Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

güçlü geldim dün yoktum işte yattım dinlendim doktor kan rengi olmadıkça korkma dedi zaten tırnağım kadar açık kahverengi bir leke 3 günden beri gelen yerleşme lekeside olabilir dedi doktor en son kırmızı olmadıkça gelme zaten randevun perşembe dedi yarın yani bakalım hayırlısı canım inşallah yerleşme lekesidir dua et

bu doktor bana niye düşük olmasın diye ilaç ve iğne yazmıyor tav oldum şimdi yaaa adama bak sağlıksızsa düşer zaten ayağını uzatıp dinlensende düşer yatsanda düşceği varsa düşer bu ilk haftalar düşen bebekler kromozom eksikliğinden kaynaklanır dedi ilaç falan yazmaya gerek yok bekle perşembe gel dedi sağlıksızsa düşmesi hayırlı dedi kan rengi olmadıkça korma dedi zaten kan rengi değil vajinal akıntım yavru ağzı gibi bir renk sabah kaltığımda tırnağım ucu kadar açık kahve bir renk geliyor yani iç çamaşırımı belicek şekilde bile değil inşallah yerleşme kanamasıdır arkadaşlar yarın doktora gideceğim dua edin

benim kan değerim 1 hafta önce 274.6 kaç haftalık gebe oluyodum heycandan doktora soramadımki

ecem sen ıstırahat et dinlen kırmızı olsaydı kanaman düşük oluyo demek lekelenme olmuş kesin dinlen inşallah bişey yoktur yereşme kanıdır haber et canım oldu

birsu gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun canım dikkatli ol ok canım

nisacım nasılsın iyimisin ya kalbim kut kut atıyor heycandan durcak sanki beni sakinleştirin kızlar yerime sıgamıyorum güçlü sen nasıl bekledin ya hayret valla zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ecem yazdigim gibi canim kotu seyler dusunme akintin acik renkliymis dusuk olsa direk koyu kahverengi akintin olur ve ardindan kanaman olur canim benimkinde oyle olmustu. Yarin doktoruna sor herseyi canim. Senin gebeligin daha yeni olabilir 2-3 haftalik olabilir canim.

Turkan canim dedim ya ben bu ay cok rahattim testi biliyosunuz tee 5ci gun yapmistim :))) hehehehe
Napiyim bacim bekleidm iste esimde hayret etmisti niye yapmiyorsun test diye. Allahim bi sabir vermisti iste ama iyide olduydu. Kiz surda 1 gunun kaldi nesi zor iste yarin belli olucak, az daha bekle aaa :)))

Birsu gozun aydin canim tebrikler allahim tamamina erdirsin

nisacım nasılsın iyimisin ya kalbim kut kut atıyor heycandan durcak sanki beni sakinleştirin kızlar yerime sıgamıyorum güçlü sen nasıl bekledin ya hayret valla zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilelik belirtileri varmiydi canim? Bende sari akinti gelmisti boyle biraz sumuksu az bisey. Hadi hayirlisi takma kafana canim, ins vardir canim bebisin :ecrin_bebek:

Ecemecem, aşağıdaki alıntı belki biraz içini rahatlatır;

İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir

Nupeldared, Ayni canim allahima sukur bir sorun yok, iste hafif kramp ve sancilardan baska.
Cumartesiyi bekliyorum heyecanla. Bugun igne gunum offf daha diger ignenin agrisi gecmedi simdi yine igne vurulcam cok aciyo ya ins bidaha gerek kalmaz

türkan canım igne vurulalı kaçıncı günün ben sana ne desem için içine sıgmaycak benimde öyleydi çünkü ama stres yapma herşeyin hayırlısı sabret az kaldı oglunla daha çok oyalan unutmaya çalış inşallah vardır bi yegen daha seviniriz ama gerçekten hayırlısı diyorum ve biraz sakinleş tamammı

canım 9 gün oldu iğne yapalı ama adet günüm bu gün eger bu gün olmassam geceye doğru umudum artar canım ama sanki hasta olcakmışım gibi biraz ağrım var gerçi 10 gündür var bu tarz ağrılar ama bilmem miğdem felaket bulanıyor halsizim gerçi biraz hastayım üşüttüm heralde bilmiyorum dua edin ne olur olmazsada yine deneriz canım dimi nisa biz bize yeteriz dimi yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…