Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Türkancım valla biraz karışık anlatmışsın senin adet döngünü :)) kafam şuan çok dolu bi eve gelip iyice düşüneyim canım oki.

Lorraine arkadaşım aynen bende pko teşhisi konanlardan idim fakat tedavimin 2ci ayında hamile kaldım allahıma şükürler olsun. Seninde gözün aydın inş bebeklerimize sağ salim kavuşuruz canım öpüyorum sizi

güçlü nerden giriyon orlara takvim falan sen aştın valla heryeri biliyon bizede ögret ayrıca bebişin yavaş yavaş büyüyo hayırlı olsun

evet canım yaa bebeğimin gelişimini hafta hafta izleyeceğim inş.
Bu takvimi ben forumun en altında Teknik yardım soru ve sorunlar bölümünde buldum canım. eve vardığımda linki atarım sizede..

canim sen Ocak ayimi Subat ayindanmi bahsediyorsun Subat ayi 28 cekiyorda :))) hehe kaydirigubbakcemile3
Senin adetinin gecmesine daha 1-2 gun var bugun 27ci gunun ben Subat ayina gore hesap ettim. Az daha bekle canim gelecek hafta pazartesi adet degilsen hamile olabilirsin canim hemen test yapma benim gibi yap oki

bebegim şubattan bahsediyorum benim adetim 2 ğün evvel gilir 28 günde bir oluyorum ben size iğneyi kaçıncı gün yaptırdı doktor nüpeldaret teşekkür ederim sen nezaman hasta olcan canım haber et ok

tebrik ederim canım...allah bağışlasın...

kızlar söz birliğimi yaptınız yoksunuz ya nisa nerdesiniz güçlü nuterella bi ses verin kızlar yanlız kaldım burda

türkan ben igne vuruldum 18. günü adet oldum adet günümde 5 gün geçmişti şubatın 28 çektiginide unutma ona göre hesapla canım panik yapma sakin ol pazartesiye kadar bekle igne vurulalı 12. günün falanmı senin unuttum inşallah canım bebiş vardırda senin içinde seviniriz tmm öptm byyyy

tamam turkan canim bekle sen yine. Hayirlisiyla ins olur canim Allahim tez zamanda mujdeli haberi verdirsin ins. :Saruboceq:
Kizlar yarin sabah kontrole gidecegim. Bugun son ignemi vuruldum bakalim ara ara sancilar giriyor yine ya. alt tarafimda cok sIZLIYO neden yaaaaaaa..:1no2:

Birde Kizlar sanki bebisimin kalp atislarini hissediyor gibiyim
:asigim:

tamam bekliyorum zaten napayım artık bekliycez yani dün idrar testi yaptım yok çıktı eczacı dedi ama şimdi çıkmaz diye hayırlısı bakalım siz iyi olunda ben iyiyim ok nisacım sende yeni bir adım attın yolun açık olsun gülüm sonu güzel olsun ok

güçlü nasılsın bebiş nasıl iyimi biz yine umuda kaldık canım neyse bebişe iyi bak

türkan saol canım sende yeniden başlıyacn tmm inşallah bu sefer olur nupalderd sende kandn yaptır kesin sonuç lalım bu ay türkan ve benden geçtide senden iyi haber alırız canım haberlerini bekliyoruz

güçlü ç.buk gel nededi doktor yegenimiz nasılmış anlat oldumu inşallah iyidir bizim melegimiz

türkan sıkma canını aklım sende gerçekten üzülme bak biz yanındayız bidahakine inşallah

kızlar kese göründü. 15.mm imiş, ama düşük tehdidi devam ediyor dedi
iğneyi bıraktım çok ağrı yapıyor deyince
doktorum tamam hapı kullanmaya devam et dedi
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlicez kızlar inş rabbim bebeğimi bize bağışlar sağ salim dünyaya getirmeyi nasip ettirsin inş.
Ağrılar da sordum o sancılar 3 aya kadar devam eder dedi, rahim genişlediği için dedi doğruymuş yani burdakilerin söyledikleri işte böleeee

bebişimin kesesinin fotosunu tarayıp eklerim buraya canlarım..

ürkancım geçmiş olsun üzülme canım allahım hayırlısıyla en kısa zamanda bebişini versin canım hayırlısı böyleymiş deyip tedavine devam edeceksin canım oki bozma moralini canım benim :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…