Pisir yemegini kocani bekle. Emziricem rahat edemiyorum asagida de. Biz ayri bir eviz de.Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Ya her bu konuyu açtığımda sürekli huzursuzluk kavga ve kusluk oluyor. Oysa ben onunla mutlu olmak istiyorum bir dahaki ay diye diye bende sustumevlendikten sonra değişmek zorunda.hiçbirşey değişmeyecekse neden evlenir ki insan??
nedne bunca zamandır kabul ettiniz ki bu durumu?
Doğru bu yönden hic düşünmemiştimNe yap ne et doğurmayı bekleme çözmek için.
Bebek doğduktan sonra çocuğu kaçırıyor olursun.
Yeme içme bir olunca mecbur çıkmak zorunda kalıyorsun di mi ? Madem hamilesin yorgunum de yat evinde ufaktan ufaktan bişeyler yapmaya basla. Çocuk olunca zaten bebekle nereye çıkıyorsun. Hem çocuk olana kadar evinin tadını çıkar ye iç yat tv izleBen 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?