Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

canım çok sevindim allah bağışlasın ben demedimmi allah analı babalı büyütsün gözün aydın canımallahım hepimize nasip etsin

tamam türkan duayı yazarım duaya inanacan ama bide duayı perşembeyi cumaya baglayan akşamı abdest alıp kıbleye dönerek oku başlamadan önce ve sonra dilegini rabbimden iste yani dua et hayırlı saglıklı bebek iste duayı 1000 (bin)kere okuyacan dua şu; asselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huzbiyedi kallet hilleti edrikni

canım dua bi saatde okunuyo ama tam binkere oku ne eksik ne fazla inşallah hadi sendende iyi haber alırız iyi dileklerin için saol dua etcem

ha bide bu ay igneyi vurulduktan sonra ogün ilişkiye girmedik igne vurulduktan 24 sat ve 36 saat sonra falan ilişkiye girdik bi kaç kere hatta bilginiz olsun

nisacım canım okuyunca o kadar mutlu oldum ki kendim hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim, daha önce düşük yaptığını bildiğim için çok istiyodum gebe kalmanı, Allah yardımcın olsun canım, sağlıklı bi şekilde düyaya getirirsin inşallah

canım kutlarım allah analı babalı büyütsün.bende duayı aldım okuyacam inşallah.darısı biz olmayanlara.

TEBRİKLER ALLAH SAĞLICAKLA KUCAKLAMANI NASİP ETSİNa.s.

had arkadaşım iyi niyetlerin için sagol inş darısı sizlerin basına dua gercekten işe yarıyor inanarak yapın...

nupaldared canm sagol ben senden de umutluyum inş hayırlı haberlerini de alacagız dualarımız sizlerle ...

Nisacim nezaman test yaptin kizz hemen cikmis hadi gozun aydin bak esine hediye vermek istiyordun ne guzel oldu degilmi. Allahim ins bu kez bebegine kavustursun canim. Doktora ne zaman gidicen doktora 2 hafta sonra git o zaman kese de gozukmus olur simdi gidersen gorunmez.

Cok sevindim canim Allahim sana bagislasin bebegini.. hadi kizlar sira sizdeeee

güçlü kendi doktorum cumartesi seni göreyim dedi bu arada hastaneye gittim 9 ay boyunca igne vurulacam ya öyle benim midem bulantısıda erkenden başladı

dua bu kızlar ne eksik nede fazla okumayın tam bin kere okuyun seda saol inşallah sizin içinde sevinecegiz strest yapmayın oluruna bırakın gerçekten çok kafaya takınca olmuyo

güçlü kendi doktorum cumartesi seni göreyim dedi bu arada hastaneye gittim 9 ay boyunca igne vurulacam ya öyle benim midem bulantısıda erkenden başladı

igneyi nicin vurulacaksin, dusuk olmasin diye mi. Kan pihtilasmasi mi vardi sende canim?? unuttum valla.
Allah yardimcin olsun doktorun cagirdiysa git tabiki. Kan degerin nekadar cikti senin adet gecikmesinden nekadar sonra yaptin?

nisa bize adım adım haber et tamam güçlü gibi ok,
güçlü sende unutma doğumuda öğrencez biz daha cinsiyeti oooooooooo çok beklentimiz var sizden çooooooook

Tmm tÜrkancıgım cumartesı doktorum Çagırdı ınŞallah ıyı haberler alırım bıde hergÜn yapacagım ıgneme baŞladım eŞım vuruyo dıŞarı Çıkmamdan korkuyo bıŞey olcak dıye ne yapsın adam 3 taneden sonra tedbır alıyo yanı ben doguruncaya kadar evdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…