Hamileyim ancak...

Aynen canım ne desek ne dense boş rabbim böyle hayırlı gördü demek ki rabbim kimseyi bu yolda sınamasın benim 2 oldu çok zor bi durum kimsenin yaşamasını istemem
aynen benım kasımda 4 oldu çokk zor trombofolı gıbı geldı bana ılkı kaçıncı haftada dustu

aynen benım kasımda 4 oldu çokk zor trombofolı gıbı geldı bana ılkı kaçıncı haftada dustu

İlki 9 haftalık 2. 11 haftalık ama 2. Düşmedi dr. Kürtaj öncesi ilaç verdi yine düşmedi sonra kürtaja aldı

İlki 9 haftalık 2. 11 haftalık ama 2. Düşmedi dr. Kürtaj öncesi ilaç verdi yine düşmedi sonra kürtaja aldı
kızlar çok üzüldüm ama yanlış anlamazsanız belirtilerinizi sorabilirim miyim neydi belirtileriniz :/

kalp atıslarını hıc duydun mu kesınlıkle yaptır genetık testlerı ondan sonra tekrar hamıle kalmayı dene derım sana

kalp atıslarını hıc duydun mu kesınlıkle yaptır genetık testlerı ondan sonra tekrar hamıle kalmayı dene derım sana

Kalp atışını duymadım ama dr. Canlı dedi bilmiyorum. Genetik testini de yaptırsan da genetiği değiştiremezsin boşuna yapma dedi. Sen yaptırdın mı ?

Canim ya sende çok çekmişsin 23. Haftada öldümü noldu
rahım agzı yetmezlıgı yasamadı cnm cok mınıktı 500 gr 27 cm dı cıgerlerı gelısmemıstı yasamaıs ımkansızdı

Kalp atışını duymadım ama dr. Canlı dedi bilmiyorum. Genetik testini de yaptırsan da genetiği değiştiremezsin boşuna yapma dedi. Sen yaptırdın mı ?
ben yaptırdım tek sorunum rahım agzı gıbı gozukuyor su an kucukler tututnamadı yanı hıc baglanmadılar bana kurtaj olmadım vucudum adet gorur gıbı attı onları pkodan dolayı rahım ıyı beslenemıo bebek tutunamıo dıger ıkısı ray canım maalesef

rahım agzı yetmezlıgı yasamadı cnm cok mınıktı 500 gr 27 cm dı cıgerlerı gelısmemıstı yasamaıs ımkansızdı

Ahh Kıyamam yaaa o kadar zaman umutla beklemekte çok zor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ahh Kıyamam yaaa o kadar zaman umutla beklemekte çok zor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amın cnm sımdı de yumurtalıklarım asırı yumurta uretıyo ve hıcbırı 12 mmnın ustune cıkmıyo tupten baska yolum kalmamıs oyle dıo ıkı dr da aynı seyı soyledı Allah buyuk bakalım yaza kadar olmassa tup yaptıracagım

genetık testlerı yaptırmasanda trombofolı panelını yaptır bırde coraspirin iç gebe kalmadan once dusunmeye baskadıgın zaman onu da ıcmeye basla

İnşallah olur canım senin içinde dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…