Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

nisacım ben 14 de hastaolucam daha başlamadımsenden haber bekliyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın
:lepi:

inşallah kızlar salı günü adet olmaz<sam ümidim var kocacıgıma müjde verebilsem ama niyeyse ümidim yokk olmadı diyo beynim kalbim bekleyip görcez

guzel dileklerin icin tesekkurler. Bende 9 haftalik hamileyim aramizda 1 hafta varmis.
Allahim bebeklerimize sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize ins.
:Saruboceq:

canım iyi düşün iyi olsun inş çünkü aynı korkuları bende yaşıyorum iki yıl önce 21 haftalık erken dogum yaptım şuan bir aylık hamileyim allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

Kizlar bugun fenayim ben ya, ne yesem cikariyorum bisey yiyemiyorum korkumdan.. :çok üzgünüm:

GÜLŞAH COK SEVNDMMM YAA BÖLE GÖRMEK DUYMAK İÇİMİZEEEEEE UMUT VERİOOO ALLAH TAMAMINI ERDRSNN CNMMMMMMM:teytey::teytey::teytey:a.s.kaydirigubbakcemile5

nupaldared doktora gidince haber et tamammı nededi bilek canım kendine iyi bak bidaha hamile kalırsın ayaklarını üşütme özellikle

güçlü normal canım onlar eeeee başa galen çekilir bide küçücük tatlı bi melekse hayli hayli çekilir
zorlama kendini yemek için....inşallah biran önce geçer
ben giriyorum bakıyorum kimse yok bende yazmadan çıkıyorum

benim yarın adet olmam gerekiyo ya kızlar herzaman 3 - 4 gün önceden belim agrırdı adet belirtim olarak şimdi yok bugün bi umut var içimde hayırlısı inşallah bide bulantım var bilmiyorum psikolojik olabilirmi dualarınızı eksik etmeyin öptüm

cnmmmmmm inşş öelsndr hamlsndrr cok umtlnmaa ben öle cok yıkıldm kndine yazık edrsnn inşş öledr

umutsuzz biliyorum canım bende yaşadım o duyguları bu 3. denememiz igneyle bu zamana kadar yok diyodum umudum yoktu ama dün umutlandım ama olmazsada kendimi hazırladım 2.denememde çok yıkılmıştım o yüzden hazırlıklıyım sen tedavi görüyormusun

Gulsah tebrikler allahim sag salim bebisine kavustursun.

Nisa canim hadi hayirlisi belkide bu ay tutmustur olabilir hele biraz daha bekle benim gibi, hamileysen gunun gecer zaten canim test icin acele etme oki.

Optum gorusuruz iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar hamileyim kandan test yaptırdm pozitif zaten adet belirtimde yoktu dua edin inşallah bu sefer kucagıma alırız tüm isteyenlere versin rabbim çok mutluyum eşime dogum günü hediyesi oldu,*-

nerdesiniz hamileyim mutluluguma ortak olun arkadaşlarım benim her hamileligimde oldugu gibi bulantım şimdiden başladı ama olsun bebegim dogsunda aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum allah ım sizede nasip etsin en yakında bu ay duam kabul oldu kızlar ben dua yapcam demiştim ya okuyanın duası kabul oluyo diye ben bu ay yaptıydım isteyen arkadaşlar olursa yazarım nasıl yapıldıgınıda yazarım gerçekten rabbim kabul ediyo inanın duaya ve yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…