Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

bulantı sarımtırak akıntı biraz buna benzer şeyler işte canım ne bileyim geceyi bekliyorum olursam yok olmazsam umuda devam canım

kiz igneden 2 hafta sonra adet gorulur daha senin 5 gunun var erken daha, igneyi gec mi vuruldun sen. Adet surecin sanirim fazla uzun diil. hayirlisi olsun yinede

Sonunda bende su hamilelik takvimini koyabildim imzam olarak.
Teyzoslari bakin bebisim 5 haftalik ve 5 gunlukmusss
Kalbi atiyormus ve Kan dolasimi baslamis oyyy bebegimmm

türkan ya igneden 14 ve 16 günleri adet olmzsn hmile sin demek oluyo benimde adet günüm geçti ama igneyi vurduktan 18. gün oldum adet moralini bozmak için söylemiyorum bilgin olsun biraz daha bekleyek inan bende çok istiyorum senin bende hamileyim demeni ama hayırlısı olumsuz olursada devm tmm bebişleri buluncaya kadar bu arada biz burda birbirimize destek olacaz biz senin yanındayız acele etme inşallah olacak kaydirigubbakcemile5a.s.

güçlü nerden giriyon orlara takvim falan sen aştın valla heryeri biliyon bizede ögret ayrıca bebişin yavaş yavaş büyüyo hayırlı olsun

kızlar ben bilmem valla adetim 5 gün sürüyor doktor ben doktora adetimin 3günü gidiyorum 5günü klomene başlıyorum yani 14 hasta oldum 16 da gittim 18 klomen başladım 22 klomen bitti 27 bidaha doktora gitim yumurtama baktı güzel eşinle 3 gün beraber ol dedi 29 da bidaha gittim bana iğneni yap bugun dedi sonra 5 gün daha beraber ol dedi hasta olursan 3 gel olmassan 1 hafta sonra gel dedi bilmiyorum sizin nasıl valla cevap verin bana doğrumu bu tedavi:1shok:

merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu hala şoktayım.bende bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım hiç beklemiyordum çünkü polikistikover hastasıyım.hemen olmaz demişlerdi ama bebeğim yanılttı herkesi süper bişey bu allah tamamına erdirsin ve sağlıklı bir bebek doğurmak nasip etsin.bu sevinci allahım herkese yaşatsın inşallah...

lorraine tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

tebrikler canım aklına kötü şeyler getirme güzel şeyler düşün herşey güzel olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

lorreine tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmek saglıkla kucagına almayı nasip etsin :CüvCüv:nisacım cevap vermediniz doğrumu bu tedavi dedim ayrıca ben her ay 2 gün önce olurum yani 28 günde bir adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…