Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Ben ınanıyorum sızın bebıŞlerın haberlerınıde alcaz ınŞ
dedıgım duayı yap hemen ılıŞkıye gır

igneyi nicin vurulacaksin, dusuk olmasin diye mi. Kan pihtilasmasi mi vardi sende canim?? unuttum valla.
Allah yardimcin olsun doktorun cagirdiysa git tabiki. Kan degerin nekadar cikti senin adet gecikmesinden nekadar sonra yaptin?

EVET CANIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI VAR DÜŞMESıN DıYE VURULACAM BEN ıGNE VURULDUKTAN 18. GÜN ADET OLDUM 2 DENEMEDEDE VE ADET BELıRTıLERıM 2 GÜN ÖNCEDEN KENDıNı GÖSTERıYODU ıGNE VURULDUM 18. GÜĞNE KADAR BEKLEDıM ADETDE YOK BELıRTıDE AMA MıDEM SABAH BULANIYO BıDE AKŞAM.......... DAYANAMADIM ÖZEL HASTANEDE YAPTIRDIM SEKRETER POZıTıF DEYıNCE BEN NEGATıF DEDı SANDIM BANA ıSTEMıYONMU POZıTıF DEDı. YA FALAN OANKı HALıMı GÖRSEN 3 HAFTALIK BıLE DEGıL HERALDE............ DEGERıM 53.15 CUMARTESıDOKTORUM ıYı HABERLER VERıR OZAMAN TAM ÖGRENıR HABER EDERıM

Nisa canim cok sevindim. Daha cok kucukmus. Benimde bulantilarim devam ediyor hapi icsem bile bulanti basdonmesi oluyor yinede.. Doktoruna gittikten sonra bizleri de haberdar etmeyi unutma
Kendine dikkat et hadi bakalim

Son düzenleme:
kızlar düşükten sonra kanmam bitince doktora giitm, kürtaja gerek yok dedi bişey kalmamış ancak kist varmış, ama henüz çok küçükmüş, onu takip et dedi. ben de en kısa zamanda başlarım çalışmalara

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..inşallah bebişin anneciğine sımsıkı tututnur..amiiinn..

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..inşallah bebişin anneciğine sımsıkı tututnur..amiiinn..

Raebzeh cok tesekkur ederim bu samimi dua icin.. Allahim herkesin bebegini ailesine bagislasin ins.

Nupeldared hadi gecmis olsun canim ins mujdeli haberi alman fazla surmez yerimseniben

kızlar gittim doktorum ultrasyondan baktı ama göremedi bişey çarşamba gel dedi bu arada oda düşmesin diye 3 ay boyunca haftada bigün kullanmam için igne yazdı onada çarşamba başlıyorum inş ya bi çok igne oldu ben doguruncaya kadar delik deşik olcam galiba neyse hayırlısı dogsunda. ya benim yegenimde ikiz oglan dogurdu 1 haftalık daha bebişler ona sordum benim 5 haftalıkken zor göründü yeni bi gebelik ondan çok küçükler gözükmüyo bişey dedi doktorda aynısını söyledi biraz moralim bozulduydu bunları duyunca düzeldi

nisacım b-hCG'ye baktılar mı, baktılarsa kaç çıktı? Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin hayatım. Güçlü sen nasılsın canım, hala zorlşuyor mu hamilelik? Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiğinde bu zorluklara değer diyeceksin. iyi bak kendine, mutlu ol ki yeğenimiz de mutlu olsun

nupaldared kandan çıktı 53. 15 çıktı çok küçük daha yeni oldugundan görünmedi ilk önce panikledim ama görümcem aradı onunda 2 _3 haftalıkken hiçbişey görünmemiş öyle rahatladım hayırlısı hamileolmasam kandan çıkmazdı doktorumda öyle diyo

canım b-hCG 1500 olunca vajinal ultrasonla, 6000 olunca da karından yapılan ultrasonla görülür. Senin görünmemesi çok normal, yeğenimiz küçücük şimdi, inşallah yakında kalp atışlarını duyar, adım adım görürsün gelişimini

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Darısı başımıza.Bize de dua et.

CANIM SAOLUN YA VALLA ıÇıME SU SERPTıN NUPALDARED ıNŞALLAH BEBıŞıMı GÖRÜRÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ CANIM SENıNDE ıYı HABERLERıNı BEKLıYORUZ KAFANA TAKMA BEN BU AY OLMAYACAK GıBı DÜŞÜNDÜM SıL kafandan inşallah hadi bu ay olmazsa öbür aya senin içinde sevincez

Nisacim soylemistim ya sana gorunmez diye benimki 6 haftalikken gorundu, zaten bebisi goremezsin, kese gorundumu tamam. Hadi allah kolaylik versin hergun. Doktora deseydin dusuk onleyici hap verin diye zaten igne olacagim deseydin ya. Neyse hayirlisi olsun allahim bebeklerimizi bizlere bagislasin.
Kizlar ben bulanti hapini icince iyiyim, icmedigim zaman kotuyum..

Bütün hamiş olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallah..Bende 2 yıl önce 4,5 aylık bebeğimi kaybettim.Benim için çok kötüydü.Çok ağır bir depresyon geçirdim.Bir süreden beri bizde denemelerimize başladık.Bende 4-5 aydır her ay olacak mı olmayacak mı diye günlerce endişe ediyorum ve şu ana kadar maalesef hep hüsran oldu.Allah isteyen ve sabır eden herkese verir inşllah.AMMMıııNNN.

güçlü verdi canım düşük önleyici igne haftada bi kere vurulacam çarşamba günü görürsem vuacam igneyi dedi inş hayırlısı ile alırız bebişlerimizi

saol canım tüm isteyenlere rabbim versin bende 3düşük yaptım 3 sene önce 5 aylık bebegimi erken dogumda kaybettim seni çok iyi anlıyorum ondan sonra 9 ay geçti 3. bebegime hamile kaldım oda düştü 2 senedir olmuyodu çok kafama takıyodum oldumu olmadımı bu ay yok dedim çıktı sende takma kafana zamanı vardır inşallah en yakın zamanda bebişleriniz sizi bulur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…