Selam arkadaşlar... Tatilim bitti döndüm tekrar evime.. Ahh bu kerata bana rahat vermiyor
çok hareketli yaaaaaaaalmaz: gece uyutmuyor son 2 ayımız kaldı allahın izniyle bi kurtulaydım....
Alperen ismi nasıl kızlar isim düşünüyoruzda karar veremiyorum bir türlü... çok zor ya ilk bebekte. Sizlerden naber??
Bu arada bebek oda takımımız geldi ve kuruldu birtek halımız kaldı tamamlanınca resmini gösteririm sizlere. Hadi görüşmek üzere kızlar allah herkesin yardımcısı olsun..
a.s.
Selam arkadaşlar... Tatilim bitti döndüm tekrar evime.. Ahh bu kerata bana rahat vermiyor
çok hareketli yaaaaaaaalmaz: gece uyutmuyor son 2 ayımız kaldı allahın izniyle bi kurtulaydım....
Alperen ismi nasıl kızlar isim düşünüyoruzda karar veremiyorum bir türlü... çok zor ya ilk bebekte. Sizlerden naber??
Bu arada bebek oda takımımız geldi ve kuruldu birtek halımız kaldı tamamlanınca resmini gösteririm sizlere. Hadi görüşmek üzere kızlar allah herkesin yardımcısı olsun..
a.s.
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum, kanamam oldu, yataktayım her gün, şimdi daha iyiyim ama ultrasondan anlaşıldığı kadarıyla hala tamamen iyileşmemiş, neyse ben yatağa dönüyorum, dua edin bana lütfen çok öpüyorum sizi
İlk bebek olunca rahat olamıyorki insan nasıl olacak nasıl geçecek diye öyle düşünüyosun -tatlicadiarzu-
Hayırlısıyla herşey yolunda ve sorunsuz gider insallah...:1closedeyes:
Sanish arkadasim, buyuk gecmis olsun.. Demekki ilk bebegin sana ahirette sefaatci olacak boyle dusun canim herseyin bir sebebi vardir. Bende ilk bebegimi dusurdum kendiliginden dustu. Yasadiklarimiz biraz olsun benziyor. Dogum yapacagimiz tarihlerde yakin birbirine :) ins Guclu bebegine tez zamanda kavusursun, benimkide 4 aylikken basladi tekmelemeye simdide durmuyor :) ama bizim hala bir ismimiz yok hihih.. Allahim herkese ailesiyle birlikte saglikli ve mutlu bir hayat nasip etsin.. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?