Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

kızlar merhaba hoşgeldiniz tüm hamişlrede Allah tamamına erdirsin diyorum amin... nupaldared iyi tatil yaptın maşllah bebişinle bu arada maşallah büyümüş annesi canım hadi bakalım dogduklarının haberinide alırız güçlü maşallah sende oglanı büyüttün güzelim inş hayırlı saglıklı yegenlerimiz olur bende yeniden klomen ve pregnly başlıyo doktor ama 3 ay olmadı düşük yapalı ve kanamam hiç durmamıştı doktor adet olmam için bi ilaç yazdı kesildi şimdi eşimde daha erken vücudun toparlanmadı diyo doktorda gebelige başlıyo kafam karıştı kızlar çokta istiyorum bebegimi kucagıma almayı hayırlısı inş olcak

Selam kızlar Nisacım aslında eşin bi yöndende haklı sormadınızmı doktorunuza vücudun toparlanmasını beklememiz gerekmiyormu diye.. Allahım inş sağlıcakla bebeğini kucağına nasip etsin insallah.
benimde son günlerim sonra 1 ay ben tatile ayrılıyorum annemlerle gezecem insallah.
Nupeldared allah gönlüne göre versin ama sen ne istersen tersi oluyor :))) göstermediyse kız olabilir bence çünkü benimki ta 3 aylıkken belliydi erkek olucağı. hihihih
kaydirigubbakcemile3

canım ya bu benim 2. özel doktorum bu doktorla devam edelim bakalım inş bu sonuç verir bebegin cinsiyeti belli olunca yaz oldumu

hepinize merhaba kızlar.tüm hamişlerimizi canı gönülden kutluyorum .Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...........ben birkaç ay korunduktan sonra dayanamadım ve bu ay yine bebiş istemeye karar verdim.adet günüme 5 gün kaldı..ama sanki bu ay diğerlerinden farklı hissediyorum kendimi.belirtiler biraz farklı sanki ama umutlanmak istemiyorum.her zamanki gibi hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...açıkçası dualarınıza ihtiyacım var...................sizi çok seviyorum.........:teselli:

merhaba arkadaşım dualarımız tüm isteyenler için inş hepimiz bu güzel annelik duygusunu tadarız ayrıca bebek düşüncesini silmeye çalış rahat ol yani biliyorum çok zor ama kafada bebek olunca olmuyo biliyosun inş bu ay bebişler çogalır burada canım çokda hevslenmeyelim bende aynı şeyleri yaşadım hamileyim bu ay degişik duygulardayım dedim hep kırıldım seniüzmek için demiyorumyanlış anlama üzülmeni istemiyorum rahat ol tatlım allah o güzel gönlüne göre versin herkesin inş bu mübarek günde kandiliniz mübarek olsun burası bebiş haberleri ile dolsun amin:CüvCüv:

Ahsenecem arkadaşım Allah hakkında hayırlısını versin inş mübarek kandil yüzü suyu hürmetine mevlam bu dileğini yerine getirir ve tüm bebek isteyenleri müjdelendirir. Nisa arkadaşımın dediği gibi aklından bu sefer oldumu olacakmı düşüncesi olmayacak sanki bukezde hamile değilmişin gibi davran ve düşün olurmu yoksa daha çok üzülürsün. Herkesin Beraat Kandili Hayırlı ve Mübarek olsun

çok sağol güzel dileklerin için canım....dediğin gibi kafamdan atmaya çok çalışıyyorum ama kazınmışçasına gitmiyor ordan hayırlısı artık hepimiz için...sizleri çok seviyorum..bu mübarek günde rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah....dualarda buluşmak ümidiyle....

canım benim çok sağol güzel duaların için......siz bana güç veriyorsunuz.....çıkarmayı bi daha deneyeceğim aklımdan....hepimizin kandili mübarek olsun inşallah.......Allah o güzel gönlünüze göre versin......

Ahsenecem umarım Allah sağlıklı bir bebek verir sana ve tüm isteyenlere, sık sık dua et, inşallah Yüce Allah kabul eder dualarını

sağol canım benim,dualarımı hiç eksik etmiyorum inşallah,ben ve benim gibi içten isteyenler için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...sen ve tüm hamişlerimizede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....sizi çoook seviyorumopuyorumnanaktan

kızlar bugün haşimato rahatsızlığımdan ötürü kontrole gitmiştim ,doktorumdan kanada gebelik testi de istedim.test yapıldı ve sonuç herzamanki gibi negatif.....ama ilk defa yıkılmadım olsun hayırlısı dedim.önce de böyle diyordum ama ağlayarak...şimdi çok daha güçlü hissediyorum kendimi....Rabbim vermek istemiyorsa da vardır bi hikmeti dimi.....dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var çünkü artık eşimden başka kimse bu durumu bilmesin istemiyorum...sizi çok seviyorum canlarım.....mafoldumben

canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum inan bende yaşadım bu hüzünleri ama bende ne oldu biliyormusun bir zaman sonra pes ettim olursa olur olmazsa olmaz diye, ve adetim gecikmesine rağmen herzamanki gibi yine geç gelecek dedim hiç ihtimal vermedim ve baktımki hamileyim. Yani biliyorsun sende soğan suyu ve yumurtlama takibini de bırakmadım ama aklımdan çıkarmıştım.. Sende o yöne doğru ilerliyorsun mevlam vakti ve zamanı geldiğinde hayırlı evlat versin inş canım.. çocuğun olmuyor diye üzülme canı veren Allah olduğu için bizim elimizden bişey gelmez...:1hug:a.s.

Neyse çok uzattım kızlar, yurt dışından annemler geliyooorrr bu akşam ben uzun bir süre yokum forumde.. Hakkınızı helal edin. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum dönüşümde görüşmek dileğiyle sevgiyle ve muhabbetle kalın... Hoşçakalın !!
:sm_cool: hihoyyyt opuyorumnanaktan

iyiki varsınız canım benim desteğiniz beni çok mutlu ediyor..ben artık herşeyi yüce Rabbime bıraktım...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…