Hamileyim ancak...

Arkadaşlar tekrar merhaba. Uzun süredir bakamadığım için kusura bakmayın. Zor bir dönem geçirdim. Bebeği gördükten sonra kanamam oldu. Fenalaştım,neredeyse bayılıyordum. Yine aynı doktora gitmek durumunda kaldım. Herkeste olabilirmiş. Kırmızı renkli,parçalı ve yoğun olmasından korkulmalıymış. Progestana başlattı. Yarın için başka bir doktordan randevu aldım. Ona gideceğim. Umarım bu kadar zaman aklın neredeydi demez. Tecrübeli ve nazik bir doktor istiyorum herkes gibi. Hepimiz için hayırlısını diliyorum.

Pelte kaçıncı hafta da duydun kalp atışını bi de kese boyutunu biliyomusn bana da boş gebelik dedikleri için soruyorum
Tam 7 hafta dolmuşken duydum. 7 haftalıkken 8.59 mm di. Bir öncekinde ölçüm vermedi boş gebelik dediği için.

canim bak demistim sana. Merak ettim suan ne durumdasin aksi bisey yoktur insaAllah
Çok teşekkür ederim canım. İnsan cidden üzülüyor, merak ediyor. Şükür küçük bir kanama dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama endişe bitmiyor. 9 ay da bitecek gibi durmuyor. Şimdi de en son verilen ultrason görüntüsünde kafasında nokta şeklide bir karartı var, ona takıldım. Sen de iyisindir umarım?

bebeğim küçülmeye geçmiş bebeğimi aldılar dün kürtaj oldum

bebeğim küçülmeye geçmiş bebeğimi aldılar dün kürtaj oldum
Geçmiş olsun canım üzülme sağlıksız bebekmiş demek ki.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Sabredeceğiz.Ve inşallah güzel birer anne olacağız.

Merhaba herkese iyi akşamlar, iki aydır erken adet oluyorum ve son adetim çok sancılı olduğu için doktora gittim ve profilimdeki ekografiyi çekti bana serum verdi ayrıca iki antibiyotik verdi daha sonra bir süredir miğde bulantısı karın şişliği baş dönmesi gibi belirtilerin vardı ve ilaçlardan sonra bu şikayetler arttı doktoru aradım antibiyotikleri hemen kes pazartesi gel dedi, size sorum ekteki resimde sanki hamilelik belirtisi gibi bu konuda tecrübeli olan varmı? (Bu arada annem ve bazı yakınlarım 3 ay adet gördükten sonra birden hamile çıktılar ve kan testindede çıkmamıştı nadirde olsa olabiliyormuş)

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Ben de gecen hafta bos gebelikten kurtaj oldum arkadaslar.allahin izniyle insallah hamile kalmak istiyorum.cunku ilk gebeligimdi ve olmadi takdir allahin.rabbim herkese hayirlisini nasip etsin

Geçmiş olsun canım üzülme sağlıksız bebekmiş demek ki.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Sabredeceğiz.Ve inşallah güzel birer anne olacağız.
sağol canım öyleymiş evet. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben de gecen hafta bos gebelikten kurtaj oldum arkadaslar.allahin izniyle insallah hamile kalmak istiyorum.cunku ilk gebeligimdi ve olmadi takdir allahin.rabbim herkese hayirlisini nasip etsin

hayırlısı buymuş demekki canım benimde 2. kürtajım oldu.

Antibiyotik bebeğe zarar veriyo benim ilk gebeliğim bundan sonlandı bebek zarar görmüş ve düştü inşallah seninkine bişey olmaz rabbim onu korusun sağlıklı bebişler nasip etsin

Antibiyotik bebeğe zarar veriyo benim ilk gebeliğim bundan sonlandı bebek zarar görmüş ve düştü inşallah seninkine bişey olmaz rabbim onu korusun sağlıklı bebişler nasip etsin
Teşekkürler amin.. Umarım tekrarını yaşazsın yaşamayız geçmiş olsun, ama benim hamile olduğum belli değil bu ultrason u yorumlatmak istiyorum aslında kanda çıkmadı ama ultrason sanki gebe gibi

Bebek kesesi gibi ama enteresanmış durumun o yüzden doktorun en doğrusunu söyler

Teşekkürler amin.. Umarım tekrarını yaşazsın yaşamayız geçmiş olsun, ama benim hamile olduğum belli değil bu ultrason u yorumlatmak istiyorum aslında kanda çıkmadı ama ultrason sanki gebe gibi

İnşallah yaşamayız canım. Hamile gibi duruyor ama kanda çıkmadıysa yoktur hakkında hayırlısı.

Çok geçmiş olsun. Allah dayanma gücü versin ikinize de. İnşaaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günler de gelecek.

Sağol canım amin.
Ne demek cnm benim konulara bir goz at sabrin artacaktir cnm sana ne desem batar oyle olsaydi soyle olurdu falan filan bos hersey Allahtan istegim sana sabir versin

Ne demek cnm benim konulara bir goz at sabrin artacaktir cnm sana ne desem batar oyle olsaydi soyle olurdu falan filan bos hersey Allahtan istegim sana sabir versin

Aynen canım ne desek ne dense boş rabbim böyle hayırlı gördü demek ki rabbim kimseyi bu yolda sınamasın benim 2 oldu çok zor bi durum kimsenin yaşamasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…