- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
İnşh birde sağlıksız olursa diye de endişeliyim sanıyorum elimde değil çok imreniyorum birkaç yıl çocuksuz evliliklere kısmet tabi herkes için hayırlısı olsun
İnşallah canim öyledir. Daha adetime on gün var. O yüzden çok korkuyorumhamilesin canım gözün aydın rabbim bebeğini korusun
Kandan canim pahali bir test drun gerek yok derse bile israr et mutlakahaftaya kontrole gidicem dr.uma söyleyeyim yaptırsın çok sağol canım beni bilgilendirdiğin için o test kandan mı yapılıyo nasıl oluyo. Kürtaja girerken kanda pıhtılaşma varmı diye yaptılar ama omu oluyo senin dediğin acaba ?
İnşallah canim öyledir. Daha adetime on gün var. O yüzden çok korkuyorum
Kandan canim pahali bir test drun gerek yok derse bile israr et mutlaka
Haftaya ptesi dr randevum var zaten. Bakalim hayirlisi :) inşallah hamisimdir. Size mutlaka haber vericem. Dua edin benim için.testi tekrarlamışsın yine silik çıkmış 2 gün sonra tekrar test yap tekrar silik çıkarsa kan ver canım. allah yardımcın olsun mutlu haberlerini bekliyorum
Haftaya ptesi dr randevum var zaten. Bakalim hayirlisi :) inşallah hamisimdir. Size mutlaka haber vericem. Dua edin benim için.
Mutasyona uvramis genler yaziyo pihtilasma suresi de yaziyo sanirsamtamam canım söylücem gidince o testte 2 sonuçmu çıkıyo pıhtılaşma süresi falan mı yazıyo.
Mutasyona uvramis genler yaziyo pihtilasma suresi de yaziyo sanirsam
Kızlar bugün son kez tekrar test yaptım. Sonuç tek çizgiDr bu ay hamile kalmazsan ameliyat demişti. Çikolata kistim var çünkü. Sanırım tıpış tıpış ameliyat masasına yatacam neyse.. Her ne olursa olsun inşallah birgün hamiş olurum :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.
2 silik çizgiden sonra tek çizgi mi çıktı. Kan testi yaptır bence canım emin ol. İnşallah ameliyata gerek kalmaz hamilesindir inşallah hakkında hayırlısı canım. Ama ameliyatatan korkma benim bi yakınımda oldu dr.u 9 ay sonra doğum için geliceksin dedi Rabbim sağlıklısını hhayırlısıını nasip etsin inşallah hepimize.
İnşallah canım dediğin gibi birgün benim de yüzüm güler :) yarin Dr a gidecem bakalım ne diyecek :)
Ya arkadasim okuyunca soylemek istedim belki biliyorsundur sogan kürü cok iyi geliyormus senin gibi kisti olanlara cok okudum burda .forumda da var bi bak isterden ben de kurtaj oldum 12 subatta rqhim.temizlensin diye 6 gundur yapiyorum ve hemen adetim geldi.Kızlar bugün son kez tekrar test yaptım. Sonuç tek çizgiDr bu ay hamile kalmazsan ameliyat demişti. Çikolata kistim var çünkü. Sanırım tıpış tıpış ameliyat masasına yatacam neyse.. Her ne olursa olsun inşallah birgün hamiş olurum :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.
Evet bence de sogan kuru cok etkili. Ablam 5_6 ay falan regl olamiyordu. Duzene girdi sogan kuruyle. Bana da çok etki etmisti.Ya arkadasim okuyunca soylemek istedim belki biliyorsundur sogan kürü cok iyi geliyormus senin gibi kisti olanlara cok okudum burda .forumda da var bi bak isterden ben de kurtaj oldum 12 subatta rqhim.temizlensin diye 6 gundur yapiyorum ve hemen adetim geldi.
karbonatlı su içmek kiste çok faydalıymış bir araştır istersen. bir bayanın hikayesini okumuştum iki tane çikolata kisti varmış. on gün karbonatlı su içmiş. ameliyat günü doktor ultrasonla bakmış kistin biri kaybolmuş biri de küçülmüş doktor ameliyattan vazgeçmiş ve içmeye devam et demiş.Kızlar bugün son kez tekrar test yaptım. Sonuç tek çizgiDr bu ay hamile kalmazsan ameliyat demişti. Çikolata kistim var çünkü. Sanırım tıpış tıpış ameliyat masasına yatacam neyse.. Her ne olursa olsun inşallah birgün hamiş olurum :) Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.
Ya arkadasim okuyunca soylemek istedim belki biliyorsundur sogan kürü cok iyi geliyormus senin gibi kisti olanlara cok okudum burda .forumda da var bi bak isterden ben de kurtaj oldum 12 subatta rqhim.temizlensin diye 6 gundur yapiyorum ve hemen adetim geldi.
Benim zaten öyle ağrım olmamıştı canım ilk gün az vardı.12 şubatta kürtaj oldum.22 şubatta tamamen bitti kanamam.perşembe günü soğan kürüne başlayayım dedim.3 gün sonra adet oldum yani başta anlayamadım adet mi değil mi diye 20 günde gelmiş oldu cünkü.ama parçalı gibi olunca adet olduğu kanısına vardım.dünde troid ve hormon için kan verdim 3.günü gel demişti öyle bugün ya da yarın kontrle gidicem.Canim sennasıl ooldun ağrıların kanaman geçti mi
Benim zaten öyle ağrım olmamıştı canım ilk gün az vardı.12 şubatta kürtaj oldum.22 şubatta tamamen bitti kanamam.perşembe günü soğan kürüne başlayayım dedim.3 gün sonra adet oldum yani başta anlayamadım adet mi değil mi diye 20 günde gelmiş oldu cünkü.ama parçalı gibi olunca adet olduğu kanısına vardım.dünde troid ve hormon için kan verdim 3.günü gel demişti öyle bugün ya da yarın kontrle gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?