Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Bizde isime karar verebildik sonunda. oglusumun adi Emre olacak. Yaramaz Emre bebegi bekliyoruzzz

Son düzenleme:
Cengiz, Selcuk, Sertac gibi bircok secenegin var ama tabi icine sinmesi lazim internetten bebek isimleri diye ara birsuru site cikiyor sana yardimci olabilecek.. Kolay Gelsin valla son anda karar vermek cok guc

EŞİMİN ADI CENGİZ JUNİOR CENGİZ Mİ OLSA AĞLUMDA ACABA DÜŞÜNMEDİM DEĞİL YANİ...kaydirigubbakcemile3 AY EMRE ADINADA BAYILIRIM ÇOK GÜZEL İSİM BULMUŞSUN ALLAH HAYIRLISIYLA BİRAN ÖNCE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN EMRE BEBEĞİ... NE KADAR KALMIŞTI DOĞUMA...

Doguma 3 hafta kaldi, sagolun arkadaslar, bayagi bi arastirmadan sonra anca karar verebildik isime. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin ve yaramaz bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.
Emreye benzeyen bir isim mesela Arda, Eren bunlari dusunmezmisin? Senin bebek kac kilo biliyormusun benimkisi 7 ekimde 2,8 kg idi...

kızlar 5 gün önce pregnly igneyi vurdurdum dua edin ne olur olsun ... bu arada rahatım kafama çok takmıyom ama zaman geçtikçe biraz heyecanlandım inş hamiş kalmışımdır öpüyom sizi hamişler kendinize iyi bakın sizi tatlı telaşlar almış bebegimin ismi ne olsun falan ne güzel rabbim bizede yaşatsın inş amin

inş tatlım ya saglıklı bi hamilelikten sonra kucagıma alıyım gelişmeleri yazarım merak etmeyin

nisacım duam seninle allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah her isteyene...

benim oglan seninkinden azicik daha tombis demekki hehehe Sanish sen artik 2 haftada 1 mi yoksa her hafta mi gidiyorsun kontrole. Doktorum beni 2 haftada 1 cagirdi. 37 haftalik olduk. Birde senin karnin surekli sertmi aceba? ve son olarak vajinal agri-sizi basladimi sende

Son düzenleme:
Selam..Bende 1,5 yılllık evliyim ve geçen sene bir düşük yaptım malesef tekrar aynı üzüntüyü kaldıramayacağımız için operasyondan hemen sonra sprel taktırdım..Spreli çıkarttırıp bebiş yapmaya kendimizi hazır hissettiğimizde ise hemen hamile kaldım..İlk haftalarda bende çok korkuyordum tekrar aynı şeyi yaşamaktan fakat öğrendimki stres çok önemliymiş ve rahat olmaya çalıştım..Hep bebişime hiç birşey olmıycak dedim şimdi 22+6 günümüzdeyiz..Ağrıların büyük ihtimalle stresten olabilir kendinden ve bebişinden emin olduğunu kendine hep hatırlar..kötü şeyler düşünmemeye çalış..Herşey güzel olucak, 12 haftadan sonra günler su gibi geçiyor merak etme:)

maşallah ya emremiymiş benim yeğenimin adı...Allah hayırlı evlat etsin inşallah canım bizlerede dua edin hamişler...öptüm...

Selam canim evet begendinmi ismini.. Insallah canim ya allahim hamileleri bir agrida kurtarsin anne olmak isteyenleri de en kisa zamanda annelige kavustursun.. Baska ne var ne yok sizden, ben daha dogurmadim :))) Dua edinde insallah normal dogum olsun kizlar olurmu optum sizi

canım Allah yardımcın olsun bir sancıda kurtarsın hepinizi de...ismi çok güzel maşallah çok beğendim...bende galiba yine başlıyorum tedaviye çok yakında...dualarınızı bekliyorum................

kızlar bu aydaolmadı adet oldum yeniden klomen pazar günü başlıyacam bide şu igne bulunsa kolayca neyse inş kasım ayında kalırım dogum günümde hediye olur banasüprizzzzz

ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar uzun zamandır sitenin takipcisiyim her aklıma takılanda siteye bkıyordum kızlar paylaşmışlardır bilgilerini diyordum gerçektende çok yararlı kafamdaki tüm sorularıma buradan cevap buluyordum
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu hihoyyyt ama biraz karışık sanırım durumum 5 eylül son adet günüm buna göre 7 hafftalık olmam gerekiyor dedi doktor ama bugün vajinadan bakılan muayene ile sadece keseyi görebildik bebişim yok ortada doktor%100 hamilesin dedi ama eşimde bende biraz içimiz burktu o yüzden kafam karışık aklımda bir sürü soru bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımmm

Canim gebelik daha yeni oldugu icin zaten ilk kese gorunur, bebek gorulmez. Korkacagin bir durum yok ortada. 2 hafta sonra gittiginde kalp atislarini duyarsin merak etme. Herseyin yolunda gitmesi icin dua et kontrollerini ihmal etme allahin izniyle bir sorun olmaz..

rabbim Herkese sorunsuz hamilelik gecirmeyi nasip etsin...

arkadaşlar bende hamile olduğumu dün öğrendim 4yıl önce bir hamileliğim bebeğin kalbi atmaması sebebiyle doktor düşük olacak demişti ve bende kürtaj oldum dünkü sonuçlarda 4haftalık hamileyim korkuyorum şimdide sizce neyapmalıyım birde nezaman doktora gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…