Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Nupeldared ins bir sorun yoktur canim allah hayirlisini versin. Selam kizlar
2 gundur cok fena yorgundum kurs yuzunden.. Anca kendime gelebildim

Bebisim 7 haftalik oldu :))) Haftaya cuma kontrolum var ins kalp atislarini dinleyecegiz, sizler nasilsiniz ne var ne yok

günaydın canım nasılsın pazartesiyimi bekliycez hasta olmadın dimi daha inşallah canım hayırlı haberini bekliyorum

güçlü sen nasılsın canım bebişi büyütüyorsun allahın izniyle hadi bakalım nisacım sen naptın nasıl gidiyor haberler sendew canım bekliyorum

Turkan iyiyim canim bebisim icin guzel seyler oruyorum battaniye, tulum, sweter, panco neyim ordum ins bebisimin giydigi gunleri gorurum

slm kizlar ben 21 yasindayim 5 aylik evliyiz hic korunmadik ve bebek istiyoruz olmuyor 2 aydir gunum gecti doktora gittim kanim idrarim hepsi temiz cikti ve doktor altan bakti bebek felan yok sizce ne olabilir

canim adetin duzensizlesmistir biraz daha bekle bakalim bisey gozukmediyse bi sorun yoktur adetini bekle canim

cnm belki kis vardır.ondan dolayı adetin gelmiyo olabilir.benim kardeşimdede aynı durum var.adet getirici hap verdi dr.onu kullanıyo.bide kardeşimde kis var ondan gelmiyomuş adeti

pnpn eğer her hangi bir sorun yoksa hamile kalırsın merak etme, sadece biraz sabırlı ol ha bi de ilişki esnasında kayganlaşıtırıcı vs. kullanmayın spermin ölmesine neden olabiliyormuş, ilişkiden sonra hemen kalkma, 20 dak. sırt üstü uzan, bi de eşin de sperm hareketliliğine baktırsın

kızlar igneyi bugün vuruldum bekleyecez artık nupeldard hayırlı haberlerini bekliyoruzpazartesi... dualar içinde Allah razı olsun... türkan canım bekliyorum işte ignemi vuruldum işte malum şeyler ilişkiye gircen doktora kontrole gitcen inşllah bu sefer o9lur emegimizin karşılıgını alırız güçlü canım sende örmeye devam et bebiş olack inşallah sagsalim yakın olsak örnek çalardım

slm kizlar ben 21 yasindayim 5 aylik evliyiz hic korunmadik ve bebek istiyoruz olmuyor 2 aydir gunum gecti doktora gittim kanim idrarim hepsi temiz cikti ve doktor altan bakti bebek felan yok sizce ne olabilir

canım test falan yaptırdınmı agrıların oluyomu kıst olabılır ultrasyonla baktır,bende 7 aylık ewlıyım cok ugrasmamıza ragmen 6.ayımda hamıle kaldım ama dustu bebegım,içini serin tut ve bebege odaklanma

Insallah canim Allahim benim bebegim ile beraber butun bebekleri ailesine bagislasin.
hehe ben orgu kursuna gidiyorum tamda hamile kaldim iyi dek geldi bebisimin kiyafetlerini battaniyelerini oruyorum. hehe tabiki yakin olsaydik verirdim modelleri. Kiz sen adet oldun ve bittinmi ne cabuk :))) iyi hadi bakalim igneden onceki gunde birliktelik olsa iyi olurdu ve sonrasinda 3-4 gun. Biz oyle yapmistik.. Allah yardimciniz olsun canim

canım zaten doktor bi gün dinlen bi gün ilişki dedi bakalım uyguluyoruz cumartesi doktorum gel dedi
çatlamışmı diye bakck hayırlısı hkkımızda ayrıca senin bebiş pek şanslı olacak desene nnesi güzel güzel örgüler örüyor ya türkanın sesi solugu yok nerde bu kız niye girmiyo acaba bişeymi olduki türkan hu huuuuuuuuuuu

Hu hu hu kızlar ben burdayım iyiyim işim vadı doktora gittim yeğenim hastaydı onu götürdüm dünde arkadaşımdaydım ondan cannarım hepinizin haberini okudum güçlü örgüye devam nisa inşallah bu kez olcak canım sitres yok ha pnpn korkacak bişey yoktur canım adetinde gecikme vardır ama buda normal değil tabi 2 ay yanlış anlamadıysam uzun süre doktorda tetkik yaptığında çıkar zaten önemli bişey değildir canım nupedralle sen ne yaptın hala test yaptırmadınmı sonuç ne haber ver bekliyorum canıma.s.

kızlar merhaba, b-hcg değerlerime baktırdım ve çok çok yvaş ilerliyor, doktor büyük ihtimalle dış gebelik dedi, yeni konu açmayı düşünüyorum, belki sesimi duyan daha çok kişi olur, sabahtan beri ağlıyorum

geçmiş olsun canım ne diyceğimi bilmiyorum ama benim yeğenimde dış gebelik tanısı konulmustu ve 3 hafta bekledıkten sonra kese buyume yapmayınca kurtaj oldu şimdi 15 aylık bebeği var üzülme tamam canım gelişmeleri haber ver yeni konuyu bizede söyle ok canıma.s.

türkan hoşgeldin ya özlettin kendini iyi olduguna sevindim yegeninede geçmiş olsun hemen iyieşir inşallah nupeldared konu açmış orayd girdim çok üzgün inşalah degerleri yükselirde bi yegen haberi daha alırız nupeldared herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…