Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

xxxxxange tebrik ederim dah önce okumuştum seni yeniden hamile olmn çok güze inşalah kucagın alırsın Allah tammına erdirsin

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim. bebek bekliyorum.2.5 yıl ve 1 sene tedaviden sonra tedaviyi bırakınca bebeğim geldi.

Merhaba kizlar, nupeldared tekrar gecmis olsun canim, allahim hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin kisa zamanda sana ve tum isteyenlere.. Biz iyiyiz ben cok acikmasam sorun yok offf, bi yemek yapanimda yok, onun haricinde bir sorun yok. Nisa hadi bakalim ins bu ay tutar canim iyi haberlerini bekliyoruz

hayırlı olsun canım ne güzel inşallah bizde senin gibi bu duyguyu günün birinde yaşarız

canım allah ım seninde gönlüne göre versin inş kucağına almayı nasip eder. krampları fazla kafana takma bende 3,5 aylık hamişim zor zamanlar geçirdim şükür şimdi iyi gidiyor
herşey senin ve bebeğinle olsun :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

xxxxxange tebrik ederim dah önce okumuştum seni yeniden hamile olmn çok güze inşalah kucagın alırsın Allah tammına erdirsin

canım Allahmı söyletti ne? keske dedıgın gıbı olsa ama daha henuz hamıle deılımkı yanlıs okumusun galıbakaydirigubbakcemile3ama benı cok guldurdun Allahta senı guldursun inş

canım Allahmı söyletti ne? keske dedıgın gıbı olsa ama daha henuz hamıle deılımkı yanlıs okumusun galıbakaydirigubbakcemile3ama benı cok guldurdun Allahta senı guldursun inş

EVET YANLIŞ OKUMUŞUM CANIM BEBEGİM DÜŞELİ 24 GÜN OLDU DEMİŞSİN YA BENDE KARNINA DÜŞELİ DİYE ANLAMIŞIM BEBEGİNİ KAYBETTİGİNİ BİLDİGİM İÇİN O NİYETLE OKUMUŞUM DEDİGİN GİBİ İNŞALLAH İÇİME DOGMUŞTUR CANIM İNŞALLAH OLUR sırnaşık şey

Semra ve Bersu arkadaslar, cok sagolun allahim sizlerinde bebislerini versin ins en kisa zamanda

inş canım tum olmayanlarla bırlıkte bahar geldı agaclar cıcek acıyo inş bızımde gobıslerımızde cıcekler açarhihoyyyt

beklemek nekadar zor nisan 7 sinde adet olmazsam tamam kızlar çünkü igne vurulduktan 18. günü adet oluyorum o günde 7 sine denk geliyo inşalah ama hiç umudum yok sanki olmadı yok diye geçiyo bu ay çok ailevi sorunlarım oldu eşime küs kaldıgımız gün falan. ...olmadı diyo beynim rahatım ama huzursuz degilim neyse hkkımızda hayırlısı

canım sende biirsin ister istemez düşünüyoz ama gerçekten rahatım olmzsa bidaha deniycez tabi üzülürüm ama vazgeçmeyecem eeeeeeee sen nasılsın bebş nasıl şikayetlerin azaldımı

canım sende biirsin ister istemez düşünüyoz ama gerçekten rahatım olmzsa bidaha deniycez tabi üzülürüm ama vazgeçmeyecem eeeeeeee sen nasılsın bebş nasıl şikayetlerin azaldımı

nisacım merhaba 7sini iple çekiyorum canım takma kafana ok
bak olmassa yine üzülüp kendini hırpalama canım allahın izniyle olcak tamam hihoyyyt nupelderet sende üzülme mutlaka sendende kısa sürede o haberi duyucağıma inanıyorum allahın izniyle tamam güçlü nasılmış taze annemiz bakalım bebeğine bakarmıymış doyururmuymuş hı söyle allahım seni güldürdü isteyen herkeside güldürsün nisayı hemen güldürsün biz bekleriz nupedrayıda hemen güldürsün amin kaydirigubbakcemile2 yeni okuduğum arkadaşlarımın birine allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı alsun kaydirigubbakcemile öbür arkadaşım düşük yapan geçmiş olsun canım inşallah sende tez zamanda kalırsım kendinize iyi bakın arkadaşlar:lepi:

biraz işim vardı memleketteydim ondan bukadar ara oldu giremedim siz hep aklımdaydınız unutmadım ha öyle sanmayın daha ooooooo doğurduğunuzu duycam ya baykaydirigubbakcemile2

Turkan Iyiyiz canim bulantilarim tabiki eskisi kadar degil hapi hergun ictigim icin.. Ara ara sancilar oluyor yine yatarken rahat edemiyorum geceleri uyaniyorum herzaman. Kurs bana iyi geliyor orada ki arkadaslarla samimi olduk iyice. Orguye devam hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 delikafaduldenA

kızlar saolun destekleriniz için inşallah hayırlısı tabi inşallah hamile olurumda eşime dogum günü hediyesi veririm nupeldared sen neyaptın kanaman devam ediyomu doktorla görüştünmü anlat ardına hemen kalırsınhiçolmazsa anne olabiliyon güçlü doldurdun örgüyü valla yegen şanslı bizimtürkan klomene başladınmı nezaman başlıyacan

güçlü slm bende 1.5 yıllık evliyim benimde ilki düşük oldu inanılmaz bir duyguydu kötü günler gecirdim. rabbime şükürler olsun suanda 8 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin basına senide tebrik ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…