Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

:Saruboceq:

Merhaba canim arkadasim, cok sagol destegin icin hep kalbimdesin yanimda olamasanda. :asigim:
Agrilarim azaldi cok sukur bundan sonra iyilesecegim insallah, allahim herkese saglik sihhat, hasta olanlarada sifa versin

Ayy, sende benim kalbimdesin canim Şeniz

Agrilar gittikce azalir sende anneligin tadini cikarirsin insallah
Allah sifa versin! :Saruboceq:

SaĞolun arkadaŞlar fazla gıremıyorumm Önemlı bı Şey olursa gırdıĞımde yazarımm..a.e.o ÖptÜm by

güçlücüm çok sağol canım, iyi sayılırım, bende gebeliğe bağlı diyabet çıktığından sürekli iğne yapıyorum kendime, artık çok ağırlaştım, bebek 37+3 oldu, sezeryan olacak ama tarih belli değil, sanırım 10 - 15 gün sonra olur, randevu alacaz ptesi günü. Hayırlısı artık. Emre nesıl, sen nasılsın canım?

arkadaşlar ben de test yaptım.pozitifyerimseniben uzun zamandır bekliyordum.dualarım kabul oldu sonunda.allah isteyen herkese nasip etsin.:CüvCüv: kendinize iyi bakın.

Ay canim benim cok sevindim... INsallah Mevlam tamamina erdirsin. Saglikli bir hamilelik gecirirsin ins. Allahim bebegini sana bagislasin gelismelerden bizi haberdar et canim Darisi ahseneceme artikkkk
optummm
:1hug:

ayyy canım inşallah ya gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.....sizi çooook seviyoruuummmmm.....

neden sezeryan olacak? diyabet oldugu icinmi. benim bi tanidiginda vardi dogumdan sonra gecmisti seninkide oyle olur belki. Allah yardimcin olsun bende 39 haftada dogum oldu. seninde kalmamis. Hadi kolay gelsin

güçlücüm sağol canım, ben normal doğumdan korkuyorum, bi de şeker olduğundan çok fazla bekletmeyin dedi doktor, dua edin bana lütfen

nupaldared allah yardımcın olsun az kalmış sabret inş bebegin kucagında ne güzel bişey bunları düşün zorlukların biraz hafifler belki inş bi yegen daha geliyo cinsiyeti ne canım kızmı erkekmi

nisacım bebek erkek, haftaya alacaz artık, hayırlısı, darısı tüm isteyenlerin başına, bu arada yeni hamişleri de tebrik ediyorum, Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

Sezeryan gercekten zor oluyor canim yaninda annen olsun mutlaka sana ve bebege bakacak biri kalsin yaninda 1 ay, agrilarin 40 gun sonrasinda geciyor.
Allah yardimcin olsun canim simdiden gecmis olsun..

hepiniz maya da hamilemi kaldınız doktorunuz kimdi bana bilgi vere bilirmisiniz tüp bebek yaptırcam biraz korkuyorum biraz da tedirginim 2 aysonra başlıycam ama yüzde elli atmış şans veriyolar benim yaşım 24 eşiminki 28 daha hiç tüpbebek yaptırmadık bu ilk maya tüpbebek merkezinim başarısını merak ediyorum ne olur bana biraz bilgi verin sizler deneyimlisiniz mesela tüpbebek yaptırdıgınızda hiç ayaga kalkmadan yatıyomusunuz yani benim yapmam gerekenler ne cvp verir seniz sevinirim

güçlücüm sağol canım, ben normal doğumdan korkuyorum, bi de şeker olduğundan çok fazla bekletmeyin dedi doktor, dua edin bana lütfen
,

canım bu gebelikte şeker çıkması insanın elindemi yoksa kendiliğinden gelişen bi olay mı? bize tavsiye edeceğin bişeyler varmı, şeker yükleme testinde mi öğrendin.
bilgi verebilirmisin

amanınnn nupaldared sendemi oglan getirecen dünyaya anam erkekler çogalıyo maşalllah bu başlıktakilerin şansımı ne hadi bakalım allah yardımcın olsun sagsalim al bebegini doguncada benim için kokla yegenimizi ay çok güzel inş bende alacagım kucagıma hepinizi öptüm emre bebek senide

Nupeldared kiz dogum oldumu... Bebekle sen nasilsiniz hersey yolunda gittimi.. Allah kolaylik versin bebegin yasi uzun olsun insallah. Saglicakla kalin..

kızlar 4 ocakta sezeryan ile Ahmet bebek dünyaya geldi, darısı tüm isteyenlerin başına, sarılık oldu, bi de meme emmiyo, mama veriyorum, nete giremiyorum, bebiş hiç uyutmuyor, bu arada senfoni canım 50 gr.lık şeker yükleme testini 24. haftada yaptırıyorsun, onun sonucuna göre dr. seni yönlendirir, hadi hepinizi kocaman öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…