Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun..
Bende kontrole gittim dun. Bebegim kocaman olmus. Allaha sukur bebegim iyi. Insallah sizlerinde bebisleri iyidir ve hepimizin hamileligi sonuna kadar ins. sorunsuz gider

ahsenecem canım sabret inşallah en yakın zamanda gelsin bebişleriniz ben hepinize dua ediyorum fazla giremiyorum ama okuyorum haberlerinizi alıyorum stres yapmayın rahat olun dua edin türkan nupaldared güçlü gı yat yat canım sıkılıyo yattıgım yerden şal ördüm bitti şimdi kardeşime örcem Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi

Nisa arkadasim allah yardimcin olsun ya gercekten cok zor... Hersey yolunda mi kontrollere gidiyormusun. Iyi bize de or hehehehe. Napacaksin mecburen bebisin icin SIKILMAYI goze alican cok zor oldugunu biliyorum. Baksana esin tekerlekli sandalye alsin seni gezdirsin disarda valla olabilir ha, bi sor belki ayarlayabilir :))) hadi kal saglicakla..

canlarım ALLAH bebişlerinizi size bağışlasın inşallah.............yerim o küçük yeğenlerimi ben yaaaaaa.hayırlısıyla bi doğsunlarda uzaktan da olsa nasıl sevicem onları görürsünüz......

saolun canlarım bebegim dünyaya hayırlı ve saglıklı gelsin yeter inşallah sizlerinde iyi haberlerini alcam çok istiyorum yegenlerim çogalsın duacınızım öptm

arkadaşlar bi problem yada kafamda bi soru işareti var desem daha iyi olur.ben normalde 6 gün adet olurum ve gerçekten çok kanamam olur 1 ay önce soğan suyu içmiştim o ay ki adetim az olmuştu ama bu ay kullanmadığım halde daha da az kanamam oluyor.acaba bi problemmi var böyle bişey yaşadınızmı hiç.kafamçokkarıştı

Ahsenecem, bende sogan suyu ictikten sonra adetim kisaldi. Bi problem oldugunu sanmiyorum rahmin temizleniyordur ve belki ilerleyen aylarda hamile kalacaksin..? belli mi olur

Ahsenecem, bende sogan suyu ictikten sonra adetim kisaldi. Bi problem oldugunu sanmiyorum rahmin temizleniyordur ve belki ilerleyen aylarda hamile kalacaksin..? belli mi olur

bence de canım.belki de önceki çok kanama bi sorundu ve çözüldü.inşallah böyledir ve yakın zamnada bende güzel haberler verebilirim size....................

ya arkadaşlar bana bi akıl verin lütfen az kanamam oluyor demiştim ama bugün 8.gün ve hala kesilmedi.kesilecek gibi de görünmüyor. neden acaba .normalde 6 günde biterdi.ve göğüslerim hala adet olacakmışım gibi hassas.

Kanamanin kesilmesini bekleyeceksin mecbur biliyorsun 10 gune kadar normal sayiliyor. Sen takma kafana oluruna birak canim. Gogusler hormonal bozukluk nedeniyle de cok hassaslasir. Merak etme olumsuz bisey yoktur bence

sağol canım ya işte böyle herşeyden nem kapar olduk hayırlısıyla çocuklarımız olsa rahat bırakcam artık kafamı

selam kızlar,inşaallah benim de bebeğim tutunur, 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorduk tam 1 yılın sonunda hamile kaldım ama düşük yaptım,çok yeni olduğu için kürtaja gerek kalmadı,düşüğün ardından zaten sor gebe kalıyorum diye doktor 2 adet dönemi geçsin demesine rağmen korunmadım,şimdi yine hamileyim hemde normal yoldan,diğer hamileliğimde klomen kullanmıştım,ama şimdi endişelerim var ya yine düşük yaparsam diye,inş. bu sefer düşük yapmam ve bebeğimi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım:Saruboceq:ve Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı ve en kısa zamanda hayırlı , sağıklı evlatlar nasib etsin:Saruboceq:

selam kızlar,inşaallah benim de bebeğim tutunur, 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyorduk tam 1 yılın sonunda hamile kaldım ama düşük yaptım,çok yeni olduğu için kürtaja gerek kalmadı,düşüğün ardından zaten sor gebe kalıyorum diye doktor 2 adet dönemi geçsin demesine rağmen korunmadım,şimdi yine hamileyim hemde normal yoldan,diğer hamileliğimde klomen kullanmıştım,ama şimdi endişelerim var ya yine düşük yaparsam diye,inş. bu sefer düşük yapmam ve bebeğimi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım:Saruboceq:ve Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı ve en kısa zamanda hayırlı , sağıklı evlatlar nasib etsin:Saruboceq:

slm arkadaşlar ben 7+4 günlük hamileyim inş bebeğim beni bırakmaz.yarın sabah kalp atışlarını dinlicez.çok merak ediyorum.boş gebelikten de korkuyorum.inşş değildir.boş gebelik belirtisi varmı bi bilgisi olan varmı?

canım ben boş gebelik geçirdim ama belirtileri aynı normal hamilelik gibi oluyo hatta midem bulantım oluyodu fazla yemek yiyemiyordum kokuyodu sanki.inşallah öle bişi yoktur iyi düşün iyi olsun canım.

canım ben boş gebelik geçirdim ama belirtileri aynı normal hamilelik gibi oluyo hatta midem bulantım oluyodu fazla yemek yiyemiyordum kokuyodu sanki.inşallah öle bişi yoktur iyi düşün iyi olsun canım.

benim midem hiç bulanmıyo sadece sabahları oda geçiyo yemek yiyince.biraz araştırdım benim geçirdiğim döneme benziyo.şöyleki ben ilk testi evde yaptım 2. çizgi soluk çıktı doktora gittim ultrasonda kese görünmedi.kan testi yaptı 183 civarları çıktı.1 hafta sonra gittik kese göründü.yemek konusunda gayet iyim normal halimden fazla yiyorum.bide arada sancı oluyo karnımda.leke yada kan ona benzer hiç bişe yok.yarını iple çekiyorum kalp atışlarını dinlemek için umarım sorun yoktur.sen nasıl yaşadın cnm.nasıl anladılar boş gebelik oldugunu kürtajmı oldun?

mehlikasu ve kartanem inşallah bebekleriniz size tutunur.rabbim sizi üzmesin inşallah.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…