Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

arkadaşlar dün doktoruma gittim bebişim göründü fakat doktorum 9 ay boyunca sadece tuvalete kalkmam gerektigini söyledi şu an hiç bişeyim yok ama tedbirli olmalıymışım benim hastalıgım farklıymış diger hamileler gibi olamazmışım oyüzden siteye artık giremeyebilirim az olsa bazen girip haberlerinizi okuyup çıkarım inş dua edin herşey için saolun herşey gönlünüze göre versin rabbim görüşmek üzere

canım teşekkür ederim çalışıyorum oyüzden sık sık giremiyorum ama kalbim sizinle arada bakıyorum haberinizi bekliyorum bende klomen kullanıyorum degişiklik olursa yazın ben okuyorum nisacım inşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın ayrıca pregnil iğneyi kaçlık vurdurdun
yazarmısın:CüvCüv: güçlü seninde bebegini gördüm allahım yüzünü güldürür inşallah bu kez saglıcakla kalın sizleri öpüyorum

canım ben 2 tane pregnly ignesi vuruldum 500 lüktü yani 1000 lik oldum kolay gelsin inşallah nupaldared ve sendende iyi haberler alcaz:CüvCüv:

Nisacim kendine dikkat et. INsallah bu kez bebegine kavusacaksin allah yardimcin olsun hic kolay degil durumun. Ins ikimizde sorunsuz bi hamilelik geciririz. Kizlar bende kursa gittigim gunler cok yorgun oluyorum giremedim siteye o yuzden..
10 gun sonra kontrolum var herkese iyi haftasonlari diliyorum...

Merhaba arkadaşlar.Ben bazı şeyler sormak istiyorum.güclü arkadaşım sanırım sendede kist varmış.benimde yumurtalık kistim 3 cm miş.Ama doktor bana bu kist gitmeden hamile kalamassın dedi.acaba sen kistin varken mi hamile kaldın.ayrıca bende soğan kürüne başladım.eşimede adetimin bitine yakın keçi boynuzu kürü içirecem.(12-14...günleri daha faydalı olur diye)şimdi ise folikplus ve cyclo-prognova adlı ilaçları kullanıyorum.cyclo-prognova ilaçın sadece kahverengi tarafları içiyorum 2 kutu verdi bugün bitecek bu ilaç adetinin 1. günü gel dedi bana acaba kistim gitmiş diyemi mi bakacak bilmiyorum.arkadaşlar bilgileri olanlar lütfen bana yardımcı olsun.daha neler yapmam gerekiyor.

inşallah nupalderes bu ay olur dua edin bana sende en yakın zaman da haber verirsin canım öpüyorum güçlü sen nasılsın bebek nasıl yaznisacım sende dikkat et tamam canım

Denizsizada, arkadasim bende kist yoktu polikistik over sendromu vardi yani yumurtaliklarim yavas calisiyordu. Sogan kurune baslaman iyi olmus esininde keciboynuzu icmesi cok destekleyici bunlara devam edin.

diger yazmis oldugun ilaclari bilmiyorum kontrole gittiginde doktoruna sorarsin, sogan kuru sayesinde ins en kisa zamanda kistin gider merak etme takma kafana

Turkancim, sagol iyiyim hamd olsun, ins bebegimde iyidir ya, araya 1 ay kontrol suresi girince ve bende daha bebek kucuk oldugu icin hicbisey hissetmeyince tedirgin oluyorum. TV de okadar goruyoruz nice hamilelerin bebeklerini kaybettigini. Bu yuzden biraz tedirginim ama onun haricinde agrim sizim yok.
Kontrolu dort gozle bekliyorum...

siz nasilsiniz

merhabalar cnm.bende polikistik over ve çift başlı rahim sorunu vardı.sol yumurtalığımda 3 cm.kistim vardı.eşimdede varikosel.başka ciddi hastalıklarımda var ve gebe kalmama engel olan hastalıklardı.3 sene çocugumuz olmadı.ameliyat dediler eşimede banada.ikimizde yanaşmadık.kendiliğimden hamile kaldım hemde çocuk sol tarafta kistin üzerinde tutundu.ve o kist hiç bişekilde kaybolmadı.düşer demelerine ragmen sağlıklı bi doğum yaptım.18 aylık bi oğlum var.ve şu anda korunduğumuz halde hamile kaldığımı öğrendim.daha 3 haftalık.demek istediğim allah istedikten snr hastalıkmış kistmiş vs..hepsi bahane.bol bol dua et.allah yürekten isteyen herkese verir inşallah.ama bunda en önemli şey moralini çok yüksek tutman.ben hiç bizaman inancımı kaybetmedim ve moralimi bozmadım.sonuç mutlu son.inan seninde öle olacaktır.yeterki buna inan.allah inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip eder

İnanki beni öle rahattın ki bilemessin..çok tşk ederim cnm.İnşlh benimde en kısa sürede sağlıklı bir çocuğum olur bende sizler gibi annelik duygusunu tadarım.

Çok tşk ederim cnm karşımda sizler gibi olumlu düşünen kişiler olduktan sonra ben kafama takmıyorum artık.Çok rahatlıyorum.
inşlh sende rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin.Bebeğini sağ salim eline alırsın canım.

nupeldaret iyiyim güzelim klomen bitti sabah doktora gitcem yumurtalara bakcak çatlamaya hazırsa iyne yaptırıcam bakalım şans olursa olur inşallah sen nasılsın arkadaşım iyi ol moralini bozma tamam sonuçları yazarı

güçlü cüm sizi diğer topikte bulamıyorum.o yüzden buraya yazayım dedim canım ben çok heyecanlıyım adetime 2 gün kaldı .nasıl içim kıpır kıpır anlatamam.sanki olacakmış gibi bi his var.ama kapılmak istemiyorum.yine hüsrana uğramaktan korkuyorum.hem de çok korkuyorum.ne olur arkadaşlar bana dua edin lütfeeen.hiç böle olmamıştım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…