Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

NEREYE YATIYORSUN KAYNANA KAYINBABA EVDELER BOL BOL EKMEK YIYORUM DOKTOR CIDDI CIDDI KILO ALMAMI SOYLEDI BEBEK İÇİN HADI BEN BIRAZ DAHA YIYEYIM DE GELEYIMcokacimcoook:içelim::icecream:klava:

Anladim canim bol bol ekmek ye o zaman :))) ayri evin olsaydi rahat ederdin rahatlikta kilo aldirir...

sevindim ya rabbim saqLıkLık bi $ekiLde dünyaya qeLmesini saqLar in$, aLLah her isteyene hayırLı evlatlar versin :Saruboceq: :Saruboceq:

nisa güçlü nuperella kızlar çok hastaydım hala hastayım ama kalktım biraz iyiyim bugün nasıl gidiyor güçlü okudum yazını gördüm bebişini küçücük daha beslede büyüsün n:CüvCüv:nisa sen ne yaptın iğne yaptırdınmı he bide güçlü klomeni nezaman kullanmaya başladın ve kaç gün sonra iğne yaptırdın canım yazarmısın bana :ecrin_bebek: ben bu ay ara verdim hastaydım zaten gitmedimde bu ay kızlar sizden bekliyorum ğüzel haberleri hadi bakalım yüzümüzü güldürün öptüm hepinizi

canim gecmis olsun adet yuzundenmi hastasin. Ben adetimin 3.cu gunu basladim klomen icmeye gunde 2 kezdi sanirim. hatirlamiyorum unuttum 3te olabilir. 3tu sanirim ve bunu 7 gun boyunca ictim. Klomen bittikten 1 hafta sonrada kontrole gidiyosun doktora..

gorusuruz kizlar ben disardayim kalin saglicakla...
:1hug:

yok güzelim adetten değildi aşırı öksürük ve halsizlik ateşim vardı ondan şimdi öksürüyorum ama eskisi kadar değil teşekkür ederim kızlar nuperella o güzel duana da teşekkür inşallah allah gönlümüze göre versin sizden haber bekliyorumkaydirigubbakcemile5

yine yoksunuz kızlar nisacım seni merak ediyorum inşallah bu ay yüzün güler bizde güleriz canım sen haberini ver peşine öbür ay ben vercem hadi seni bekliyorum nuperella senide merak ediyorum ne oldu acaba varmı diye yüzümüzü güldürün hadi kızlar

selam kizlar ben kayinvalidemlere gidiyorum yine yokum bugun. yarinda kursum var persembe aksami gorusmek uzere unutmayin beniiii hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

bye bye

türkn ben klomeni adetin 4.günü kullanıyorum 5 gün sonra ilaç bitiyo doktora ultrasyona gidiyorum 2 günde bi ultrasyona koyuyo bir hafta igneyi öyle ypcak işte bana cumartesi igneyi getir eger yumurtalıklar olduuysa igneyi vurack ya bide bu doktorun yüzü hiç gülmüyo bana senn hamilelik problemn yoktu şimdi hamile kalamıyon diye sertce söyledi bende üzüldüm ya duruşu öyle yada bana kızdı doıktor sanki benim elimde olmuyo işte neyapyım kızlar bi dua vrmış kısa isteyenin duası kabul oluyomuş bugün gece o duayı yapcam inşallah bakalım komşunun oglu işten çıkrılmış bulamıyodu annesi okumuş akşama 2yerden iş teklifi gelmiş benim arkadaşında annesi kızına okumuş hamile haberi geldi 2 gün sonra bide ben deneyim kızlar bu ay hamile kalırsm nisn 5 eşimin dogum günü ona hediye oolarak müjdeyi vermek istiyorum inşallah

ha türkan canım geçmiş olsun nasıl oldun inşallah hemen iyileşirsin ALLAH acil şifa versin kendine iyi bk dualar içinde ALLAH razı olsun ben duayı okuyum olursa sizede yazarımokey canım

nisacım sağol canım iyiyim şimdi doktor kafayı yemiştir senle alakası yoktur ayrıca sana kızma gibi bir lüksüde yok unutma canım takma kafana ok anlamadığım sen 4gün güçlü 3 gün ben 5 gün neden böyle klomen aynı degilmi doktorlar ayrıayrı gün veriyor güçlünün oldu bak acaba doğru günmüki onun günü kafama takıldı nupeldaret sen ne yaptın haber et haberini bekliyorum

kızlar test yaptırdım pozitif çıktı, ama tam sevinemiyorum çünkü kan değerim çok düşük, 77 çıktı, doktor dış gebelik ihtimali olabilir dedi, pazartesi bi daha kan testi yaptıracam, o zaman belli olacak, çok endişeleniyorum

nupeldared cnım inşallah dış gebelik degildir bebiş haberi alırız senden pazartesi haber et bize sıkma canını bol bol dua et

türkan evet doktorlar hep ayrı uyguluyo benim ilk denememde adetin 3. günü kulandım klomeni bilmiyorum dogrusu ne yeyahutda frketmiyo neyse sen öbür ay başlıycm demişsin tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…