Merhaba kizlar, nupeldared tekrar gecmis olsun canim, allahim hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin kisa zamanda sana ve tum isteyenlere.. Biz iyiyiz ben cok acikmasam sorun yok offf, bi yemek yapanimda yok, onun haricinde bir sorun yok. Nisa hadi bakalim ins bu ay tutar canim iyi haberlerini bekliyoruz
xxxxxange tebrik ederim dah önce okumuştum seni yeniden hamile olmn çok güze inşalah kucagın alırsın Allah tammına erdirsin
canım Allahmı söyletti ne? keske dedıgın gıbı olsa ama daha henuz hamıle deılımkı yanlıs okumusun galıbakaydirigubbakcemile3ama benı cok guldurdun Allahta senı guldursun inş
EVET YANLIŞ OKUMUŞUM CANIM BEBEGİM DÜŞELİ 24 GÜN OLDU DEMİŞSİN YA BENDE KARNINA DÜŞELİ DİYE ANLAMIŞIM BEBEGİNİ KAYBETTİGİNİ BİLDİGİM İÇİN O NİYETLE OKUMUŞUM DEDİGİN GİBİ İNŞALLAH İÇİME DOGMUŞTUR CANIM İNŞALLAH OLUR sırnaşık şey
canım sende biirsin ister istemez düşünüyoz ama gerçekten rahatım olmzsa bidaha deniycez tabi üzülürüm ama vazgeçmeyecem eeeeeeee sen nasılsın bebş nasıl şikayetlerin azaldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?