Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

kızlar nerelerdesiniz nupaldared sen ne yaptın güçlü yegenimiz nasıl bulantıların geçtimi türkan sen ne yaptın igneyi vuruldunmu benim bilgisayarda sorun var giriyorum açılmıyo bazen fazla durmuyorumzaten az bakıp yataga dönüyorum ben şükür iyiyim mayısın 15.de doktora gitcem inş iyi haberlerle dönerim ihmal etmeyin haberlerinizi yazın tamam hepinizi öptm

slm arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim harika bi duygu bu anlatılmaz gerçekten.kendi kendime kuruntu yaptım çok şükür doktor hiçbişey yok herşey yolunda dedi. cnm bebeğim benim tutun annene seni şimdiden çok merak ediyorum.minik kuşum benim:)allahım herkese bu duyuyu yaşatır inşş.hepimiz kucagımıza sağlıcakla bebeğimizi alırız inş

Arkadaslar merhaba. Nisacim iyi olduguna cok sevindim. allah yardimcin olsun canim Ins bu zor gunlerin mukafatini rabbim bebeklerimize kavusmak ile nasip eder Aminnnnn.
Ben iyiyim kizlar ama bulantilarim gecmedi cok asiri degil ama aksama dogru yemek yerken bulantim cogaliyor, hapta fayda etmiyor.. Ahsenecem sen naptin arkadasim durumun ne

Kartanem sanada hayirli ugurlu olsun ins mevlam seninle beraber hepimizin bebeklerine sag salim kavustursun...

canım ben çarşamba günü evimde merdivenlerden düştüm çok kötü bi gündü vücudumda ciddi morluklar var o gün adetimin 9.günüydü azda olsa ertesi gün sürdü damla damla 10 günde bitirdim çok şükür.ama artık tam bi sorunlu olmuşum eşim resmen yalvardı acile gidelim diye ve ben niye gitmedim biliyormusun röntgen çekilecek ya ....eğer bebek varsa zarar görür diye ............:mymeka: ya varya kendimden nefret ediyorum şu an korunmaya başladım ama hala bu bunalımdan kurtulamadım ya varsa.............Allah bana akıl fikir versin inşallah ne yapıcam bilmiyorum.bide düştüğüm günden beri midem bulanıyo inşallah ciddi bişey olmamıştır ya gitmiyorum da aptal gibi doktora...neyse canım kafanı şişirdim sen benim küççük yeğenime iyi bak bu salak teyzesi böle saçmalıyo işte..................

ahsenecem geçmiş olsun keşke doktora gitseydin canım ya kendini yıpratma sabrını yitirme en yakın zamanda bebegin seni bulsun inş ama kendini çok yıpratırsan olmaz canım arkadaşım ayakta sımsıkı dur dua ediyoruz hepinize

seni tebrik ederim arkadaşım Allah kucagına almayıda nasip etsin herkese dikkat et ilk aylar çok önemli

Ahsenemcim buyuk gecmis olsun, kiz bende 1 sene once merdivenden dusmustum ve bende gitmemistim cok agrim yok diye. sonrasinda iste belimin altinda yani popomun kemigi yorgun oldugumda cok ayakta durdugumda veya egildigimde agrimaya basladi doktora gidip gostermedim zamaninda. Bence sicagi sicagina gitmeliydin ya.. Gec kalmadiysan yine git sonra benim gibi kalici bir eserin olmasin. Doktor muayene ederkende soylersin belki hamileyimdir dersen test yapilir hayatim.. Kafani cok yoruyorsun bence biraz rahat ol dusunmemeye calis su bebek olayini olurmu.. dinlen biraz

haklısınız canım ama beynimin bir köşesine öyle bi yerleşmişki kovsamda gitmiyor bu düşünce .Allah hepinizden razı olsun iyi dilek ve dualarınız için.gitmeyi düşünüyorum aslında bakalım inşallah.neyse canlarım siz kendinize dikkat edin önemli olan sizlersiniz.......................

kızlar...korunmayı bıraktıktan sonra ve bebeğin anneye tutunma aşaması dediğimiz ilk haftalarda ananas suyu içmenizi tavsiye ediyorum, bende 2 kayıptan sonra kavuştum prensesime...inanın çok faydası oluyor ananas suyunun tutunmaya, doğal östrojen etkisi gösteriyormuş...araştırmalarım sonucu ulaşmıştım bu bilgiye, benim doğal yollardan oldu bebişim ama genelde tüp bebek uygulaması sonrası öneriyormuş hekimler tutunmayı kolaylaştırması açısından...bilginize...sevgiler

mehlikasu ve kartanem inşallah bebekleriniz size tutunur.rabbim sizi üzmesin inşallah.............

amin,Allah razı olsun,Rabbim tüm bebek bekleyenlerin bebeklerini sağ salim sağllı bir şekilde kucaklarına almayı nasib etsin..:Saruboceq:

kızlar bebegimi kaybettim ne yaptıysam olmadı buda bıraktı beni herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok bu bebegimide genetik tıpa yolladı doktorum 20 gün sonra sonuç alcam kendimi çok yorgun hissediyorum eşim ve ailem çok destekler şükrediyorum onlar iyki benim ailem iyki eşim gibi bi insanı bulmuşum igne kullandım hiç kalkmadım Allah nasip etmeyince olmuyo işte ama banada kucagıma almayı nasip edecek inş inanıyorum moralim çok bozuk ama eşim ve ailemi üzmemek ve ALLah a isyan etmemek için sakin olmaya çabalıyorum 4. melegimde bırakıp gitti cennetteler.........kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun

canım ya seni üzmek istemem ama şu an inan gözyaşlarımı tutamadım. o kadar mükemmel bi insansın ki metanetini ve iyi düşüncelerini canı gönülden tebrik ediyorum.rabbim senin kucağınıda dolduracak inşallah sen çok iyi mükemmel bir anne olacaksın rabbimin izniyle.:teselli:

bende bugün doktora gittim kızlar kistlerden eser kalmamış çok şükür soğan suyunun mucizesi böylece kanıtlanmış ooldu.halbuki bugünde ağrıyla ve kist korkusuyla gittim ama çok şükür tüm testler tertemiz çıktı.rabbim hiç birimizi bu yolda çaresiz bırakmasın inşallah.

Nisa arkadasim buyuk gecmis olsun. Bebek kac haftalikti ki.. sasirdim ya Allahim tahammul gucu versin inanki cok zor seninde dedigin gibi. Insallah mevlam bu imtihanlar sonucunda seni o arzuladigin bebegine kavusturacak canim boyle dusun sen. Bu bir imtihan dunyasi. Allah sevdigi kullarini cok SINARMIS ki aceba sukr edeceklermi yoksa isyan mi edecekler diye.. Sende sukr edip allaha yonelenlerdensin canim Rabbim ins. saglikli ve hayirli bir bebek nasip eder ve kucagina da almayi nasip etsin ins. Kendine dikkat et aslinda biraz kafa dagitman gerekiyor senin soyle oldugun yerden uzaklara bir yerlere gitsen biraz olsun kafan dagilmis olur canim. Allah yar ve yardimcin olsun...

Canim seninde gozun aydin. Bak Mevlam sogani nekadar faydali yaratmis Allahimiza sukurler olsun Tibba gerek kalmadan hastaliklarimizdan boyle arinabiliyoruz artik.
Insallah canim bundan sonra seninde mujdeli haberini aliriz.

Benimde bebegim 1 hafta sonra 4 aylik olacak insallah. Ben hala kendimi hamile hissetmiyorum, karnim cok yavas yavas buyyor azicik belirgin oldu. Herkese saglikli ve mutlu gunler kizlar gorusmek uzere..

saolun arkadaşlarım biraz kendime geliyim kafamı toplayım diye memlekete gitmeyi düşünüyorum inş herşeyin hakkımızda hayırlısı ahsenecem kistlerden kurtulduguna sevindim en yakın zamandada bebek istegine kavuşursun hayırlısıyla inan çok sevinirim güçlü canım bundan sonra hissedersin bebegini inş maşallah beya büyümüş nazar demesin inş yegenimize büyüsün o bizim umudumuz....kızlar doktor kilo alıp öyle hamile kalmamı söyledi en az 5 kilo bazen düşen bebeklerin sebebi bilinmiyormuş sürekli hamile kalmamı söyledi gözüm korkuyo ama anne olmak için eşimi baba yapmak için devam elbet bende alırım kucagıma ALLAH büyük

pazar gunu 800 de uzerındeyse devam edıyor demek hamılesın canım hayırlı olsun dıkkat et 2 gunde 2 kat olması gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…