Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

merhaba arkadaşlar bende hamişim .iki sene önce benimde bir düşüğüm olmuştu. şuan 3,aşılamam tuttu ve Rabbim sevindirdi bizi. mutlulukla beraber içimde korkuda var inşş bebişlerimiz bu sefer bizlere sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz.diğer arkadaşlar gibi hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum.kaydirigubbakcemile3ve bir sorum olcak ilk ultrason muayenizi kaçıncı hafta da oldunuz?

sağol canım.......herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden............hepimiz için.......

sağol canım....rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah..............

Selam tubix gözün aydın olsun ben 6 haftalıkken başladım kontrole gitmeye

arkadaşlar çocuğu olmayanlara da dua edin lütfen araya beni de ekleyin :)))

kızlar merhabalar, bugün kontrolümüz vardı, bebeğimi yakından gördüm çok güzel bir duygu ya Allahım herkese yaşatsın inş..
Bebişim kocaman olmuş 928 gram. Elhamdulillah bir sorunumuz yok 6,5 aylık hamileyim şu anda Allahım sağ salim bebeğime kavuştursun insallah. Herkesi öpüyoruz herkese iyi yaztatili diliyoruzzz
zemuszemus opuyorumnanaktan

ha güçlücüm bi şey soracam, sen çatlaklara karşı ne kullanıyosun, doktor bana phytolastil jel verdi, bugün başladım kullanmaya

bana sadece nemlendiric verdi ya.. bide kayısı yağı sürüyorum ama fayda etmiyo çatlaklarım var bikaç tane... aramızda 10 hafta var seninle :) Maşallah

Kızlarrr, merhaba,

ben de 9+3 hamileyim şu anda..
başından beri yazdıklarınızı okudum.. Güçlü, nisa Türkan ve nupeldared..
birbirinize destekleriniz harika.....
herkese sevgiler,

tüm hamileleri tebrik ediyorum bu vesile ile.
olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde allahım nasip eder, inşallah...

Merhaba herkeze ben gülsüm 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum . Eşim ve ailem çok sevindiler. 8 aylık evliyim ama çocuk istiyoduk.allahım onu bize verdi. Inşallah kucağıma almayıda nasip eder bana. Dularınızı eksik etmeyin kardeşlerim. Tez zamanda anne olmak isteyenlerin dilekleri kabul olsun.

canım çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
bizim içinde dua et o günleri bizde görsek ahhhh ahhh

stapless canım hoşgeldin, bebeğimiz kendini göstermiyor bi türlü, iki hafta sonra tekrar gidecem, umarım bu sefer gösterir. İnşallah tüm hamileler sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alır. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…