• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama..

Hormonlar değişiyor. Herkesi ne derece etkiler bilemiyoruz bu durum elbette ama imkansız değil. Sakin olmaya çalış.Güzel şeyler düşün, kendine zaman ayır, bu günlerin keyfini çıkar.

Biz de kira vermeyelim diye ailemin yanına taşındık ama insanın kendi evi, kendi düzeni gibi olmuyor. Başlıbaşına depresyon nedeni. :110:

8. haftada değişiklikler başlar diyorsunuz da.
adetimiz 1 gün geciktiğinde bile geriliyoruz istemsiz.
Bir düşük yaptım, 4+2ydi küçücüktü. O dönem üzerimdeki siniri stresi anlatamam size. Belki direk hamilelik değildir ama , normal adet gecikmelerinden farklı bir asabiyetti. Konu sahibinde de bu durum da olabilir.
Bence çok beklentiye girilmemesi gerektiği konusunda haklısınız da, insanın içinde o sinir olunca çok makul davranamıyor, kendimden net bir şekilde biliyorum. Kendimi tanıyamamıştım.
Olabilir tabi ki insan makine değil ama yine de kontrol iyidir bunu demeye çalışıyorum..

Uslübunuz çok yanlış ve kırıcı ilk mesajınızda direkt saldırmışsınız(şimdi gene topa tutulacağım biz köpek miyiz diye) mecaz anlamını düşünürseniz anlarsınız!!!
Bakın elbette sizde, bende insanız vede sorunumuz başımızdan aşkın anlıyorum ama insanları üzerek kırarak ELİNİZE birşey geçmez...
Sakin olun lütfen :KK61::KK61::KK61: Yaşanan sadece hamilelik psikolojisi değil!!! Lütfen bunuda göz önüne alın!!!!
Ben konu sahibine hakaret etmedim, saldırmadım ve konu sahibi sen şöylesin demedim. Biz köpek miyiz nedir anlamadım.
Ayrıca birini kırarak bir şey elde etmeye çalışmadım, siz bence bir daha okuyun ve anlayın.. Bana katılmayabilirsiniz ama yapmadığım bir şeyle beni suçlayamazsınız. Ünlem işaretlerinizi de kaba buldum. Beni eleştirdiğiniz kadar kendinizi de eleştirin lüten.

Ben konu sahibine hakaret etmedim, saldırmadım ve konu sahibi sen şöylesin demedim. Biz köpek miyiz nedir anlamadım.
Ayrıca birini kırarak bir şey elde etmeye çalışmadım, siz bence bir daha okuyun ve anlayın.. Bana katılmayabilirsiniz ama yapmadığım bir şeyle beni suçlayamazsınız. Ünlem işaretlerinizi de kaba buldum. Beni eleştirdiğiniz kadar kendinizi de eleştirin lüten.
Öncelikle köpekliği açıklayayım, ÖZÜR DİLERİM benden çıkmadı bu söylem,bir yerde saldırmayın dediğimde "biz köpekmiyiz saldıralım" demişti arkadaşlar.:KK61:
Özür dilerim sizi kırdıysam, emin olun özeleştriyi çok iyi beceririm şuan karşımızdaki arkadaşımızın durumu çok hassas özel bu yüzden dedin

Öncelikle köpekliği açıklayayım, ÖZÜR DİLERİM benden çıkmadı bu söylem,bir yerde saldırmayın dediğimde "biz köpekmiyiz saldıralım" demişti arkadaşlar.:KK61:
Özür dilerim sizi kırdıysam, emin olun özeleştriyi çok iyi beceririm şuan karşımızdaki arkadaşımızın durumu çok hassas özel bu yüzden dedin
Okey tamam fakat ben konu sahibine hakaret etmedim, içinde bulunduğu durumu aşağlamadım. Sadece mantıklı olmaya çalışmasını önerdim. Ve konu sahibi dışında genelde gözlemlediğim şeyi paylaştım.
Velhasıl niyetim birini kırmak değildi. anlaştık sanırım, köpeklik kısmını anlamadığım için sordum alınmadım sorun yok.

Back
X