kızlar bebegimi kaybettim ne yaptıysam olmadı buda bıraktı beni herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok bu bebegimide genetik tıpa yolladı doktorum 20 gün sonra sonuç alcam kendimi çok yorgun hissediyorum eşim ve ailem çok destekler şükrediyorum onlar iyki benim ailem iyki eşim gibi bi insanı bulmuşum igne kullandım hiç kalkmadım Allah nasip etmeyince olmuyo işte ama banada kucagıma almayı nasip edecek inş inanıyorum moralim çok bozuk ama eşim ve ailemi üzmemek ve ALLah a isyan etmemek için sakin olmaya çabalıyorum 4. melegimde bırakıp gitti cennetteler.........kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan şuan senin yerine koydum kendimi bilmiyorum dayanabilirmiyim.allah bi şekilde sabır veriyomuş demekki.ben bebeğime o kadar alıştımki daha 9 haftalık ve ona kıyafet aldık.çok güzel bi duygu.ama allahtan umut kesilmez.inş sonraki bebişin tutunur sana.sen moralini bozma.herşeyin hayırlısı olsun.senin için hayırlı olan da buymuş.inş terkrar hamile kalırsın.burda bebişine gün sayarız
Bride ve siribron arkadaslarim cok sagolun allah razi olsun icimi ferahlattiniz, agrilar yani sira bir ruya gormustum ruya tabirine baktim bir ruyam cocuk dogacak diyor diger ruyamda cocugunu kaybedecek deyince bugun gercekten cok uzuldum, allahima cok dua ediyorum sagolun sizlerde..
Bakalim kontrolden sonra ins biraz daha rahatlarim sonuclarim ins iyi cikarsa
ne kadarlık bebiş canım ben öğrendiğimde 5 haftalıktı ultrasonda sadece kesesi göründü sonra 8 hafta gittik hem bebişi hemde kalp atışlarını duyduk şimdi 13 haftalık cinsiyetini bile öğrendik sen içini ferah tut canım insallah duyacaksınkızlar mrb üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım doktora gittim, hamileymişim ancak bebeğin kalbi henüz yok, sanırım oluşması gerekiyormuş, bir iki hafta bekleyeceklermiş oluşmazsa kürtaj yapacaklar, ilk bebeğim de düşmüştü, çok endişeliyim, güçlücüm senin kalbi ne zaman oluşmuştu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?