- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
canım seni anlıyorum ama kürtaj en azından kontrollü yapılan bişey doktor kontrolünde senin bundan sonraki evlatların için kendin için rahmine en az zararı vermelisin bence iyi bir doktora git kararını ver
bende coraspirin içiyorum nerde oturuyorsun benim doktopruma bir görünsene bebeğin kalp atışı var mı en önemlisi o canım
aspirin alma canım... midene zarar verebilir... coraspin daha faydalı ve yan etkisi yok... hem doktorlar aspirin değil coraspin öneriyor... 100mg olanından alkan sulandırıcı mı içmem lazım alayım o zaman asprin olmaz mı onu alsam
tamam canım sağol. Şimdi içmeye başlasam acaba bebek normal gelişimini tamamlar mı ?aspirin alma canım... midene zarar verebilir... coraspin daha faydalı ve yan etkisi yok... hem doktorlar aspirin değil coraspin öneriyor... 100mg olanından al
ya istersen doktoruna söyle kürtaj olursan mutlaka söyle sonuçta kan sulandırıcı ben düşükten sonra başladım içmeye 14 haftalık gebeyim halada içiyorum hayırlısı olsun hakkındatamam canım sağol. Şimdi içmeye başlasam acaba bebek normal gelişimini tamamlar mı ?
ya istersen doktoruna söyle kürtaj olursan mutlaka söyle sonuçta kan sulandırıcı ben düşükten sonra başladım içmeye 14 haftalık gebeyim halada içiyorum hayırlısı olsun hakkında
Kesinlikle doktor demeden alma canim ya.kan sulandirici sonucta operasyon olursan bu sefer ciddi kanaman olabilir.bi faydSi olacak olsa dojtor verirdi zaten.Düşükten sonra başlanıcak da şimdi başlasam bi faydası olur mu ki acaba gelişmwmiş gelişir mi ? bebeğim düşmüyo muhtemelen 10 gün sonrada düşmemiş olacak bu 10 gün içinde olur ya allah verdimi verir belki bütün gelişimini tamamlar
Kesinlikle doktor demeden alma canim ya.kan sulandirici sonucta operasyon olursan bu sefer ciddi kanaman olabilir.bi faydSi olacak olsa dojtor verirdi zaten.
sen kalp atışınıda mı duymadın canım ya... 10 haftalık gözüküyosun...yan ben hamilelikten önce başlamştım coraspin içmeye... bu saatten sonra fayda edip etmeyeceğin bilemem ama kaybedecek bişeyinde yok sonuç olarak... kullanmakla bişey kaybetmezsintamam canım sağol. Şimdi içmeye başlasam acaba bebek normal gelişimini tamamlar mı ?
kürtaj olucam sabah canım maalesef
sen kalp atışınıda mı duymadın canım ya... 10 haftalık gözüküyosun...yan ben hamilelikten önce başlamştım coraspin içmeye... bu saatten sonra fayda edip etmeyeceğin bilemem ama kaybedecek bişeyinde yok sonuç olarak... kullanmakla bişey kaybetmezsin
Bugün kürtaj oldumHadi ya çok üzüldüm ne dedi dr.u yoksa seninde bebek gelişimi mi geri
beklemenin zararı yoksa için rahat eder bekle bakalım başka doktora da git.sen hangi şehirdesinHerkes diyo ki aldırma dügit.i düşerdi bu senin nasibin. Zarar vermiyosa kürtajda günah sonuçta ölmemiş ilaç kullanma gerek yok 10 gün içinde zaten herşey belli olacak diyolar ama benim için rahat etmiyo bi türlü
öyle düşünme canım... benimde bundan önceki bebeğim 2 aylık olduğu halde keseyi göremedik ve düşmedide... kürtaj olmak zorunda kaldım... zaruret durumunda kürtaj günah değildir... tabi ben zaruret deyince yanlış anlaşılmasın... zaruret annenin hayatı tehlikeye girecekse manasında... çünkü bebeğin kalp atışları 10 haftalık olmasına rağmen oluşmamış... tabi kesede bebek varmı yokmu oda önemli... sen keseyi ve bebeği gördünmü... kalp atışını duydunmu bunları merak ediyorumHerkes diyo ki aldırma düşseydi düşerdi bu senin nasibin. Zarar vermiyosa kürtajda günah sonuçta ölmemiş ilaç kullanma gerek yok 10 gün içinde zaten herşey belli olacak diyolar ama benim için rahat etmiyo bi türlü
bana dr. progestan kullanıyo musun dedi hayır dedim allah allah ona rağmen nasıl düşmez dedi. ve hala düşmeye niyeti yok ağrım sızım kanamam yok günümü bekliyorum son kontrolu olup bende olucamBugün kürtaj oldumkese ve yolk sac vardı bebek yoktu 10 hafta olmuştu artık.olsa olurdu dedi.ilk adetten sonra hamile kalabilirsin dedi.eskidenmiş o beklemeler dedi.son gittiğim doktordu çok memnun kaldım.şuan ağrım bile yok denecek kadar az.hipotiroid için ilaç kullanıyordum.kullandığım folikasitte iyot vardı olmaması lazımmış.ve bunu ilk doktor söylemedi.progestan kullanıyor olmamıda yanlış buldu zatensağlıksız giden gebelikmiş değerlerden dolayı.vücut bunu anlamış.ama progestan kullanarak yanıltmışsın vücudu bebek varmış gibi algılamış.belki düşcekti dedi.öyle yani.nasip diyelim bu da varmış yazımızda.Allah hepimize sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
bekliyorum canım şimddilik. Bursadayımbeklemenin zararı yoksa için rahat eder bekle bakalım başka doktora da git.sen hangi şehirdesin
Keseyi gördüm bebeğide gördüm kalp atışını duymadım ama dr. canlı dedi ölse zaten zarar vermeye başlardı dediöyle düşünme canım... benimde bundan önceki bebeğim 2 aylık olduğu halde keseyi göremedik ve düşmedide... kürtaj olmak zorunda kaldım... zaruret durumunda kürtaj günah değildir... tabi ben zaruret deyince yanlış anlaşılmasın... zaruret annenin hayatı tehlikeye girecekse manasında... çünkü bebeğin kalp atışları 10 haftalık olmasına rağmen oluşmamış... tabi kesede bebek varmı yokmu oda önemli... sen keseyi ve bebeği gördünmü... kalp atışını duydunmu bunları merak ediyorum
o zaman bekle canım... ama coraspin kullan bir zararı olmaz... İNŞAALLAH o pıtpıtlarıda duyacaksınızKeseyi gördüm bebeğide gördüm kalp atışını duymadım ama dr. canlı dedi ölse zaten zarar vermeye başlardı dedi
İnşallah canım salı günü gidicem inşallaho zaman bekle canım... ama coraspin kullan bir zararı olmaz... İNŞAALLAH o pıtpıtlarıda duyacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?