Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Merhaba kızlar,

gördüm bebişimi ama daha çookk minik. kalbinin attığını gördüm ve kalp atışlarını da dinledik. Doktor iyi görünüyor dedi. Düşük için kullandığım hapıda 1e düşürdü. ınş hayırlısı ile böyle sorunsuz devam eder kızlar... Sizden naber?

güçlücüm Allah bağışlasın bebeğini, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, yorma kendini, iyi bak yeğenimize

merhaba kızlarr bende 12+2 haftalık hamileyim şuan.. kontrolüm 6 nisanda o zmanda 13+6 haftalık olacağız. ama doktorum benden ikili test istemedi daha ,herkes genelde 12 haftasında felan yaptırıyormuş,bilgisi olan arkadaşlar varmıııı lütfen

bu arada allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları

güçlü gözün aydın canım çok sevindim bebişin kalp sesini duydun iyiymişde bu çok iyi nazar degmesin maşallah

güçlü gözün aydın canım 2 kalp var şuan sende birbiri için atan eşinle 3 tabi ama onu içinde sen yaşıycaksın nasipse görürsün canım çok sevindim -tatlicadiarzu-nisa

bu ay canım adetin 3 günü gitcem bakalım ne diycek sen ne iğnesi vurundun canım preğnilmi yoksa başkamı kaçıncı günü vurundun yazarmısın nisacım

türkan ben pregnly vruldum adetimin 12. günü igneyi vurdu tabi yumurtalıgın büyüklügüne bakarak vuruyo igneyi hadi hayırlısı inşallah bu sefer yüzümüz güler

Sagolun arkadaslar, Allahim en kisa zamanda ins sizlerede nasip etsin. Nisa igneyi ne zaman vuruldun

merhaba kızlar, az önce kanamam başladı, düşük yapıyorum, kanamam artınca doktor gidecem. Burada yzmaya başladığım gün henüz hamile olduğumu bilmiyor, sadece şüpheleniyordum. Dün doktorla görüştüm, tahlillere baktı ve dış gebelik değil, sadece bebek yerinden koptu dedi, bugün yarın düşürsün dedi ve şuan düşürüyorum... Sizler de bebeğin oluşumu ve düşüşüne tanık olduğunuz, benle duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim, bunlar sadece içimden geldiği için yazdım, tekrar görüşürüz

güçlü ben geçen cumartesi vuruldum ignemi bugünde doktor çatlamış inşlah tutmuştur diyo hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
nupedared canım üzülme sıcagıyla hemen oluyo sıkma canını bende 3 düşük yaşadım çok zor cnım duygusl olarak kötü eşinin destegi ile hemen atlatır saglıklı bi gebelikl anne olursun canım

nuperella canım geçmiş olsun inşallah hemen peşine kalırsın bidaha nisa hadi bakalım inşalah kalmışsındır canım :ecrin_bebek: güçlü sen nasılsın bebiş nasıl hepinizi öpüyorum

teşekkür ederim kızlar, Türkancım, nisacım inşallah sizden güzel haberler alırız

canım gecmıs olsun bende kımyasal gebelık sonucu düşük yapmıştım,gunler nasıl gececek dıyodum hergun aglıyordum ama inancını asla kaybetme,şimdi 24 gun oldu bbebegım duselı ve rabbım kımseye tasıyamayacagı yuk vermez,inş tekrar saglıklı gebelık haberlerını alırız kendıne dıkkat et sakın üşütme ve enfeksıyon kapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…