nerdesiniz hamileyim mutluluguma ortak olun arkadaşlarım benim her hamileligimde oldugu gibi bulantım şimdiden başladı ama olsun bebegim dogsunda aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum allah ım sizede nasip etsin en yakında bu ay duam kabul oldu kızlar ben dua yapcam demiştim ya okuyanın duası kabul oluyo diye ben bu ay yaptıydım isteyen arkadaşlar olursa yazarım nasıl yapıldıgınıda yazarım gerçekten rabbim kabul ediyo inanın duaya ve yapın
nerdesiniz hamileyim mutluluguma ortak olun arkadaşlarım benim her hamileligimde oldugu gibi bulantım şimdiden başladı ama olsun bebegim dogsunda aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum allah ım sizede nasip etsin en yakında bu ay duam kabul oldu kızlar ben dua yapcam demiştim ya okuyanın duası kabul oluyo diye ben bu ay yaptıydım isteyen arkadaşlar olursa yazarım nasıl yapıldıgınıda yazarım gerçekten rabbim kabul ediyo inanın duaya ve yapın
had arkadaşım iyi niyetlerin için sagol inş darısı sizlerin basına dua gercekten işe yarıyor inanarak yapın...
TEBRİKLER ALLAH SAĞLICAKLA KUCAKLAMANI NASİP ETSİNa.s.
tamam duayı yazarım duaya inanacan ama bide duayı perşembeyi cumaya baglayan akşamı abdest alıp kıbleye dönerek oku başlamadan önce ve sonra dilegini rabbimden iste yani dua et hayırlı saglıklı bebek iste duayı 1000 (bin)kere okuyacan dua şu; asselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huzbiyedi kallet hilleti edrikni
güçlü kendi doktorum cumartesi seni göreyim dedi bu arada hastaneye gittim 9 ay boyunca igne vurulacam ya öyle benim midem bulantısıda erkenden başladı
benim midem bulantısıda erkenden başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?