:Saruboceq:
Merhaba canim arkadasim, cok sagol destegin icin hep kalbimdesin yanimda olamasanda. :asigim:
Agrilarim azaldi cok sukur bundan sonra iyilesecegim insallah, allahim herkese saglik sihhat, hasta olanlarada sifa versin
arkadaşlar ben de test yaptım.pozitifyerimseniben uzun zamandır bekliyordum.dualarım kabul oldu sonunda.allah isteyen herkese nasip etsin.:CüvCüv: kendinize iyi bakın.
Ay canim benim cok sevindim... INsallah Mevlam tamamina erdirsin. Saglikli bir hamilelik gecirirsin ins. Allahim bebegini sana bagislasin gelismelerden bizi haberdar et canim Darisi ahseneceme artikkkk
optummm :1hug:
güçlücüm çok sağol canım, iyi sayılırım, bende gebeliğe bağlı diyabet çıktığından sürekli iğne yapıyorum kendime, artık çok ağırlaştım, bebek 37+3 oldu, sezeryan olacak ama tarih belli değil, sanırım 10 - 15 gün sonra olur, randevu alacaz ptesi günü. Hayırlısı artık. Emre nesıl, sen nasılsın canım?
,güçlücüm sağol canım, ben normal doğumdan korkuyorum, bi de şeker olduğundan çok fazla bekletmeyin dedi doktor, dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?