Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

canım nupaldared sen ne yaptın doktora göründünmü haberini bekliyoruz hayırlı haberler verirsin inş

Sagol nisacim ben kiz istiyordum ama nasip tersi oldu. Saglikli dunyaya gelsinde hayirlisiyla. Sizde ne var ne yok?

güçlü canım oğlunu rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

güçlücüm Allah bağışlasın oğlunu, inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin, bu arada benim de bebeğimin kalbi göründü çok şükür, nisacım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım

çok sevindim canım bebegin için nupaldared hayırlıolsun bazen doktorların dedigine takılmamak gerekiyo çok sevindim inş kucagınada aldıgınızın haberlerini alırız dikkat et kendine ben biraz ara vercem şuan bebek düşünmüyorum hayırlısı bebeklerinizle ilgili haberlerinizi bekliyoruz ha güçlü nupaldared tamammı onlar bizimumudumuz hayırlı olsun tekrar

Nupeldared canim gozun aydin, cok sukur mevlam tamamina erdirsin ikimizinde hamileligini..

Kizlar benim plasenta rahim agzini kapatmis durumda, yani yukarida olmasi gerektigi yerde assagidaymis. Normalde doguma yakin assagida olurmus, cok dikkat etmem gerekiyor dedi doktor kendimi yormamam gerekiyormus.. Dua edin ins en kisa zamanda yukari cekilsin...

güçlü canım dikkat et yat dinlen mümkünse ayaga kalkma inşallah atlatırsın Allah bebişini sana ve sevdiklerine bagışlasın tüm hamilelerin amin moralinide yüksek tut olumlu düşün beyinde çok önemli beynin olomlu düşünşünki herşey olumlu olsun ben inanıyorum yegenimiz dogacak

nisacım çok sağol canım, sen bi müddet dinlen sonra tekrar başlarsın, inşallah bebeğini kucağına alırsın canım

sendesaol canım inş alırım o günleri görürüm tüm bebek isteyenlerde bu isteklerine kavuşur inş biliyomusun Allah bana öyle bişey nasip ettiki 4 melegim bana ve aileme şefeat edecek İNŞ İSYAN EDİP ÜZÜNTÜLÜ ANLARIMDA ALLAH ın istemedigi bi kelime bi söz bi davranışta bulunmamışımdaırda onun mükafaatına erebileyim inan olacak bigün ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyo ama denemeye devam bebegim bunun için deger inş olcak sende kendine dikkat et yegenimizede işi boşverin aman bol bol dinlenin

çok güzel ya inanaın olumsuz yazıları okumak moralimi bozuyo böyle hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum ben de 2 yıllık evli olcam ağustosta RABBİM İNŞALLAH BU AY VERİR Bİ BEBİŞ

canım benim yazdıklarını başından beri okudum senin adına gerçekten çok sevindim
allah evladı olanlarınkini bağışlasın, olmayanlara tez zamanda hayırlı evlatlar versin
sen de asker anası olacaksın:1hug: rabbim sana hayırlısıyla eksiksiz nokasansız, ayıpsız, kusursuz, sağlıklı bir evlat dünyaya getirtmek nasip etsin tüm isteyenlerede tabii :Saruboceq: hayırlısıyla kucana almanı diliyorum unutma hayatta en güzel duydu

ANNELİK DUYGUSU :ecrin_bebek: bunu yaşayınca daha iyi anlayacaksın

Gulnur arkadasim cok sagol iyi dileklerin icin.. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda.
Ya iste internetten bide bu hastaligin ileri derecesini kanama durumu felan varmis onlari okudum korktum iyice ama ins. aklimda kotu seyler yok Allahim kotu olaylar yasatmasin bebegimize kavustursun ins dunya gozuyle..

güçlü canım çok geçmiş olsun rabbim korusun ikinizide bebişin seni bırakmadı bu zamana kadar inşallah yine bırakmayacak sen dualarını bol et inşallah her şey çok güzel olacak..................Şeniz

güçlü canım ilk önce tebrik ederim allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım yat dinlen kendini sakın yorma mümkün olduğunca çok gerekl, olmadıkça kalkma dualarım seninle

tbrikler canım allahım sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…