Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

canım ahsenecem geçmiş olsun allah şifasını en yakın zamanda versin canım dedigin gibi herşeyde vardır hayır
rabbim büyük
belki hastalıgına şifa bulcan sonra bebek olcak belli olmaz rabbimin işine bak benim 3 bebegim kan pıhtılaşması hastalıgım bulanamadı tedavi yapılamadı bebeklerimde öyle kaybettim 4. bebegimi ise tedaviyi uyguladık fakat bebegim saglıklı degilmiş vücudum dışarı atmış hayırlısı demek böyleymiş ya sakat dünyaya gelseydi rabbimin her işinde hayır vardır demek istedigimi anlıyon demi canım allah gönlümüze göre versin canım bizde seni seviyoruz öptm

çok haklısın canım belki de bu yaşadıklarımız bizler için bir imtihandır diye düşünüyorum ben..rabbim sınıyordur bizleri, inşallah sınavı kazananlardan oluruz....sanada rabbimden acil şifalar diliyorum.inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerine kavuşursun....sizler o kadar iyisiniz ki her şeyin en güzelini hakediyorsunuz.umarım hayat size hep gülümser.....

nisacım sen neler yapıyosun,nasılsın?

iyiyimcanım ya yogunum bu aralar temizlik yaptım 1 hafta sürdü annem temizlik yapıyo ona yardıma gittim yarın kız kardeşime görücü geliyo cuma erkek kardeşim askare gitcek 10 gün sonra ona mevlüt yapcaz yogun günler beni bekliyo anlayacagın doktorumda ilaç verdi adet olmam için ilaç biteli 8 gün oldu 10 gün içinde olursun dedi ya tık yok bakalım yeniden klomen ve pregnly başlıyacak ya sen ediyon bebeginle hamilelik belirtisi falan oluyomu cinsiyeti bellimi anlatsana yegenimizi

Kolay gelsin canım fazla yorma kendini, ben de iyiyim ama bazen şekerim düşüyo, kötü hissediyorum, bulantılarım da halen ara ara devam ediyor, sen de en kısa zamanda başla tedaviye umarım hemen hamile kalırsın canım

saol canım inş rabbim sonumu hayır eder zorlanmadan hamiş kalırım ben mide bulantımda 1 limonu sıkıp sulandırıp gün boyu az az içiyodum istersen dene fayda ederse yaparsın bulandıkça

Selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben iyiyim çok şükür hepinizin ramazan ayı mübarek ve hayırlı olsun. Biz bebişimle oruç tutmuyoz sık acıktığım için 7 aylık olduk. karnım gitgide büyyor bebişim kilo alıyor ve hareketleri çoğaldı iyice. Mevlam sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsib inş hem bana ve bütün hamilelere.
bende annemlerle geziyorum akrabalarımı oruç tutan herkesin allah yardımcısı olsun ve kabul eylesin
öpüyoruz sizi bye byeee :1hug: kaydirigubbakcemile5

canım seninde ramazanın mübarek olsun tüm sitedekilerinde ramazanı mübarek olsun ben tedavimde aksilik oldu 1 ay sonraya kaldı daha iyi belikide hem vücudum dinşlenir hem kardeşim askere gittionun yemin törenine giderim inş gez canım boşver yorma kendini maşallah iyi büyüdü yegen inş dogdugu haberini alıp mutlu olcaaz burda sonrada nupaldared güzel haber alcaz inş öptm sizi by

merhaba kızlar nasılsınız,ramazanınız mübarek olsun...hamişlerimize sağlıklı bir dönem diliyorum..............................hamiş adaylarınada hayırlı haber diliyorum...Rabbim yardımcımız olsun inşallah..............

slm arkadaşlar benimde adetim geçikti bugün 6 gündü çok istiyodum YÜCE RABBİM VERDİ TEST yaptım pozitif çıktı çok mutluyum yarın doktorada gitcem emin olmak için ALLAHIMbu mübarek günde herkese nasip etsin.

Kamilecan gözün aydın Allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
Nisa demekki böylesi senin için daha hayırlıymış kafana takma allahım bu ayın yüzü suyu hürmetine dilekleriniz dualarınızı kabul etsin inş. Bizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar ihsan etsin...
:Saruboceq:

bu mübarek ayda ne güzel haber bu yaaaaaaaaa....Allah hayılısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.............

allah hepnizden razı olsun bu mübarek ayda ALLAHIM duamı kabul etti hepinize nasip etsin en büyük azim dua ve sabır duALARIM hep sizin le inşallah ALLAHIM sizede en yakın zaman da hayırlı evlatlar nasip eder

Selam arkadaşlar... Tatilim bitti döndüm tekrar evime.. Ahh bu kerata bana rahat vermiyor
çok hareketli yaaaaaaaa lmaz: gece uyutmuyor son 2 ayımız kaldı allahın izniyle bi kurtulaydım....
Alperen ismi nasıl kızlar isim düşünüyoruzda karar veremiyorum bir türlü... çok zor ya ilk bebekte. Sizlerden naber??
Bu arada bebek oda takımımız geldi ve kuruldu birtek halımız kaldı tamamlanınca resmini gösteririm sizlere. Hadi görüşmek üzere kızlar allah herkesin yardımcısı olsun..

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…