Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

kızlar safranboluya gittim yazamadım nasılsınız güçlü bebişinin hareketlerini hissediyon artık ne güzel maşallah oda rengi güzel bence..çocuk odasına boydan şekilli kagıtla kaplıyorlar adını bilmiyorum ama duvar stikersları olabilir bide ona bak istersen netten en iyisini sen bilirsin tabi ama benimkide bi öneri gördügüm çocuk odasıda hoş olmuştu cıvıl cıvıl o yüzden... türkan nupaldared siz ne yapıyonuz

guclu.z; Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder ınşallah..

merhaba kızlar
bende hap,aşılama en sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağım derken bi baktım hamileyim
inanamadım ilki düşmüştü bu bebeğimin kalp atışlarını duyacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

canım tebrik ederim hayırlı olsun
rabbim fazla ugraştırmadan sana bebegini bagışlamış tüp bebek aşamalarıda zor inş hayırlısıyla kucagınada alırsın tüm isteyenlere rabbim versin
:lepipuyorumnanaktan

bende bugün kanda betahcg testi yaptırdım. sonuç 97 gebeyim...inşallah herşey yolunda gider ve geblik devam eder. ben hamile kursum vaar..hamile anne adaylarının pozitif enerjisi bana çok iyi geldi..şimdi komik olacak, hamile hamile eğitim vereceğğim...sevgiler..
Bebegim Geliyor

esra hayırlı olsun seninkide
çok güzel duygu olur herhalde hamile hamiş eğitimi
nisacım çok teşekür ederim.

guclu.z; süper canım ya bence renk benimde en sevdiğim rek turkuazdır ve erkekte olsa kızda olsa tukuaz yapıcam çiğ pembe sevmiyor ben kız bile olsa heryer pembe pembe.. Seneye çocuk düşünüyor olsamda içime hep kız doğuyor biliyormusun. Pembe kıyafetler güzel elbette ama hep pembeye boğmayı sevmiyorum. Çok doğru bir renk seçimi canım. Sabırsızlıkla oda fotolarını bekliyorumm..:))

:) dejavu arkadasim cok sagol yorumlarin icin Bebisim icin kaloriferli eve tasindik. 1 haftadir forume ve internete giremedim. Odasi boyandi kuzucugumun Insallah esyalari alininca resimlerini ceker koyarim ama daha alisverisi yapmadik 2-3 ay sonra anca, bebek 5,5 aylik suanda..
Allahim hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli ve sihhatli dunyaya getirmeyi herkese ve bana da nasip etsin.

Kizlar ne var ne yok sizden gorusmeyeli neler oldu bakalim

Hehehe esra arkadasim ne guzel iste, bildiklerini artik kendinde tecrube edeceksin. Gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah...
Bende hamilelik egitimi istiyorum ama konyada yok sanirim, senin Konyada bildigin bir yer varmi gidebilecegim ??

topiği yeni gördüm meğer bi hemşerim hamileymiş tebrik ederim:)
güçlü konyada hangi ghastaneye veya hangi dr a gidiyorsun merak ediyorum.bende 5 haftalık hamileyim ve dr arayışı içindeyim..

topiği yeni gördüm meğer bi hemşerim hamileymiş tebrik ederim:)
güçlü konyada hangi ghastaneye veya hangi dr a gidiyorsun merak ediyorum.bende 5 haftalık hamileyim ve dr arayışı içindeyim..

Selam hemşerim,
ben Özel Selçukluda Nil hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum hiç başka doktora veya hastaneye gitmedim doğumda büyük ihtimal orada yapacağım. Seninde gözün aydın biz 6 aya gircez az kaldı. Allahım herkesin hamileliğini sorunsuz şekilde tamamına erdirsin inş..

Kızlar nerdesiniz yahu.. ahsenecem. nisa arkadaşım nasılsınız neler yapıyorsunuz hamilelik durumu varmı arada bir yazın. benim kerata tekmeler durur öyle daha bir isim bulamadık kendisine hehehe adı güçlü bebek olacak bu gidişle :))

canım burlardayım bakıyom hiç arkadaş yok çıkyom maşallah yegenimize tekmeler saglam desene iyi iyi maşallah ben hastaneden sonuç bekliyorum eşimden ve benden kan alındı kromozom testi ama 2007 de yapılmıştı benimki çıkmış eşiminki çıkmamış aynı işlemi yeniden yaptılar yine bi aksilik olmuş bi türlü sonucu alamıyoruz bir aydır bekliyoruz bir hafta sonra ara dediler inş hayırlı sonuç çıkar sonucu alınca doktoruma gitcem heral ilaç tedavi falan başlayacak ama benin düşükten sonra hiç kanamam kesilmedi ne yapcam bilmiyorum doktor yok bişey diyor ama geliyo iş yapınca çogalıyo anlamadım.... ya nupalderad hamileydi ne oldu hiç girmiyo yazmımıyo türkan da yok merak ettim valla

geçmiş olsun canım ya bulunduğunuz yerde iyi tedavi yöntemi uygulamıyorlarsa istanbula gidin oraya başvurun bari iyi hastanelere.. Bişey yok ise neden kanaman var ne kadar saçma ya. Allah yardımcın olsun ve biran önce şifayı bulursunuz inşallah... Evet kimsecikler yok herhalde yaz tatiline çıktılar :) benim karnım büyyor ama çok kilo almadım hamilelik boyunca bundan sonra nekadar alırım bilemiyorum.
Size allah kolaylık versin canım kafana takma hiçbişeyi
lmaz: vereliniortak

canım allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağını almayı nasip eder inşallah.tabii şu anda hamile olan herkezin.çok sevindim.tebrikler.

umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım, umarım hepimiz aynı şeyi yaşarız...

burdayım canım benim seni takip ediyorum merak etme Allahım hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah........darısı bizlerin başına...........ben bikaç aydır doktorumun ısrarıyla korunuyorum ama hala baş dönmelerime çare ve tanı bulamadık sanırım tansiyon düşmesi oluyor sık sık ...bu süre zarfında da ilaç kullanıyorum sinir sistemimle ilgili..............abimin eşi de hamile ona eşya aldık ve bende yine acayip bi istek uyandı hayırlısı inşallah...sabırla bekliyorum o güzel günleri ama içim çok yanıyor dualarınızda beni unutmayın olur mu..............:a015:

Canım Allah derdinize deva ve hastalığınıza acil şifa versin inşallah. Doktorunu dinle bakalım inş kısa zamanda sonuç alırsınız. Allahım ümitlerini boşa çıkarmasın herkesin gönlüne göre versin inş..
Hamile kalamayanlar bebek ister, hamile olanlar bebeğin sağlığından ve doğumdan endişe duyarlar çocuğu olanlar nasıl bakıp büyütecem diye düşünür herkesin ayrı ayrı derdi var allah herkesin işini kolaylaştırsın...
:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…