Annelerim bu benim 2. Evliliğim bir kızım var 4,5 yaşında daha sonra 2. Evliliğimi yaptım eşim çok iyi daha önce evlenmemiş aynı iş yerinde tanıştık herkes tarafından da çok sevilir ama biz eğlenince başka şubeye geçti :) durum şu Kızlar ben şu an 3 haftalık hamileyim ama aksi gibi o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki hala bebeğime bile sevinemedim annem öğrendi istemiyor bebeği doğurmamı bi ton laf saydı bakamazsın edemezsin çalışıyorsun bana güvenme ben bakmam kızım kreşe gidiyor aynı zamanda da annemler ile yan yana binalarda oturuyoruz 32 yaşındayım annemi üzmek istemiyorum ama o kadar kırıcı davranıyor ki bazen şaşıp kalıyorum aksi gibi iş yerinde de ayrı bi olay var konuşmadığım bi cümle konuşmuşum gibi çıktığı için üzerime geliyorlar diyorum yüzleştirin ona da yanaşmıyorlar sigarayı bırakmaya çalışıyorum daralıyorum bunalıyorum annem istemiyor daha babam öğrenince bi ton tan tana yan binadalar kızıma da bakıyorlar kreşe bırakıyorlar ama ben gerçekten bunaldım daraldım iyi değilim İnanın anlatmak istedim sadece