Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Kizlar durumumu bu ay sonunda ki kontrolde degerlendirecez, son 2 haftadirda sag bogrum cok agriyordu, bobregimde bir sorunmu var diye doktoruma gittim. Hic bir sorun yokmus. Bebekten dolayi agri yapiyormus kaslarim herhalde.. Rahatsiz edici ama napalim cekecegiz, sizlerden naber neler yapiyorsunuz. Nupeldared kiz senin bebisin ne durumda nekadarlik oldu?

canım içinde bir melek taşıyorsun ona ulaşmak için biz her fedakarlığı zaten göze aldık dimi.......bu acılar da ona ulaşmak uğrunda feda edilecek çok ufak şeylerdir aslında .belki de bu duyguyu yaşamadığım için bana konuşmak kolay geliyor. sizler annesiniz ve benim gözümde çok muhteremsiniz inşallah bende bu şerefe nail olabilirim...........:Saruboceq:

Tabiki canim zahmetsiz rahmet olmaz. Her guzelligin bir zorlugu oldugu gibi annelikte oyle disardan bakildigi gibi kolay olmadigini anliyoruz simdiden. Allahim bizlere hayirli ve iyi bir anne olmak nasip etsin.
Ve ahsenecem arkadasim merak etme Rabbim mutlaka cok istedigin bebegi sana verecektir ama vaktini ve zamanini bekliyor demekki..

güçlücüm benim bebek 9 haftalık oldu ama hiç bir şey yiyemiyorum, çok çok zor geçiyor, sabredecez artık, inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi

Nupeldared arkadasim gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Insallah en kisa zamanda kurtulursun sende bulantilardan

canım benim ya inşalah bende o zamanı bekliyorum artık hayırlısı olsun ne diyim...kendine dilkkat et canım öptüm.opuyorumnanaktan

oglusum iyi teyzeleri artik hissedebiliyorum hareketlerini. bazen karnim cok gergin oluyo o yonden rahatsiz oluyorum onun haricinde allahima sukurler olsun bir sorun yok. Sizden naber senin bebek kac haftalik

Arkadaslar, selam bebegimin odasinin rengine karar veremiyorum ya..
acik turkuaz veya acik yesil rengi cok hosuma gidiyor. sizce hangisi daha guzel. Bebegin yatak odasini daha almayinca da renge o yuzden karar veremedim...
sizde bir bakin

Yerabaaaaaaaaaaaaa
ben geldım benımde ıkıncı hamılelıgım ılkı dusuk oldu
ama ınsallah bu elegımı alalhım bana bagıslayacak

Sunways arkadasim, Insallah diledigin gibi rabbim bebegine saglikla sihhatle kavustursun.

Kizlar karar verdim odanin rengine. ACIK TURKUAZ OLUCAK INSALLAH...

Bunun biraz daha acigi olacak..

Sunways arkadasim, Insallah diledigin gibi rabbim bebegine saglikla sihhatle kavustursun.

Kizlar karar verdim odanin rengine. ACIK TURKUAZ OLUCAK INSALLAH...

Bunun biraz daha acigi olacak..

ay ay canım benim ya maşallah maşallahbebişimizle annesi oda rengi seçiyorlarmış.Allah hayırlı etsin canım ....sağlıkla kalmayı nasip etsin orda rabbim....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…