Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Kizlar benimde psikolojim bozuldu iyice :çok üzgünüm:
Midem surekli kaziniyor, ama bisey yiyemiyorum yedigim zaman bulantim oluyor kafayi yicem offfffffffffff
bazen keske hamile olmasaydim diyorum ya ne zaman gececek bu mide sorunlarim..BIKTIMMMMM
:çok üzgünüm:

AAAAAAAAAA güçlü çok ayıp olacak okadar mide bulantsı inşallah 3 aylık olunca geçer sen yemeye çalış canım çıkarsada çıksın sakın moralini bozma bu günler geçecek düşünsene küçücük bişey kollarında oh ne güzel....... güzel düşün mide bulantına tavsiyem az ye 2 satde bi ye sulu yiyecek ile katıyı aynı anda alma sabah kalktıgında yataktan kalkmadan önce başucunda bişeyler buundur ve ye. gebe diyetisyenci biri söylediydi zaten aşırı bulantı ve kusmada hap veriyolar bidahada kötü şeyler düşünme sabret analık bu kolay degil Allah niye cennet anaların ayakları altında demş

teşekkür ederim canım hoşbulduk aranmak çok güzel demekki samimi olmak güzel şey kişisine göre tabi biz aynı kaderi paylaşıyoruz canım düşünmeniz bile beni onure etti sagol canım nuperella ne konusu açtı adı ne banada yaz güçlü sende azcık mide bulantısına dayanamadın yani keşke benim olsada 9 ay bulansa yapma allahın gücüne gider tatlım sabır tamam öptüm

Ya KIZLAR, bulanti degil benimkisi cok farkli...
Midem kaziniyor gurulduyor, yiyorum sanki midem delik gibi, ama yedirmiyorda cok farkli bir durum, Keske bulansa midemde cikartabilsem ahh ahhh

cok guzel yazmissin arkadasim eline saglik biliyorum az ve SIK yenecegini ama hicbisey yiyesim gelmiyor ya, nolacak halim bilmem.... ekmek bile yiyemiyorum dusun yani, ama kusmuyorum:bbo:klava:

günaydın canım iyiyiz valla şükür sen nasılsın güçlününde durumu zor baksan midesinden şikayetçi inşallah geçer

güçlü bebegin için kendini biraz zorla azda olsa ye az bi limon suyunu sulandır bi iç iyi gelecekmi

cnm hicbirsekilde kendini yemek icin zorlama ilk uc ay bebek annesinin deposundan besleniyor sen miden bulandigi zaman surekli cubuk kraker ye ben 5 ay cektim mide bulantisini her gun cikariyodum doktorum soylemisti yemene gerek yok bol su ic yeter gunde en az iki litre oda mideyi bulandirir ama iste suyu icmek zorundasin

ya nuperelladan haber varmı nisa sen nerden ulaştınnasıl iyimi haber verin kızlargüçlü lora doğru söylüyor bebek senden besleniyor 3 4 ay zorlama okgamyoncuiremsu

kızlar artık kesin, problemli gebelik, doktordan geldim şimdi, ya kendiliğinden düşecek, ya müdahale edecekler, hiç böyle acı çekmemiştim, ne yapalım hayırlısı olsun

Bende aranıza yeni katıldım hamileyim. Bende öncesi bir düşük yaşadım ve belim çok ağrıyor.Bel ağrısı herkes de olur mu? Umarım bebeğime bişey olmaz,Allah herkese nasip etsin. Ben yaklaşık 10 aydır bekliyordum.:lepi:

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk bebeğimi kaybettikten iki ay sonra gebe kaldım şimdi aynı bu başlıktaki gibi her gün dua ediyorum... simsek16, "Bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı olabilir önemli olan tek taraflı mı çift taraflı mı olduğudur." demişti doktorum, sen de doktoruna durumunu söyleyerek ondan yönlendirme isteyebilirsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

nupaldared geçmiş olsun canım hayırlısı hiç olmazsa hamile kalbiliyorsun en yakın zamanda saglıklı bi gebelikle yeniden hamile kalırsın inşalah

nuperella canım üzülme nisanınm dediği gibi en azından oluyor bunu öğrendik üzme kendini canım tamam mirmirmirmir nisacım sen nasılsın iyisindir umarım ben iyiyim bu ay sitres yok bende heyecan var senden haber bekliyorum ok :ecrin_bebek:

simsek16 hoşgeldin aramıza biz hamile değiliz ama o yolda ilerliyoruz güçlü arkadaşımızın haberlerini burdan alıyoruz sanada allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin allahhım analı babalı büyütsün parestar aynı temenniler senin içinde geçerli allahım sağlık versin bebeklerinize bizede nasip etsin

kızlar teşekkür ederim, şuanda gözlerim yanıyor ağlamaktan, umarım sağlıklı bir şekilde tüplerime zarar gelmeden, gebeliğim son bulur, şuan tek istediğim bu

Nupeldared arkadasim buyuk gecmis olsun... Ins allahim bedenine zarar vermeden seni bu riskli gebelikten kurtarsin. Sakin uzulme.. Boylesi hayirliymis demekki. Bende dusuk gecirdim cok iyi anliyorum seni canim. Ama her kadinda oluyor bu. Kafana fazla takmamaya calis olurmu..

Kizlar sagolun desteginiz icin, dun cok kotuydum.. Hic kusmazdim ama corbayi ictikten sonra herseyi cikardim ardinda da biraz kan geldi, korktum, ama bugun bulanti hapimi ictigimdenmi bilmiyorum bugun iyiyim. Bebegin birikmis vitaminlerden beslendigini biliyordum o yuzden zaten kendimi zorlayamadim, zaten hic yiyemiyordum... Ama bugun allahima hamd olsun daha iyiyim kizlar..
Inanin ki cok zor, hamile kalmayi istiyorduk ama simdi de bu dertlerle ugrasiyorsun insanin psikolojisi bozuluyor iste ister istemez, sizde de olacak kesin :)

Neyse cok uzattim.. Yarin sabah kontrolum var, bakalim bebegim iyimi saglikli mi, kalbini dinleyecegiz bakalim, cok heyecanliyimmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…