- 23 Şubat 2015
- 157
- 100
- 38
- 36
Rabbim yardimcin olsun canım. Bende bebek istiyorum ama nasip işteamın cnm sımdı de yumurtalıklarım asırı yumurta uretıyo ve hıcbırı 12 mmnın ustune cıkmıyo tupten baska yolum kalmamıs oyle dıo ıkı dr da aynı seyı soyledı Allah buyuk bakalım yaza kadar olmassa tup yaptıracagım
amın canım sagol ben de senın ıcın dua edıcem
Bebek dusunmeye basladigin zaman ona da basla bu test pihtilasma testiO ne testi hiç duymadım coraspin ne zaman başlanıyor?
Nasip iste napicanRabbim yardimcin olsun canım. Bende bebek istiyorum ama nasip iştebekliyoruz
Bebek dusunmeye basladigin zaman ona da basla bu test pihtilasma testi
herkese merhaba. çarşamba günü özel hastanede yaptırdıgım kan testinde hamile oldugumu öğrendim. bugün de tahlillerim için devlet hastanesine gittim. çarşamba günü doktor keseyi görür gibi olmustu, 10 gün sonra gel dedi.. ama bugün doktor pek bakmadı sanki, kese tam görünmüyor dedi. biraz da moralimi bozdu, şu olabilir bu olabilir diye.. bu konuda bilgisi olan var mı???? çok tedirgin oldum
Nasip iste napican
bizde aynı sorunla karşılaştık. Benimde gittiğimde değerlerim çok düşüktü sonra gittiğimde kesem biçimsizdi sonrada gelişmedi düşme tehlikem var dedi bi türlü düşmedi ve kürtaj oldum. senin beta hcg değerin kaç çok düşükse gözükmeyebilir. alttan muayene etti mi ?
Sen kendini bi toparla cnm ama yeniden hamile kalmadan mutlaka yaptir eskiden boyle seyler yoktu genlerimizle oynuyorlar her gecen gunhımm şimdi gitsem yaparlar mı ? pıhtılaşma testine göndermediler ama pıhtılaşmam olmuş
gecmiş olsunbenim beta 273 kusur çıkmıştı. alttan istersen bakalım dedi ama istemedim, çarşamba bakarız o zman dedi
Sen kendini bi toparla cnm ama yeniden hamile kalmadan mutlaka yaptir eskiden boyle seyler yoktu genlerimizle oynuyorlar her gecen gun
Bana kızacaksınız belki ama 11 hafta hamileyim bugün hergün içimdeki isteksizlik daha artıyo yeni evliyim belki bından ana moralim aşırı bozuk
Aynen. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Bende 4,5 yillik evliyim ilk uç yol istemedim. Simdi 1,5 yildir deli gibi istiyoruz ama olmuyorKucağına alınca fikrin değişir sen dua et bebeğin sağlıklı doğsun sonra daha çok üzülürsün bide istediğin zaman hamile kalamazsan o daha zor sen haline şükret ve asla isyan etme dua et ki rabbim sana aramadan evlat nasip etmiş
İnşh birde sağlıksız olursa diye de endişeliyim sanıyorum elimde değil çok imreniyorum birkaç yıl çocuksuz evliliklere kısmet tabi herkes için hayırlısı olsunKucağına alınca fikrin değişir sen dua et bebeğin sağlıklı doğsun sonra daha çok üzülürsün bide istediğin zaman hamile kalamazsan o daha zor sen haline şükret ve asla isyan etme dua et ki rabbim sana aramadan evlat nasip etmiş
Kizlar benim de adetime 13 gün var. gebelik testi yaptim silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm ilk defa ama inanamadim çünkü çok erkendi. Ondan sonra arka arkaya 3 gün tekrarladim sonuç ayni. Kan testi yaptırmak için sabirsizlaniyorum. 2 martta da kadin dogum Dr.ma randevum var. Sizce hamile olabilir miyim?
Aynen. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Bende 4,5 yillik evliyim ilk uç yol istemedim. Simdi 1,5 yildir deli gibi istiyoruz ama olmuyorhem de iki tarafta da sorun olmamasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?