Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Tabiki canim aci cekmeden rahat eremessin. Hayirlisiyla ins sorun cikmaz canim Turkan hadi seni bekliyozz

nisacım iyi olmana sevindim hemde çok güçlü sen nasılsın canım kızlar sizde iyisinizdir inşallah benim belli degil daha perşembe hasta olmamış olursam ok demektir inşallah

kızlar inanın düşünmemeye çalışıyorum ama çok zar 2 gün geçmedi bir türlü korkuyorum inanın kendime bile itiraf edemiyorum ya hasta olursam diye allahım çok zor bi durum çok beklemek zor 14 senedir bekliyorum bebegimi tedaviye yeni başladım ben umudumu kesmiştim çünki kanallarim tıkalıydı tüp bebek bana çok uzaktı 8 sene önce ablamın durumu iyi değildi 5 çocuğu vardı 6 cı çocuğunu 1 yaşında ben aldım şuan 7 yaşımda benim oğlum oldu o bile anne bana kardeş yap diyor en azından oğlum var obile benim canım inanın doktordan öğrendim kanalımın biri açıkmış tedaviye başladım kısaca benim durumum kızlar oğlumu çok seviyorum kendimin olsa belki bukadar sevmem onun için istiyorum bu bebegi tabi kendim içinde hayırlısı bakalım kafanızı ağrıttım kusura bakmayın anlatmak geldi içimdennnnnn

Kiz okadar YIL neden tedavi olmadin canim?? Icini ferah tut dusunmemeye calis kendini ogluna yogunlastir. dusunursen gecmez canim gunler. Insallah dilegin kabul olur canim uzme kendini. Anliyorum neler hissettigini zaten sunun surasinda bikac gun kaldi
Dusunmemeye calis adetin gecikirse de testi yaparsin oki canim Hadi allah yardimcin olsun

canım kanalların tıkalı deyince doktor tüp bebege durum yoktu oğluma verdim kendimi durum düzeldi doktora gittim tüp bebek için oda kanalının biri açık sen normal dogum yaparsın diyince devam ettim şimdi yegenimin sayesinde sizle tanıştım burdayım işte olay bu canım nupeldaret sanada teşekkür ederim ah dediğin gibi olmuyor işte ah olsa neyse öyle yada böyle bekliycez çaresi yok canlarım

Evet canim beklemekten baska care yok bende kontrol gununu bekliyorum ya gunler hic gecmiyor sanki normalde hemen gecer Ins bebisim gosterir kendini Gozukmemesi normal mi sizce? Doktor normal dedi ama bi arkadasinki 9 haftalikken gozukmemis ama kalp atislarini duymuslar

türkan canım ne kadar zor kararlar ablanın bebegini almak nekadar zor şeyler yaşamışsın ALLAH sabrının mükafatını verir benim burda bi komşum evlatlık almış bebek bi sene sonra bebegi oldu ALLAH ın işi belli olmaz ogunun duasına olur gerçekten zaman geçmiyo düşünmeden edemiyo insan ama düşünme kendimize zarar veriyoruz stres yapma tmm iyi yada kötü bizler yanındayız hayırlısı

güçlücüm gözükmemesi normal daha yeni bi gebelik oldugu için canını sıkma yegenimiz orda tmm içini ferah tut bak bebişde tedirgin olur haa ben 5 aylık bebegimi gördügümde ya anlatılmaz çok degişik duygular canım hele büyüdükçe sende yakında tadarsın canım

Insallah canim benim, icimdeki his gozukecek diyor zaten allahin izniyle ins hislerimde yanilmam canim. Napalim tedirgin olabiliyoruz iste herseyin yolunda gitmesini istiyoruz

güçlücüm yegeniminde karından bakıldıgında görmemişler doktor asadan ulturosonla bakınca görmüşler sana nerden baktılar bilmiyorum ama öyle olmuştu nisacım evet zordu ama eşim çok istedi tabi benim için ama oğlum 1 sınıfa gidiyor karnede taktir getirdi teyzesi o bitane bide kızım olsun 2 tane tabi allahım bilir hayırlısını versin hepinizi öptüm kızlarrrrrrrrr nuperella bende bekliyorum seni yaz tamam anlamadığın olursa biliyorsak sana anlatırız canımmmmm

öyledir türkancım bitanedir oglun bütün çocuklar melek günahsız tertemizler ALLAH bagışlasın ALLAH gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…