Cengiz, Selcuk, Sertac gibi bircok secenegin var ama tabi icine sinmesi lazim internetten bebek isimleri diye ara birsuru site cikiyor sana yardimci olabilecek.. Kolay Gelsin valla son anda karar vermek cok guc
kızlar 5 gün önce pregnly igneyi vurdurdum dua edin ne olur olsun ... Bu arada rahatım kafama çok takmıyom ama zaman geçtikçe biraz heyecanlandım inş hamiş kalmışımdır öpüyom sizi hamişler kendinize iyi bakın sizi tatlı telaşlar almış bebegimin ismi ne olsun falan ne güzel rabbim bizede yaşatsın inş amin
Bizde isime karar verebildik sonunda. oglusumun adi Emre olacak. Yaramaz Emre bebegi bekliyoruzzz
maşallah ya emremiymiş benim yeğenimin adı...Allah hayırlı evlat etsin inşallah canım bizlerede dua edin hamişler...öptüm...
Selam canim evet begendinmi ismini.. Insallah canim ya allahim hamileleri bir agrida kurtarsin anne olmak isteyenleri de en kisa zamanda annelige kavustursun.. Baska ne var ne yok sizden, ben daha dogurmadim :))) Dua edinde insallah normal dogum olsun kizlar olurmu optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?