Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Kizlar agrinin sebebi safra kesesi tasiymis persembe gunu ameliyat olucam... :gitme:

canım geçmiş olsun bu aralar eçvremde o kadar çok safra kesesi sorunu olan var ki anlatamam. Allah acşl şifalar versin. Çocuk olunca da zor ama mecburen olmak zorundasın. Allah tüm bebek isteyenlere versin İnşallah... Ben baharda düşünüyorum kısmetse..

güçlü geçmiş olsun canım allah acil şifa versin çabuk iyileş emre bebegin annesine ihtiyacı var ha ayrıca kızlar fazla giremiyom bilgisayar bozuldu annemgile geldigimde yazabiliyom ancak sakın unuttum sanmayın hepinizi öpüyorum allaha emanat olun

tebrik ederim bende sanki rahmimde bi kasılma hissediyorum belli belirsiz acaba nedendir yaa :S inşaalh kötü şeyler olmazda ne bileyim insan cok tedirgin oluyor (

Merhaba kizlar, ameliyat oldum elhamdulillah rabbim sifasini da veriyor toparlandim biraz bebegime bakabiliyorum daha tam iyilesmedim ama baya toparlandim. hepiniz sagolun rabbim herkese saglik sihhat versin. Herseyden once saglik bunu su omrumun 2 ayinda ne demek oldugunu anladim 2 ay icerisinde 2 ameliyat gecirdim. Allahim herkesi sevdiklerine bagislasin ins..

Gorusmek uzere saglicakla kalin..

Kızlar ben de hamileyim çok şükürr. Kan değerinde hgc 107 çıktı sadece, sanırım sadece 2 haftalık veya daha az, başlıktan çok etkilendim. İnşallah bebeğim bana tutunur hiç bırakmaz

güçlücüm canım tekrar çok geçmiş olsun....keşke yakın olsakda ilgilenebilsek seninle...ama dualarım seninle unutma....

siteyi bir süredir okuyodum, sonunda üye oldum, gerçekten çok güzel ve faydalı bir paylaşım sitesi..canım inşallah sende bebbişini hayırlısıyla kucağına alırsın,,bende yeni hamilelerdenim,,henüz 6 haftalık..:) ama sorunumuz var, pembe lekenlenmeler var 1 haftadır ,,drum iğne verdi proluton depot,,inşallah iyi gelir,, içinizde bu iğneyi kullanan var mı??? allahım hepimizi bebişlerimize kuştursun inşalllah....

Sagolun kizlar baya toparlandim elhamdulillah. bizim bebek uslu olsa sorun olmayacak hicbisey ameliyatinda agrisini unutturuyor oglum. cok yaramaz 1 dakka yalniz birakmaya gelmiyor herseye agliyor...onunla ugrasiyorum iste...

Allah yardımcın olsun canım hepsi bi imtihan sabır....yavrunun varlığı herşeye bedeldir eminim....tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım....

Sagolun kizlar baya toparlandim elhamdulillah. bizim bebek uslu olsa sorun olmayacak hicbisey ameliyatinda agrisini unutturuyor oglum. cok yaramaz 1 dakka yalniz birakmaya gelmiyor herseye agliyor...onunla ugrasiyorum iste...

canim arkadasim keske yaninda olabilseydim :teselli:

oglusun uyuyunca bacaklarini bi guzel uzat dinlen..

Insallah tez zamanda gecer agrilarin :1no2:

Kendini ihmal etme sakin yasakkelime

kızlar ayrıca bi sürprizim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah bu sefer saglıklı olurda kucagıma alırım problem yaşamam bugün doktora gitcem bakıyım dedi inşallah gerşey yolunda gider rabbim tüm isteyenlere versin inş hepinizi öpüyorum :CüvCüv:

inşallah allah gönlüne göre verir canım bende hamileyim beta değerim 136 çıktı inan çok korkuyorum birşey var diye bugün gene yaptırdım inş hayırlı haberler alırız

canım benim tebrikler Allah sana bağışlasın inşallah bebeğini bu defa bizlerede dua et olurmu........Şeniz

Ay canim benim cok sevindim... INsallah Mevlam tamamina erdirsin. Saglikli bir hamilelik gecirirsin ins. Allahim bebegini sana bagislasin gelismelerden bizi haberdar et canim Darisi ahseneceme artikkkk
optummm
:1hug:

:Saruboceq:
canim arkadasim keske yaninda olabilseydim :teselli:

oglusun uyuyunca bacaklarini bi guzel uzat dinlen..

Insallah tez zamanda gecer agrilarin :1no2:

Kendini ihmal etme sakin yasakkelime

Merhaba canim arkadasim, cok sagol destegin icin hep kalbimdesin yanimda olamasanda. :asigim:
Agrilarim azaldi cok sukur bundan sonra iyilesecegim insallah, allahim herkese saglik sihhat, hasta olanlarada sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…