Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

canım gözün aydın ama çok dikkat et iş falan yapma yat dinlen dinlenmek çok önemli yat uzan inşallah canım sana bagışlar bebegini Rabbim.... sen elinden geleni yap dnlen ilaçlarını kullan tmm canım inşallah bu sefer olck

ins canim is felanyapmiyom
sadece bulasigi topluyom makineye ve yiyecegimi hazirliyom baska bisi yok

sagol canim opuyorum sizi . dualarinizi esirgemeyin oldumu canim..
kaynanamgile gidiyorum ben yokum bugun forumde.
bye bye

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bende hamileyim ama kahverengi akıntı geliyor bilgin var mı

akçay düşük belirtisi olabilir doktora bi görün istersen kaç haftaık canım seninki 3 haftada yerleşme kanı geliyo ama az sende dinlen her olasılıga karşın tam bilmiyorum nekadarlık hamilesin ne kadar akıntı geldi yinede seni korkutmamayım ama fazlaşırsa doktora git

sakın sitres falan yapma yorulma fazla ayakta durma :ecrin_bebek:

ins canim is felanyapmiyom
sadece bulasigi topluyom makineye ve yiyecegimi hazirliyom baska bisi yok

sagol canim opuyorum sizi . dualarinizi esirgemeyin oldumu canim..
kaynanamgile gidiyorum ben yokum bugun forumde.
bye bye

güçlü çok sevindim canım dikkat et ne olur bırak kursu falan bak biz ne haldeyiz sende hala kurs falan yapma neolur ya yat hiç kalkma mümkünse ok canım:CüvCüv:

rebrıkler canıma.s. rabbım saglıklıvehayırlı bır sekildekucagına almayı nasip etsın.:Saruboceq: darısı benımlebirlikte isteyen butun arkadslarımın basına:Saruboceq:

merhaba kızlar, ikigündür çok yoğundum, ama geldim artık :) ya ben bi şey soracam kan testi yaptırmıştım gebelik için sonuç negatif çıktı ama henüz adet görmedim, kan testinin yanıldığı oldu mu hiç , var mı bir bilginiz ?

nupeldared canım yok kan testi kesin sonuç veriyo adetin gecikmiştir ozaman doktoruna sor istersen adet gecikmeni .... klomen ve pregnly kullandıymıydı sen hayırlısı canım bidahkine inşallah tmm moral bozmak yok canım tedviye devam ha bide adet belirtindemi yok

nisacım her hangi bir ilaç kullanmadım ben, 11'inde adet olmam gerekiyordu ama belirtiler her zamankinden farklı, 15 gündür kasıklarımda ara ara sancı ve göğüslerimde büyüme ve ağrı, bi de daha önce adetim en fazla 1 gün gecikirdi, hiç bu kadar gecikmezdi, testi yaptırdığım gün çok üzüldüm, ağladım, bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim, ama geçti, şimdi sadece endişeleniyorum, eşim de bir kaç gün bekleyelim ultrason yaptıralım, adet geçikmesinin nedeni ancak öyle anlaşılır diyo. ( içiimde hala biraz ümit var, çünkü eltim 2 aylık hamile ve ilk ayın sonunda kan testi yaptırmıştı negativ çıkmıştı, ümitlenmek de istemiyorum, üzülüyor sonra insan, ama ne yapayım, adet oluncaya kadar ister istemez ümitleneceğimi biliyorum )

nupeldared hayirlisi olsun canim...
Sen kadin dogum doktoruna git bi muayene ol. Ins gonlunden gecen olur canim

arkadaslar bakin bebisimin ilk fotosu :sm_cool:hihoyyyt:ecrin_bebek: ortadaki kucuk yuvarlak KESE oluyor.

Son düzenleme:
aman pek küçükmüş delikafadulden maşalllah datlı mı ne inş dogumunu da görürüz

nupeldared cnm sende bekle adet olmaz isen kandan bır daha test yaptır kafana fazla takma stres yapma hayırlısı

kızlar ben de doktora gıttım ultrasyonlara gectık kılo al dedı bıde kılo almayı becerebılsem alamıyorumhihoyyyt

Sagolun kizlar ins. allahim dunyaya getirmeyide nasip etsin.
Nisa canim kilo almak icin ne yap biliyonmu :)))) yemegini ye ve yemekten sonra uyu uyku kilo yapar ya hehehehe

NEREYE YATIYORSUN KAYNANA KAYINBABA EVDELER BOL BOL EKMEK YIYORUM DOKTOR CIDDI CIDDI KILO ALMAMI SOYLEDI BEBEK ıÇıN HADI BEN BIRAZ DAHA YIYEYIM DE GELEYIMcokacimcoook:içelim::icecream:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…