Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

gozun aydin canimmmm ayriyeten de gecmis olsun.. kac kilo dogdu oglusun. allah bagislasin.
Emme sorunu cogu kiside oluyor bizde oldugu gibi ben hem emziriyorum hem mama veriyorum.
Emmedigi zaman sutumu sagip biberonla iciriyorum sende sutun varsa eger oyle yap hic degilse anne sutunu icmis olur... ama elektrikli sagma makinesi al digerleri ile cok zaman kaybi oluyor..
Allah yardimcin olsun op benim yerime ahmet bebegi

allah bagışlasın canım zor günlerinin mükafaatini aldın darısı benim başıma benimde vücudumda kabarıklar çıktı kaşınıyo bide hep yara bacaklarım moraldı
hergün igne vuruluyom ya ondan olabiilir belki doktor gitcem bugün aylık kontorölümüde yapcak hayırlı sonuçlarla dönerim inş ayrıca ahmet bebegede hayırlı ömür dilerim öptm onu

canım Allah bağışlasın ayrıca bebişe de çok geçmiş olsun......

Nupeldared bizimki aglamayi 2 aylikken kesti insallah sizinki de cok surmez canim..
Seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun, sen dirayetli ve sabirli ol o aglamalar gececek merak etme...

hamilelik bulantı ve kusmalarla geçiyo onun dışında bi problem yok çok şükür şimdi 10 hafta 2 günlük doktorun dedigine göre durum iyimiş ama bulantılar çok zorluyo beni inş geçer ama yinede şükür valla kızlar fazla giremiyom geç cevao yazabilirim ona göre hepinizi öptm

Biraz daha sabr et 4 aylik olduktan sonra rahatlicaksin insallah. Allah yardimcin olsun, bol meyve ye ve sut ic. Bunlar bulanti yapmaz..

Nupeldared emrecik masallah iyi. seninki nasil duzeldimi biraz bizimki 3 aylik simdi ablalari. Sen toparlandinmi agrilarin gectimi ?? Hepinize sevgiler

ya bişey söylicem bulantılarının olmaı gayet normal hiç canını sıkma benim arkadaş 4 ay yataktan kalkamadı.umarım en kısa zamanda geçer

hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inş.Darısı bize.benimde ilk gebeliğim boş gebelik 2.ci ise 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim.Şimdi 3 ay geçmesini bekliyorum.inş. kucağımıza sağlıklı bebek almak kısmet olur allahım bidaha kimseye ayn acıyı yaşatmasın.

arkadaşlar sagolun valla inş bulantılar geçecek gibi azaldı bi kaç gündür rahatım şükür bebiş 3 aylık oldu şimdilik bi problem yok inş böyle devam eder haftaya cumartesi kontrolüm var ozaman sonuçlarımı yazarım ilkimerkoz seninle aynı heral hamileligimiz hayırlısı inş alırız kucagıımıza amentes sende inş hayırlısıyla alırsın kucagına bu benim 5. gebeligim hep hüsranla sonuçlandı ama umudumu hiç yitirmedim dua ettim ve inanıyom bu sefer olcak inş nupaldared güçlü sizede kolay gelsin bebişlerinizle öptm onları by

kızlar sizi takip ediyorum gelişmelere çok seviniyorum.benim içinde dua edermisiniz pazartesi rahim filmi çekilecek korkuyorum daha ddoğrusu tedirginlik var...inşallah bende hamilelik haberimi verebilirim bir gün size.....

Nisacim allahim ins. tamamina erdirsin saglicakla bebegine kavusturmak nasip etsin canim..Ahsenecem benim bi arkadasimda rahim fili cektirdiginde rahminde birsuru hastalik oldugunu ogrendi ameliyat oldu ve 6 ay sonunda tedavisi bitti su an hamileligi bekliyor. Umarim sende onemli bir sorun yoktur canim allahim acil sifa versin insallah rabbim tez zamanda gonlunden geceni versin senide evlat sahibi Kilsin insallah.. Oglusum dillendi teyzeleri, konusuyoruz artik dadlilasti iyice allahim tum isteyenlere ve olmayanlara tattirsin bu duyguyu

herkese bizden sevgiler

güçlücüm darısı başımıza, bizim bebiş henüz gülmüyo, 1 ayını doldurdu, sabırla bekliyorum gülümsemesini :) Nisacım senin de Allah yardımcın olsun, iyi bak kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…