Turkan iyiyim canim bebisim icin guzel seyler oruyorum battaniye, tulum, sweter, panco neyim ordum ins bebisimin giydigi gunleri gorurum
slm kizlar ben 21 yasindayim 5 aylik evliyiz hic korunmadik ve bebek istiyoruz olmuyor 2 aydir gunum gecti doktora gittim kanim idrarim hepsi temiz cikti ve doktor altan bakti bebek felan yok sizce ne olabilir
kızlar igneyi bugün vuruldum bekleyecez artık nupeldard hayırlı haberlerini bekliyoruzpazartesi... dualar içinde Allah razı olsun... türkan canım bekliyorum işte ignemi vuruldum işte malum şeyler ilişkiye gircen doktora kontrole gitcen inşllah bu sefer o9lur emegimizin karşılıgını alırız güçlü canım sende örmeye devam et bebiş olack inşallah sagsalim yakın olsak örnek çalardım
canım zaten doktor bi gün dinlen bi gün ilişki dedi bakalım uyguluyoruz cumartesi doktorum gel dedi
çatlamışmı diye bakck hayırlısı hkkımızda ayrıca senin bebiş pek şanslı olacak desene nnesi güzel güzel örgüler örüyor ya türkanın sesi solugu yok nerde bu kız niye girmiyo acaba bişeymi olduki türkan hu huuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?