Canım Allah derdinize deva ve hastalığınıza acil şifa versin inşallah. Doktorunu dinle bakalım inş kısa zamanda sonuç alırsınız. Allahım ümitlerini boşa çıkarmasın herkesin gönlüne göre versin inş..
Hamile kalamayanlar bebek ister, hamile olanlar bebeğin sağlığından ve doğumdan endişe duyarlar çocuğu olanlar nasıl bakıp büyütecem diye düşünür herkesin ayrı ayrı derdi var allah herkesin işini kolaylaştırsın...:Saruboceq: :ecrin_bebek:
Canım Allah derdinize deva ve hastalığınıza acil şifa versin inşallah. Doktorunu dinle bakalım inş kısa zamanda sonuç alırsınız. Allahım ümitlerini boşa çıkarmasın herkesin gönlüne göre versin inş..
Hamile kalamayanlar bebek ister, hamile olanlar bebeğin sağlığından ve doğumdan endişe duyarlar çocuğu olanlar nasıl bakıp büyütecem diye düşünür herkesin ayrı ayrı derdi var allah herkesin işini kolaylaştırsın...:Saruboceq: :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar bende hamişim .iki sene önce benimde bir düşüğüm olmuştu. şuan 3,aşılamam tuttu ve Rabbim sevindirdi bizi. mutlulukla beraber içimde korkuda var inşş bebişlerimiz bu sefer bizlere sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz.diğer arkadaşlar gibi hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. kaydirigubbakcemile3ve bir sorum olcak ilk ultrason muayenizi kaçıncı hafta da oldunuz?
Selam tubix gözün aydın olsun ben 6 haftalıkken başladım kontrole gitmeye
stapless cim tebrikler darsıs başımıza inşallah bebişin sağlıklı doğer
kızlar merhaba, tatildeydim, giremedim internete, 16 haftalık oldu benim bebiş, hepinizzi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?