Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

selam ilk önce hayırlı olsun diorum bende 4 haftalık hamileyim bende de sancı oluyo arasıra ama normal olduğunu öğrendim içinizi ferah tutun inşallah herşey çok güzel olucak...

nisacım canım az önce okudum yazdıklarını, çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, inşallah çok yakın bir zamanda tekrar hamile kalır bebeğini kucağına alırsın

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan şuan senin yerine koydum kendimi bilmiyorum dayanabilirmiyim.allah bi şekilde sabır veriyomuş demekki.ben bebeğime o kadar alıştımki daha 9 haftalık ve ona kıyafet aldık.çok güzel bi duygu.ama allahtan umut kesilmez.inş sonraki bebişin tutunur sana.sen moralini bozma.herşeyin hayırlısı olsun.senin için hayırlı olan da buymuş.inş terkrar hamile kalırsın.burda bebişine gün sayarız

saolun arkadaşlar inşallah hayırlı bi hamilelik geçirir öyle hayırlı saglıklı alırım bebişimi kucagıma bu tüm isteyen ve bebek bekleyenler için aynı dileklerim... çok moral verdiniz iyki varsınız ....nupaldared senin tedavin nasıl gidiyo hiç görünmüyon türkanda yok nerdesiniz ya...

saol canım inşallah aldıgın o güzel minik kıyafetleri hayırlısıyla giydirirsin bebişine bunu canı gönülden isterim benim bebişlerimin kıyafetleri sandıkta kaldı neyse canım inş sizlerin dogum haberlerini alır seviniriz kendinize iyi bakın

arkadaşım hiç kafana bişiy takma rüya görenin değil yoranındır.. bebeğini Allahın izniyle sağ sağlim kollarına alacak ve çok mutlu olacaksın eşin sen ve bebeğin uzun yıllar mutlu ve çok sağlıklı yaşayacaksın... ALlah kucağını dolu koysun canım bende 6 haftalık hamileyim seni anlıyorum ama geniş ol... herşey olacağına varır... Allah neye ol derse o olur.. sen duada etmişsin zaten korkma kardeşim hiç.. sevgilerimle...

echinacea, iyi dileklerin icin tesekkurler. Allahim ins. bebeklerimize sag salim kavusmayi nasip etsin

güçlü canım arkadaşım hayırdır bi problemmi var kendine dikkat et lütfen yeğenimize de.........

ben cok duygusal oldm arkadaslar herseye ağlıorm buna deli oluyorm önlenebılırmi acaba? bhcg 1378 cıktı ultrasonda ne zaman görebılırm onu???

kızlar mrb üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım doktora gittim, hamileymişim ancak bebeğin kalbi henüz yok, sanırım oluşması gerekiyormuş, bir iki hafta bekleyeceklermiş oluşmazsa kürtaj yapacaklar, ilk bebeğim de düşmüştü, çok endişeliyim, güçlücüm senin kalbi ne zaman oluşmuştu ?

ne kadarlık bebiş canım ben öğrendiğimde 5 haftalıktı ultrasonda sadece kesesi göründü sonra 8 hafta gittik hem bebişi hemde kalp atışlarını duyduk şimdi 13 haftalık cinsiyetini bile öğrendik sen içini ferah tut canım insallah duyacaksın

sevilim teşekkür ederim canım, 28 martta düşük yaptım, kürtaj olmadım ve hiç adet görmeden hamile kaldım, doktor keseye baktı ve 6 haftalık dedi sanırım şimdi 6+3 olması gerek

Merhabalar. Nupeldared Allah herşeyin en hayırlısını verirmiş de, biz kullar anlamazmışız. Eğer gerçekten kalbi yoksa dr lar halledeceklerdir. Ve sen ve ailen de bunun en hayırlısı olduğunu bileceksiniz. Yok eğer kalbi var da henüz oluşmamış diğer ultrasonlarda görünecekse, o durumda da Allah şükrünü bekleyecek, bebeğinin ve ailenin diğer bireylerinin senin yanında kıymeti artacaktır. Ne güzel değil mi..
Sevilim, bn de 11 haftalığım, cinsiyetini belki görürüz diye geciktirdim kontrolumu 1 hafta kadar. Siz ne zaman gördünüz ve hangi tip ultrasonda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahsenecem yok arkadasim eski mesajlardan alinti yapmis uyelerden biri. Sali gunu kontrolum var Allahin izniyle insallah bir sorun yoktur bende cinsiyetini ogrenecem insallah gorebilirsek..

Nupeldared canim gozun aydin, kalp atisini anca 8 haftalikken duyyorsun sana daha zaman var ama doktorun neden erkenden oyle dedi anlamadim.. Keseyi gormedinizmi ultrasonda.. Allahim hakkinda hayirlisini versin insallah. haberlerini bekliyoruz..

nupaldared canım tebrikler olumsuz düşünme en yakın zamanda duyarsın kalp atışını çünkü inş bu haftalarda duyuluyuyo olumlu düşün canını sıkma doktorlar herşeyi bilcek diye bişey yok onlarda yanılabiliyo benim doktorumda bi hata yaptı heralde bu son düşügümde şüphelerim var gen tıptan sonuç gelince degiştirmeyi bile düşünüyorum kendi doktorumuz kendimiz olak pozitif düşün dua et tamammı canım

canım şimdi baktım netten bebegin kalbi 8 haftalıkken duyuluyormuş güçlü arkadaşımızın dedigi gibi canını sıkma bekle ve bi başka doktorlara da görün ama hemen aldırma dedigim gibi başka doktora görün ve bekle

Rica ederiz arkadasim insallah iyi haberlerini bekliyoruz. Allahim hepimize saglikli ve hayirli evlat nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…