daha vermiş.Elbet onun yiyeceği ekmeğin,alacağı nefesin hesabını yapmıştır.

gyshnky evet haklısın tabi inşallah sağlıklı hayırllı olur herşey..heee kızlar bu arada az önce doktorumla görüştüm hcg 600 çıkmış cumartesiye hesapladı 2400 civarı olur net görülür kesecik dedi.hayırlısyla ctesi ilk kez göreceim bakalım...

Ne güzel işte diğeriyle beraber onuda büyütür yetiştirirsin.Sonra rahat edersin emin ol...
Ne güzel kanki olurlar..Hiç üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…