- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
aynen benım kasımda 4 olduAynen canım ne desek ne dense boş rabbim böyle hayırlı gördü demek ki rabbim kimseyi bu yolda sınamasın benim 2 oldu çok zor bi durum kimsenin yaşamasını istemem
aynen benım kasımda 4 olduçokk zor trombofolı gıbı geldı bana ılkı kaçıncı haftada dustu
kızlar çok üzüldüm ama yanlış anlamazsanız belirtilerinizi sorabilirim miyim neydi belirtileriniz :/İlki 9 haftalık 2. 11 haftalık ama 2. Düşmedi dr. Kürtaj öncesi ilaç verdi yine düşmedi sonra kürtaja aldı
Amin.. Teyzemin kanda ve ultrasonda çıkmayan bir gebeliği olmuştu 3 aylık hamile çıktı :) biraz tedirginim o kadar.
kızlar çok üzüldüm ama yanlış anlamazsanız belirtilerinizi sorabilirim miyim neydi belirtileriniz :/
aynen benım kasımda 4 olduçokk zor trombofolı gıbı geldı bana ılkı kaçıncı haftada dustu
5, 6, 16, 23Senin kaçıncı haftalarda düştü?
kalp atıslarını hıc duydun mu kesınlıkle yaptır genetık testlerı ondan sonra tekrar hamıle kalmayı dene derım sanaİlki 9 haftalık 2. 11 haftalık ama 2. Düşmedi dr. Kürtaj öncesi ilaç verdi yine düşmedi sonra kürtaja aldı
yok hamileyken belirtilerinizDüşük belirtisi mi?
arkadas yenı kurtaj oldu dıger topıklerde sorsan cok daha ıyı yardımcı olurlaryok hamileyken belirtileriniz
5, 6, 16, 23
kalp atıslarını hıc duydun mu kesınlıkle yaptır genetık testlerı ondan sonra tekrar hamıle kalmayı dene derım sana
rahım agzı yetmezlıgı yasamadı cnm cok mınıktı 500 gr 27 cm dı cıgerlerı gelısmemıstı yasamaıs ımkansızdıCanim ya sende çok çekmişsin 23. Haftada öldümü noldu
ben yaptırdım tek sorunum rahım agzı gıbı gozukuyor su an kucukler tututnamadı yanı hıc baglanmadılar bana kurtaj olmadım vucudum adet gorur gıbı attı onları pkodan dolayı rahım ıyı beslenemıo bebek tutunamıo dıger ıkısı ray canım maalesefKalp atışını duymadım ama dr. Canlı dedi bilmiyorum. Genetik testini de yaptırsan da genetiği değiştiremezsin boşuna yapma dedi. Sen yaptırdın mı ?
dogru haklisin k. bakmayn yeni uye oldugum icin anlamiyorum hamilelikle ilgili biraey gordum sorayim dedm tekrar kusura bakmaynarkadas yenı kurtaj oldu dıger topıklerde sorsan cok daha ıyı yardımcı olurlar
rahım agzı yetmezlıgı yasamadı cnm cok mınıktı 500 gr 27 cm dı cıgerlerı gelısmemıstı yasamaıs ımkansızdı
amın cnm sımdı de yumurtalıklarım asırı yumurta uretıyo ve hıcbırı 12 mmnın ustune cıkmıyo tupten baska yolum kalmamıs oyle dıo ıkı dr da aynı seyı soyledı Allah buyuk bakalım yaza kadar olmassa tup yaptıracagımAhh Kıyamam yaaa o kadar zaman umutla beklemekte çok zor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amın cnm sımdı de yumurtalıklarım asırı yumurta uretıyo ve hıcbırı 12 mmnın ustune cıkmıyo tupten baska yolum kalmamıs oyle dıo ıkı dr da aynı seyı soyledı Allah buyuk bakalım yaza kadar olmassa tup yaptıracagım
amın canım sagol ben de senın ıcın dua edıcemİnşallah olur canım senin içinde dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?