Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

canımmm Allah tamamına erderır ınşallah guzel duaların için Allah senden razı olsun aminnnnn

ahsenecem inşallah duyguların doğru çıkarda yüzün güler canım dualarım seninle bende iğne yaptırıcam cumartesi dr görcek vur derse vurcam inşallah olur haberini bekliyorum ok senin için ve kendim için dua edicem tüm arkadaşlar içinde

Ahsenecem canim ins bu kez olmustur. Icini ferah tut bak Nisa arkadasimizda kafasina takmadigi ay hamile kaldi, darisi sana ve turkana olsun hayirlisiyla..
Insallah mevlam gonlunuzden geceni verir. dusunmemeye calis adetin geciktiginde zaten test yaparsin hadi iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz tamammi

Canım..Tebrik ederim...Korkularını anlıyorum..bende korkuyorum çünkü...bende 6 yıllık evliyim..ve 22 günlük hamileyim..çatlatma iğnesi ile hamile kaldım..ve çok mutluyum..Allahım isteyen herkeze nasip etsin..Bende çok korkuyorum..Hergün dua ediyorum..Bebişim beni terk etme diye..HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...İNŞALLAHH..Tekrar tebrikler

Türkancım..Umarım beklediğin haberi alırsın..ınşallah herşey seninde istediğin gibi olur...Bol şans diliyorum sana..

arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ama her geçen gün korkum daha da artıyor sanki adet olacağım gibi vücudum tepki vermeye başladı.fazla ümitlenmesem iyi olacak galiba.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Türkancım..Umarım beklediğin haberi alırsın..İnşallah herşey seninde istediğin gibi olur...Bol şans diliyorum sana..

ranatuz allah bağışlasın allahım analı babalı büyütsün bişey sorcam iğnen pregnilmiydi ve 5000 mi10.000 mi vurundun kaç saat sonra birlikte oldun yazarsan sevinirim ben iğnemi bu gün vurundum bakalım allahım izin verirse olur
a.s.a.s.

arkadaşlar hala adet olmadım ama ümitlenemiyorum çünkü son aylarda hep aksadı malum kistler filan ama bu ay hislerime göre ya kistlerim gitti ya da çok ufaldı.yani ağrılardan anlıyorum.bu gün öyle bişey yaşadım ki size bi sorayım dedim.ufak bi bayır çıktım sonra eşim dışardaydı yanına çömelerek oturdum 1 dk sonra sırtımdan ve belimden öyle bi kramp tuttu ki nefesim kesildi sanki soğuk terler döktüm ve hala hafif bir ağrı kaldı belimde acaba nedendir.korkuyorum kızlar ne olur bana dua edin bi boşlukta gibiyim.

slm arkadaşlar nasılsınız ablacım sen neler yaptın iğneni vurdurdunmu allah herkezin umutlarını boşa çıkarmasın herkez için dua ediyorum kendinize iyi bakın

bugun benim bebegim 20 haftalık oldu allah herkeze nasip etsin umarım saglıcakla kucagıma aldıgım günüde sizinle paylaşırım

kızlar ben çok kötüyüm yaa........yine adet oldum......................o kadar üzgünüm ki içim de bişey kanıyor sanki..ama yanlış anlamayın sakın isyan filan değil benim ki sadece büyük bi yıkım tükendiğimi hissediyorum..........öyle kelimeler duyuyyorum ki insanlardan bitiyorum.................yok meyvesiz ağacı keserlermiş yok bikaç sene sonra eşim çocuk yok diye benden soğurmuş.....Allahım sen sabır ver sen yardım et ne olur..........inanın şu an bile ağlamaktan bi hal oldum.her anım zehir oluyor.hayat ım hep karnımda bebeğim olmuş olabileceği düşüncesiyle ve bunun için hep fedakarlık yapmakla geçiyor.başın ağrır ilaç içmezsin saçını boyatmak istersin boyatamazsın.spor yapmak istersin ağır hareket yapamazsın ne bileyim işte hep onu bekliyorsun yani .ama o gelmiyor,nasip olmuyor daha doğrusu.Rabbimin uygun gördüğü bir zaman vardır mutlaka onu bekliyoruz .o her şeyin en güzelini ve hayırlısını bilir.bunları yazarken eşim geldi ve beni görünce çok üzüldü.canım eşim benim hayattaki en büyük desteğim ,can yoldaşım o benim.beni üzenlere inat daha bi sıkı sarıldı bana bende hayata.Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah....dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allaha emanet olun..................

Ahsenecem arkadasim, duygularini cok iyi anliyorum. Ahh su konusanlar kendilerini bizlerin yerine koyupta oyle konussalar. Anlamiyorum ben bu milleti ya..
Canim arkadasim uzme kendini ya allahim en dogru zamanda verecektir mutlaka bebegini. Bak bende hic beklemedigim anda hamile kaldim ben hala inanamiyorum sanki hamile degilim gibi..
Tedavilerine sakin ara verme, biliyorum zor oldugunu ben 3 ay boyunca gittim ve pes etmeye baslamistim yani anliyorum seni canim. Rabbim ins gonulden dilediklerini en kisa zamanda gerceklestirir. Bak ne guzel esin nasil destek oluyor sana, bunu yapmayanlarda var sen kimsenin dediklerini kafana takma esin ile mutlu ol tamammi canim, sogan suyu icmeye de devam et. ilk ay bende de tutmadi 2.ci ay belki olur canim tamammi, umidini sakin yitirme. Kendine dikkat et rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin..

canım ben birkaç aydır tedaviye ara vermiştim şu anda da öyle bir ruh halindeyimki tedaviden bile korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız.Allah hepinizden ve eşimden binlerce kez razı olsun sizi hiç görmesemde beni en çok rahatlatan insanlar sizlersiniz..........

ahsenem ne olur üzülme bende hamile kalamadım yine iğne vurundum bakalım ne olur seneşinle mutlu ol canım olacak bak görürsün konuşanları boş ver canım dualarımız seninle

canım kızım ben iyiyim iğnemi vurdurdum bakalım nilüferim küçük kızımız nasıl ikinizide öpüyorum doğacağı günü iple çekiyorum

ben simdi size kizicam ama hemen öyle pes edilirmi ben 11 senedir ugrasiyorum pes etmeyede hic niyetim yok insallah birgün sizlerinde iyi haberlerini alicam ozaman görüsücezklava:

canlarım desteğinniz için hepinizden Allah razı olsun.ben böyle arada yıkılırım filan ama Allahın izniyle eskisindende dimdik ayağa kalkarım inşallah.Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek biraz sabır dimi amaa.a.shepinizi çok seviyorum ya canlarım benimŞenizkaydirigubbakcemile5

yalnız arkadaşlar en azından bu ay korunma kararı aldım çünkü bu tedavi sürecinde başka bir rahatsızlığım çıktı ve doktor bebek düşünmediğin zaman araştırabilirim dedi.bende bu ay nadasa çekilme kararı aldım inşallah hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…