Arkadaslar merhaba. Nisacim iyi olduguna cok sevindim. allah yardimcin olsun canim Ins bu zor gunlerin mukafatini rabbim bebeklerimize kavusmak ile nasip eder Aminnnnn.
Ben iyiyim kizlar ama bulantilarim gecmedi cok asiri degil ama aksama dogru yemek yerken bulantim cogaliyor, hapta fayda etmiyor.. Ahsenecem sen naptin arkadasim durumun ne
Kartanem sanada hayirli ugurlu olsun ins mevlam seninle beraber hepimizin bebeklerine sag salim kavustursun...
slm arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim harika bi duygu bu anlatılmaz gerçekten.kendi kendime kuruntu yaptım çok şükür doktor hiçbişey yok herşey yolunda dedi. cnm bebeğim benim tutun annene seni şimdiden çok merak ediyorum.minik kuşum benim:)allahım herkese bu duyuyu yaşatır inşş.hepimiz kucagımıza sağlıcakla bebeğimizi alırız inş
seni tebrik ederim arkadaşım Allah kucagına almayıda nasip etsin herkese dikkat et ilk aylar çok önemli
mehlikasu ve kartanem umarım sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz
mehlikasu ve kartanem inşallah bebekleriniz size tutunur.rabbim sizi üzmesin inşallah.............
kızlar bebegimi kaybettim ne yaptıysam olmadı buda bıraktı beni herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok bu bebegimide genetik tıpa yolladı doktorum 20 gün sonra sonuç alcam kendimi çok yorgun hissediyorum eşim ve ailem çok destekler şükrediyorum onlar iyki benim ailem iyki eşim gibi bi insanı bulmuşum igne kullandım hiç kalkmadım Allah nasip etmeyince olmuyo işte ama banada kucagıma almayı nasip edecek inş inanıyorum moralim çok bozuk ama eşim ve ailemi üzmemek ve ALLah a isyan etmemek için sakin olmaya çabalıyorum 4. melegimde bırakıp gitti cennetteler.........kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun
bende bugün doktora gittim kızlar kistlerden eser kalmamış çok şükür soğan suyunun mucizesi böylece kanıtlanmış ooldu.halbuki bugünde ağrıyla ve kist korkusuyla gittim ama çok şükür tüm testler tertemiz çıktı.rabbim hiç birimizi bu yolda çaresiz bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?