hamileyim bebek dogunca kayinvalidemle degil artik kendi evimde yemek istiyorum

tubaa2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
19
2
1
28
Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun

Pisir yemegini kocani bekle. Emziricem rahat edemiyorum asagida de. Biz ayri bir eviz de.

Hala bu kafalar ne ya? gercekten o aileleri gectim, kizlar da bunu kabul ediyo!

evlendikten sonra değişmek zorunda.hiçbirşey değişmeyecekse neden evlenir ki insan??
nedne bunca zamandır kabul ettiniz ki bu durumu?
Ya her bu konuyu açtığımda sürekli huzursuzluk kavga ve kusluk oluyor. Oysa ben onunla mutlu olmak istiyorum bir dahaki ay diye diye bende sustum

Yeme içme bir olunca mecbur çıkmak zorunda kalıyorsun di mi ? Madem hamilesin yorgunum de yat evinde ufaktan ufaktan bişeyler yapmaya basla. Çocuk olunca zaten bebekle nereye çıkıyorsun. Hem çocuk olana kadar evinin tadını çıkar ye iç yat tv izle

Oladar çeyizi boşuna mı yaptın süs mü duruyo tenceren tavan tabağın ?

Gir öutfağa yap yemeğini kur sofranı oturun yiyin. Evlendikten sonra değişmek zorunda ayrı bi eviniz var sonuçta .

Kv nize soyleyin. Anne arada esimle evde yemek yapip bas basa yemek istiyorum hevesleniyorum diyin. Eminim bir suru esya almisinizdir. Kullanmaya hevesleniyorum diyin. Gun gectikce siklastirirsiniz evde yemeleri. Ileri de de tamamen biter insallah. Ama bunu cocuk dogmadan baslatirsanjz iyi olur. Arada kvleri de cagirirsin. Tatlilikla halletmeye calisin.. keske basta kabul etmeseydiniz.

Kayınvaliden yapıyor sen yiyorsan ye gitsin. Çocuk olduktan sonra zor iş yapmak. Kesinlikle istemiyorum diyorsan kararlı bi şekilde konuş eşinle. Anasından ayrılamıyorsa niye evleniyor ki ,hiç anlamıyorum bu lütfü kılıklıları..

Bende bir sene birlikte yedim.. seni cookk cokk iyi anlıyorum çok zor..uç aylık hamileyken ayirdik sofrayı da.. bizim ayrılmamız eşimin babasıyla kavga etmesi üzerine olmuştu..her serde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek demiştim.. biraz dusuneyim bakalım neler yapabilirsin

Bebek ilk doğduğunda sen zaten bi sure yatacagin icin bu sefer kv sana yemek tasimaya baslicak ve uzgunum bu bir sure boyle devam edicek.kendini toparladiktan sora gitmezsin yemeklerde emziricem, bebek uyuyo vs tarzinda seyler soylersin esine simdiden yolunu yap bebek dogduktan sora bi asagi bi yukari tasiyamam hasta etmeye niyetim yok cocugu de istiyolarsa gelsinler burda yesinler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…