Tam 7 hafta dolmuşken duydum. 7 haftalıkken 8.59 mm di. Bir öncekinde ölçüm vermedi boş gebelik dediği için.Pelte kaçıncı hafta da duydun kalp atışını bi de kese boyutunu biliyomusn bana da boş gebelik dedikleri için soruyorum
Çok teşekkür ederim canım. İnsan cidden üzülüyor, merak ediyor. Şükür küçük bir kanama dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama endişe bitmiyor. 9 ay da bitecek gibi durmuyor. Şimdi de en son verilen ultrason görüntüsünde kafasında nokta şeklide bir karartı var, ona takıldım. Sen de iyisindir umarım?canim bak demistim sana. Merak ettim suan ne durumdasin aksi bisey yoktur insaAllah
Geçmiş olsun canım üzülme sağlıksız bebekmiş demek ki.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Sabredeceğiz.Ve inşallah güzel birer anne olacağız.bebeğim küçülmeye geçmiş bebeğimi aldılar dün kürtaj oldum
sağol canım öyleymiş evet. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinGeçmiş olsun canım üzülme sağlıksız bebekmiş demek ki.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Sabredeceğiz.Ve inşallah güzel birer anne olacağız.
Ben de gecen hafta bos gebelikten kurtaj oldum arkadaslar.allahin izniyle insallah hamile kalmak istiyorum.cunku ilk gebeligimdi ve olmadi takdir allahin.rabbim herkese hayirlisini nasip etsin
Merhaba herkese iyi akşamlar, iki aydır erken adet oluyorum ve son adetim çok sancılı olduğu için doktora gittim ve profilimdeki ekografiyi çekti bana serum verdi ayrıca iki antibiyotik verdi daha sonra bir süredir miğde bulantısı karın şişliği baş dönmesi gibi belirtilerin vardı ve ilaçlardan sonra bu şikayetler arttı doktoru aradım antibiyotikleri hemen kes pazartesi gel dedi, size sorum ekteki resimde sanki hamilelik belirtisi gibi bu konuda tecrübeli olan varmı? (Bu arada annem ve bazı yakınlarım 3 ay adet gördükten sonra birden hamile çıktılar ve kan testindede çıkmamıştı nadirde olsa olabiliyormuş)
Teşekkürler amin.. Umarım tekrarını yaşazsın yaşamayız geçmiş olsun, ama benim hamile olduğum belli değil bu ultrason u yorumlatmak istiyorum aslında kanda çıkmadı ama ultrason sanki gebe gibiAntibiyotik bebeğe zarar veriyo benim ilk gebeliğim bundan sonlandı bebek zarar görmüş ve düştü inşallah seninkine bişey olmaz rabbim onu korusun sağlıklı bebişler nasip etsin
Seni takip ediyordum rabbim sabir versin sanabebeğim küçülmeye geçmiş bebeğimi aldılar dün kürtaj oldum
Bebek kesesi gibi ama enteresanmış durumun o yüzden doktorun en doğrusunu söylerMerhaba herkese iyi akşamlar, iki aydır erken adet oluyorum ve son adetim çok sancılı olduğu için doktora gittim ve profilimdeki ekografiyi çekti bana serum verdi ayrıca iki antibiyotik verdi daha sonra bir süredir miğde bulantısı karın şişliği baş dönmesi gibi belirtilerin vardı ve ilaçlardan sonra bu şikayetler arttı doktoru aradım antibiyotikleri hemen kes pazartesi gel dedi, size sorum ekteki resimde sanki hamilelik belirtisi gibi bu konuda tecrübeli olan varmı? (Bu arada annem ve bazı yakınlarım 3 ay adet gördükten sonra birden hamile çıktılar ve kan testindede çıkmamıştı nadirde olsa olabiliyormuş)
Evet hemde çok enteresanBebek kesesi gibi ama enteresanmış durumun o yüzden doktorun en doğrusunu söyler
Teşekkürler amin.. Umarım tekrarını yaşazsın yaşamayız geçmiş olsun, ama benim hamile olduğum belli değil bu ultrason u yorumlatmak istiyorum aslında kanda çıkmadı ama ultrason sanki gebe gibi
Seni takip ediyordum rabbim sabir versin sana
Amin.. Teyzemin kanda ve ultrasonda çıkmayan bir gebeliği olmuştu 3 aylık hamile çıktı :) biraz tedirginim o kadar.İnşallah yaşamayız canım. Hamile gibi duruyor ama kanda çıkmadıysa yoktur hakkında hayırlısı.
Çok geçmiş olsun. Allah dayanma gücü versin ikinize de. İnşaaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günler de gelecek.Geçmiş olsun canım üzülme sağlıksız bebekmiş demek ki.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Sabredeceğiz.Ve inşallah güzel birer anne olacağız.
Ne demek cnm benim konulara bir goz at sabrin artacaktir cnm sana ne desem batar oyle olsaydi soyle olurdu falan filan bos hersey Allahtan istegim sana sabir versinSağol canım amin.
Ne demek cnm benim konulara bir goz at sabrin artacaktir cnm sana ne desem batar oyle olsaydi soyle olurdu falan filan bos hersey Allahtan istegim sana sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?