Hayir tam tersi ben yapmadigimda ağız burun ediyor, mide bulantilarim cok oluyor ne yesem çıkartıyorum şimdi de karin agrilarim oluyor diye esimin yaninda bir cocuk dogurucan etmedigin naz kalmadi diyorKayınvaliden yapıyor sen yiyorsan ye gitsin. Çocuk olduktan sonra zor iş yapmak. Kesinlikle istemiyorum diyorsan kararlı bi şekilde konuş eşinle. Anasından ayrılamıyorsa niye evleniyor ki ,hiç anlamıyorum bu lütfü kılıklıları..
Tamam bu dediklerinizi yapicam. ya öyle bir hale geldim ki nasil yapicagimi bile bilemiyordumEvinize pazar alışverişi yapmıyorsunuz muhtemelen.. öncelikle bunu hallet..eşine canım şunu şunu istiyor falan alicam de.. evinde değişik güzel yemekler yap..eşinin ilgisini çek..ve esinle konus bebekle ben aşağı inemem hasta olur de..zaten bir sure lohusa olacaksin asla aşağı inme..annen doğumda olacaksa yanında o yapar yemekleri beraber yaparsınız..böylece eşin de yavaş yavaş alisir
Hayir tam tersi ben yapmadigimda ağız burun ediyor, mide bulantilarim cok oluyor ne yesem çıkartıyorum şimdi de karin agrilarim oluyor diye esimin yaninda bir cocuk dogurucan etmedigin naz kalmadi diyor
Aslında belkide en dogrusu direk kayinvalideme bunlari söylemekbu aksam esimle konuştuktan sonra sabah ta kayinvalidemle konusurum cok tsk ederimbence dırek kv ile konuş,anne sen cagırıyorsun yemege allah razı olsun ama benım kendı düzenımı kurmayı ogrenmem lazım şimdi bebekte gelecek de..
nereye kadar böyle sürerki,evimi mutfagımı benımsemem laızm de..hatta oglun benı yanlış anlıyo sen konusursan daha ıyı olur de,sonucta sende kadınsın bı bayanın kendı evınde kendımutfagında yemek yapmayı ogrenmesı lazım ,sonra cok sıkıntı yasarım cocouk olunca,bana yardım et de..bu sekılde yaklaşırsan arıza cıkarırmı
Aslında açık açık konuşmak en güzeli ama yeni gelinler de bu cesaret olmuyor nedense..şimdi ben neler neler söylüyorum yüzüne..astar falan kalmadı hahaahaabence dırek kv ile konuş,anne sen cagırıyorsun yemege allah razı olsun ama benım kendı düzenımı kurmayı ogrenmem lazım şimdi bebekte gelecek de..
nereye kadar böyle sürerki,evimi mutfagımı benımsemem laızm de..hatta oglun benı yanlış anlıyo sen konusursan daha ıyı olur de,sonucta sende kadınsın bı bayanın kendı evınde kendımutfagında yemek yapmayı ogrenmesı lazım ,sonra cok sıkıntı yasarım cocouk olunca,bana yardım et de..bu sekılde yaklaşırsan arıza cıkarırmı
bende kayinvalide olursam illede yanimda kal diye diretmemEsinizle artık aile olduğunuzu, çocuk doğduktan sonra evde yemek yapıp yiyeceginizi, isterse kendisinin annesine gidebileceğini Soyleyin. Ben kayınvalide olsam gına gelirdi ve oglumla gelinimi gidin artık evinizde yiyin bana mı guvendiniz diye evden kovardim.
Yok colin kv yemez bu plani :) aksine olayi çözüp bu sefer inadina ayirmaz.Yemekleri siz yapıyorsunuz sanırım. Olay şu. Kötü yemek yapacaksınız. Tuzu bolca atın mesela. Pilava gereginden fazla su koyun lapa olsun. Yagsız tatsız tuzsuz yapın yemekleri. Bir sure sonra kv den kendi ayırır zaten yemekleri.
Aslında açık açık konuşmak en güzeli ama yeni gelinler de bu cesaret olmuyor nedense..şimdi ben neler neler söylüyorum yüzüne..astar falan kalmadı hahaahaa
Neden yemesin? Nasıl çözecekmiş sorunu? Bence gayet mantıklı yapmasını bilirse. Boğazlarına düşkünlerse, her zaman tatsız tuzsuz yemege katlanamazlar bence.Yok colin kv yemez bu plani :) aksine olayi çözüp bu sefer inadina ayirmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?