Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Arkadaslar Merhaba,

31 Ekim Cumartesi sabahi sezeryan ile oglusum dunyaya geldi, bugun 8 gunluk teyzeleri..
Ameliyatli olunca kendime yeni geldim. Cok sukur ikimizinde sagligi yerinde darisi tum hamilelere olsun insallah...

Arkadaslar Merhaba,

31 Ekim Cumartesi sabahi sezeryan ile oglusum dunyaya geldi, bugun 8 gunluk teyzeleri..
Ameliyatli olunca kendime yeni geldim. Cok sukur ikimizinde sagligi yerinde darisi tum hamilelere olsun insallah...

canım arkadaşım benim hayırlı olsun ,Rabbim sizlere bağışlasın yavrunuzu...sağlıkla kalın inşallah..çok sevindim inan topiğini açarkendee acaba doğdumu emrecik diyordum son haftam yazmışın onu bile yeni gördüm....canımsın .....bizlerde dua et lütfen lohusa sın ya kabul olur Allahın izniyle duaların...öptüm ikinizinde.........

Evet adi Emre oldu. Iyiyiz elhamdulillah suanda uyuyor kerata, bende kendimi toparladim biraz ameliyattan 8 gun gecti cok sukur iyiyim sagolasin

CANIM GEÇMıŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVıNDıM BENDE GıRıP BAKIYORDUM EMRE BEBEK DÜNYAYA GELDıMıDıYE ÇOK SEVıNDıK HOŞGELDıN EMRE BEBEK RABBıMHAYIRLI ÖMÜR YAZSIN ANNE BABANA VATANA MıLLETE HAYIRLI EVLET OLASIN ıNŞ CANIM BENıMıÇıN BEBıŞıNı KOKLA LÜTFEN ÇOK GÜZEL KOKUYO YENı DOGAN BEBEKLER .....BıRAZ TOPARLAN GÜÇLÜ EMRE BEBEGıN RESMıNıDE BEKLıYORUZ TAMAMMI CANIM YA ÇOK SEVıMDıM VALLA GÖZLERıM DOLDU O BıZıM UMUT IŞIGIMIZ HOŞGELDıN EMRE BEBEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ıYıKı GELDıN :ecrin_bebek:alkisalkisalkis

Sagol Nisacim Emremiz sag salim geldi. hamilelik ayri bir kulfet, dogum ise apayri bir cile Allahim tum hamilelerin yardimcisi olsun Annelik hicte kolay degil...

Güçlü canım bebişinin doğduğunu okuduğumda çok heyecenlandım ve çok sevindim. Allah oğluna hayırlı ve sağlık bir ömür verir inşallah, çok iyi bak kendine ve yeğenimize

Evet adi Emre oldu. Iyiyiz elhamdulillah suanda uyuyor kerata, bende kendimi toparladim biraz ameliyattan 8 gun gecti cok sukur iyiyim sagolasin

çok şükür canım nisanın da dediği gibi emre bebebk bizim umut ışığımız.kendinize dikkat edin canım.öptüm ikinizide....

kızlar nerdesiniz ahsen ecem nupaldared güçlüyü neyse lohusa siz niye yazmıyonuz ahsen ecem tedavin ne alemde anlatsana nupaldared senin ve bebeginin saglıgı nasıl anlatın ya özlettiniz kendinizi

Merhaba,

Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.

nisacım bugün 32 haftalık oldu bebiş, yanlız geçen hafta kanamam olduğu için çok hareket etmiyorum, şeker de çıktı bende, yani anlayacağın zor geçiyor hamilelik, inşallah bebek sağlıklı olurda bu çektiklerimi unutturur, sen neler yapıyosun canım, nasılsın

arkadaşlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim.tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız? şüpheciliğimden dolayı 2 kere hcg yaptırdım 1 tanesi 264 diğeri 580 çıktı.cuma günü keseyi görürüz dedi doktorum.bu durumda kalp atışı ne zaman? çok heyecanlı ve çok endişeliyim.37 yaşındayım ve 15 aydır uğraşıyoruz en sonunda klomen + estrofem tablet kullandım ve ilk ay hamile kaldım.1 kere kimyasal gebelik yaşamıştım. umarım tutunur bu sefer anneciğine:) bu arada çalışıyorum ve işlerimd e çok yoğun. allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek versin inşallah :)

iyi canım bir ayın kalmış sabret inş saglıkla alırsın bebegini kucagına sen yine dinlenmene dikkat et artık sabretmekten başka çare yok onlar için katlanacaz ben inanıyom bi yegenimiz daha dünyaya saglıkla gelcek emre bebek ten sonra ...sen düşündünmü isim falan cinsiyeti ne ayrıca yaz ... bende işte 4 kasımda igneyi vuruldum bekliyorum 3 4 güne kadar adet olmamam lazım işte hayırlısı ama heyecan basıyo bazen oldumu olmadımı diye bakalım bekleyip görcez hadi öptm allaha emanet olun a.s.a.s.

Selam kizlar... nupeldared gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebisine..
bizde emreyle ugrasiyoruz annemle. Sezeryan olunca gec iyilesiyorsun 19 gunluk olduk ve dikislerim daha tam iyilesmedi.. bide acillik oldum dun gece hersey ust uste geliyo emre huysuz oluyor bazen kakasini yapamiyor derken gunler boyle geciyor iste... Nupeldared Allahim kolay dogum nasip etsin...
gercekten ruhsal bozukluk geciriyor dogum yapanlar..Alla herkesin yardimcisi olsun..

Tum yegenlerimi ben buyuttum ama kendi cocugun oldumu cok daha farkli oluyor. Neyse icinizi karartmayim ben cok duygusallastim bu donemi sagsalim atlatirim ins. dua edin..

Gorusuruz kendim dahil herkese saglikli gunler dilerim

sanada geçmiş oılsun güçlü önemli bişey yoktur umarım ne oldugunu yazmamışsın ama kendine dikkat et lohusalık ta olur öyle şeyler duygusallık falan bazen başedemeyecegini sanarmış insan ama inan sen iyi bi anne sin emre bebek için en iyisiniyaparsın öyle bulanım falan yapma en kısa zamanda toparlan canım

Güçlücüm bebişin daha küçük olduğundan böyle ufak sağlk problemlerinin yaşanması çok normal, Allah bebeğine çok sağlıklı ve hayırlı güzel bir ömür verir inşallah
Nisacım inşallah bu ay hamile kelırsın, dualarım seninle, bizim bebiş erkek, simini eşim koyacak öyle kararlaştırdık, kız olursa ben koyacaktım adını, o da daha karar vermemiş, 12 Ocak gibi bekliyoruz doğumu, hayırlısı artık

kızlar adet oldum bu ayda olmadı yeniden klomene başladım hayırlısı bayramdan sonra doktora gitcem ben hamile kalınca haber veririm öptm hepinizi ayrıca bayramımız hayırlı olsun hayırlı bayramlar byyyyyyyy

kızlar nerdesiniz ahsen ecem nupaldared güçlüyü neyse lohusa siz niye yazmıyonuz ahsen ecem tedavin ne alemde anlatsana nupaldared senin ve bebeginin saglıgı nasıl anlatın ya özlettiniz kendinizi

canım uzun zamandır topiğe uğrayamadım kusura bakma mesajını yeni gördüm......ben bu ay yine tedaviye başladım canım.geçen sene yine bu aylar tedavimin 2. ayında bırakmıştım ama bu sefer nasip olursa bırakmayacağım inşallah.doktor bu ay bana glukofen şeker ilacı,coraspin,folik asit verdi...geçen ay progestanda vermişti ama bu ay bıraktım..önümüzdeki ay da inşallah gerek kalmaz ama yine klomene başlayacağım.....hayırlısı hepimiz için ne diyeyim...ama canım bende çok büyük bir fark var geçen seneye göre oda acayip sakin olmam...fakat bu seferde ilaçlar mideme çok ağır geliyor ama sabredeceğiz ne yapalım....inşallah güzel günler bize çok yaklaştı dualarım hepimiz için canım...
nupaldared canım inşallah kolaylıkla bebişini kucağına alırsın ve sağlıkla....güçlücüm Allah yardımcın olsun hayatım,bebişine sımsıkı sarıl ve onsuz hayatın ne kadar anlamsız olduğunu düşün....ve bizede dua et olurmu dualara çok ihtiyacımız var çünkü...
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun ....

Merhaba Kizlar....

Ahsenecem ve Nisa insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz mevlam gonlunuzden geceni versin insallah tez zamanda.
Bayram oncesi annem gitti bende kendimi toparladim allaha sukur. Fakat Emre bebek cok huysuz ve cok agliyor. Hersey icin fazlasiyla agliyor, yani sakin bir bebek degil beni cok ugrastiriyor bazen kahvaltiya ve yemek yemeye hatta tuvalete gitmeye bile firsatim olmuyor evde yalniz oldugum zaman.
Boyle kosusturuyorum iste ayriyeten birde benim bir rahatsizligim cikti. midem ve sirtimin ortasina aniden siddetli bir agri giriyor spazm gibi. Doktora muayeneye gidecegim bakalim ne diyecek. Sezeryanli Dogumdan sonra insan kendisini zor toparliyor allah herkesin yardimcisi olsun. Bakin 30 gunluk oldu emre bebek gunler nasil gecti bilmiyorum Insallah bu zor gunlerde car cabuk gecer..
Nupeldared sizin oglusun adi ne olcak hala belli degilmi. Hepinizin kurban bayrami mubarek olsun

Saglicakla Kalin gorusmek uzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…