Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.Alperen ismi güzel aslında ama bütün seçenekleri gözden geçirmeni tavsiye ederim isim çocuklarımız için çok önemli çünkü..canım benim ben o yerinde durmayan yeğenimi yerim bak...maşallah ona Allah nazarlardan saklasın

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum, kanamam oldu, yataktayım her gün, şimdi daha iyiyim ama ultrasondan anlaşıldığı kadarıyla hala tamamen iyileşmemiş, neyse ben yatağa dönüyorum, dua edin bana lütfen çok öpüyorum sizi

Nupeldared gecmis olsun. Hayirdir ne kanamasi kac aylik hamilesin sen simdi.. Ins kisa zamanda iyilesirsin Bebegin durumu nasilmis anlatsana biraz..?

canım merhaba.konu başlığını görünce okumak istedim,öyle içten yazmışsınki gözlerim doldu açıkçası,tedirginde oldum acaba devam ediyormu hamileliği dedim ve şükürki devam ediyor.Rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin. tüm bebek bekleyen isteyen arkadaşlarımızada inşallah nasip eylesin. :Saruboceq: kandiliniz mübarek olsun dilerim. a.s.

ad1 arkadasim icten dileklerin icin cok tesekkurler, evet allahin izniyle hamileligim devam ediyor bebisimizin dunyaya gelmesini bekliyoz artik. Rabbim herkese saglikli ve sorunsuz hamilelik gecirmeyi nasip etsin.

Kadir Geceniz Mubarek olsun !

canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun dikkat et kendine......

Arkadaşlar herkese hayırlı mutlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.. opuyorumnanaktan
Allah mübarek ramazanı şerifin hürmetine bizleri bütün kötülük ve afetlerden korusun ve herkesin ramazan orucunu kabul eylesin... :Saruboceq:

Bayramdan sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın

güçlücüm sağol canım, 24 haftalık hamileyim, bebek iyi ama plasenta pek iyi değil, iyileşmesi için sürekli yatıyorum. Herkese ıyi ve mutlu bayramlar

Selam arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz.. Nupeldared allah acil şifa versin inş bebeğine sağsalim kavuşursun. Benim kerata çok yaramaz karnım büyüdü ve ağırlaştı iyice çok az kaldı doğuma yaaaa.... :sinifsinif:
Çok heycanlıyım tedirginim nasıl olacak diye..akannehir İnş herşey yolunda gider kızlar dua edin.

Görüşürüz kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
opuyorumnanaktan

canım arkadaşım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah..içini ferah tut ne kadar rahat olursan herşey o kadar yolunda gider .............

ılk bebek olunca rahat olamıyorki insan nasıl olacak nasıl geçecek diye öyle düşünüyosun -tatlicadiarzu-
Hayırlısıyla herşey yolunda ve sorunsuz gider insallah...:1closedeyes:

İlk bebek olunca rahat olamıyorki insan nasıl olacak nasıl geçecek diye öyle düşünüyosun -tatlicadiarzu-
Hayırlısıyla herşey yolunda ve sorunsuz gider insallah...:1closedeyes:

haklısın canım ilkin bu senin ama yine de rahat olmaya çalış bence .gerçi sana böyle diyorum ama senin yerinde ben olsam sanırım sadece kendimi değil etrafımdakileri strese sokardım....sen adın gibi güçlü ol canım arkadaşım benim...................

slkmkızlar nerdesiniz ya neler yapıyonuz güçlü niye yazmıyon dogurdubnmu yoksa
canım hayırlısıyla atlatırsın dogumu allah yardımcın olur korkma rabbim sabrını veriyo düşünsene minicik senden bi parça kucagına gelecek inş
kız dogunca benim için kokla cennet kokusu varya onlarda çok seviyom bebek koklamayı mis gibi tedirgin olma dogumda sürekli oku ayetel kürsi salavat ne bilirsen aradada bizlere dua et bu arkadaşlarda dogum yapsın diye oky canım öptk seni bebegin resmini ve odasının resimlerinide bekliyoz ayrıca nupaldared sen ne yaptın canım inş herşey yolundadır haberini bekliyorum

Yok kizlar daha dogurmadim, 36 hafta olucaz 4 kasim son gunumuz bakalim.. Yatip yuvarlaniyorum agirlasti iyice karnim. Ins hayirlisiyla kucagima sag salim alirim bebisimi. yatarken oturup kalkarken iyice rahatsiz oluyorum artik bidaha bebek felan yok :)

merhaba arkadaşım bende Allah nasip ederse 29 ekimde kucağıma alıcam oğlumu... ayrıca ismide Güçlü olucak çünkü gerçekten çok güçlü bi bebek... evliliğimin 5 ayında süpriz bi şekilde hamile kalmıştım ve bu güzel haberi öğrendiğimiz gün asla affedemiycem onu doktor hatası yüzünden kaybetmiştik... mutluluk ve hemen arkasından gelen büyük bi acı gerçekten bu bizi çok üzmüştü.. aylarca eşimle ağladık.. snr iki yıl bebek çalışmaları tam ümitsizliğe kapılmışken tekrar hamile olduğumu öğrendim ona bişey olur korkusuyla işi bıraktım şimdi evdeyim ve babasıyla birlikte o büyük günü bekliyoruz... güçlü bi bebek dedim çünkü 3. aya girer girmez tekmelemeye başlamıştı çok erken yani o gün bugündürde hiç durmadı.... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Sanish arkadasim, buyuk gecmis olsun.. Demekki ilk bebegin sana ahirette sefaatci olacak boyle dusun canim herseyin bir sebebi vardir. Bende ilk bebegimi dusurdum kendiliginden dustu. Yasadiklarimiz biraz olsun benziyor. Dogum yapacagimiz tarihlerde yakin birbirine :) ins Guclu bebegine tez zamanda kavusursun, benimkide 4 aylikken basladi tekmelemeye simdide durmuyor :) ama bizim hala bir ismimiz yok hihih.. Allahim herkese ailesiyle birlikte saglikli ve mutlu bir hayat nasip etsin.. kaydirigubbakcemile2

Ay isim konusu çok zor ya.. Şimdide eşim göbek adı güçlü olsun başka isim bul diyo ama bulamıyorum... bide içinde C veya Ç harfi olması lazım soyadımıza uysun diye bulamıyorum hiç bişey beğenemiyorum...

Cengiz, Selcuk, Sertac gibi bircok secenegin var ama tabi icine sinmesi lazim internetten bebek isimleri diye ara birsuru site cikiyor sana yardimci olabilecek.. Kolay Gelsin valla son anda karar vermek cok guc

burcumizmir tebrik ederim. Güçlücüm senin de az kaldı, Allah yardımcın olsun, benim de 26 haftalık, kanamam olmasın diye uzanıyorum sürekli. Nisacım sen de inş. en kısa zamanda hamile kalırsın, öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…