- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Hayir tam tersi ben yapmadigimda ağız burun ediyor, mide bulantilarim cok oluyor ne yesem çıkartıyorum şimdi de karin agrilarim oluyor diye esimin yaninda bir cocuk dogurucan etmedigin naz kalmadi diyor
Ohooo ozaman kötü.. Hizmetçi gibi kullanıyorlar kusura bakma. Madem sen yapıyorsun yemeği kendi evinde yap. Bi çocuk doğuracaksın diye cümleye başlayan tiplerle bu sorunu çözmen çok zor ama neyse..Hayir tam tersi ben yapmadigimda ağız burun ediyor, mide bulantilarim cok oluyor ne yesem çıkartıyorum şimdi de karin agrilarim oluyor diye esimin yaninda bir cocuk dogurucan etmedigin naz kalmadi diyor
Bende yeni evliyken bir hafta falan sürdu evi yerleştir kalan eksikleri al falan. O sırada kv de yedim bir hafta. Sonra hem kv hem kp birlikte yiyelim yemeği dediler. Tabiki işine geliyor onların. Yemeği ben yapcam, bulaşıgı ben yapcam, bütün evin pisliğini ben temizliycem. Sadece yatmadan yatmaya eve gidersin dediydi de, kabul etmedim kesinlikle. Allahtan ısrar etmedi de sorun yaşamadık pek fazla. Gerçekten egede çok var bu. Çevremdeki herkes bu şekilde yaşıyor.Bende bir yıl beraber yedim ama bir salata yapmisimdir anca.. buradaki kv de iyi niyet yok.. bu arada bende ege deyim ondan mı acepCOLIN
Şimdi eğer normelde yemekleri güzel yapiyorsa az çok kv kötü yapmaya başladiğinda olayi çözer bi tanidik da ayni bu şekilde davranmiş geç pişirmiş pişirdiğinde de bilerek hep bi şeyi eksik ya da fazla yapmiş. Kv açik açik ne yaparsan yap biz bi yicez iççez oğlumu benden ayiramazsin demiş şaka gibi dimiNeden yemesin? Nasıl çözecekmiş sorunu? Bence gayet mantıklı yapmasını bilirse. Boğazlarına düşkünlerse, her zaman tatsız tuzsuz yemege katlanamazlar bence.
Vay anasini.. bir kere benim kp sobayı yakmayin guzduz burda durursun demişti.. oha demiştim içimden tabi..ama öyle bisey olmadı tabiki..konu sahibini zor bir süreç bekliyor..Allah kolaylık versinBende yeni evliyken bir hafta falan sürdu evi yerleştir kalan eksikleri al falan. O sırada kv de yedim bir hafta. Sonra hem kv hem kp birlikte yiyelim yemeği dediler. Tabiki işine geliyor onların. Yemeği ben yapcam, bulaşıgı ben yapcam, bütün evin pisliğini ben temizliycem. Sadece yatmadan yatmaya eve gidersin dediydi de, kabul etmedim kesinlikle. Allahtan ısrar etmedi de sorun yaşamadık pek fazla. Gerçekten egede çok var bu. Çevremdeki herkes bu şekilde yaşıyor.
Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyorNasıl yani kvnin evinde sen mi yapıyosun yemekleri ?
Ya sizin yakınınız becerememiş olabilir, ya da yakınınızın kv si fazla kurnaz, yakınınızda fazlaca saf olabilir. Her taktit aynı sonucu gösterir diye birşey yok. Farklı kişilerde farklı sonuçlar ortaya çıkar. Eger ki rest çekecek durumda değilse, (ki hiç sanmıyorum ben konu sahibinin rest çekeceğini) Fazlasıyla denemeye değer bi taktik bu.Şimdi eğer normelde yemekleri güzel yapiyorsa az çok kv kötü yapmaya başladiğinda olayi çözer bi tanidik da ayni bu şekilde davranmiş geç pişirmiş pişirdiğinde de bilerek hep bi şeyi eksik ya da fazla yapmiş. Kv açik açik ne yaparsan yap biz bi yicez iççez oğlumu benden ayiramazsin demiş şaka gibi dimi
Bence konu sahibi açik açii kv ile konuşsun ya da kocasiyla artik halledicek.
Ne kadar garip dimi aslinda olmasi gereken bi durum için kadin şuan kafa patlatiyo, çok sinir bozucu bi şey.
Senin işin çok zor bunlarla canım.. eşin yanında olsa bu durumlara gelmezdin zaten..kv cokmu yaşlı kendi işini yapamıyor..hizmetcimisin sen ne bu.. konusacakmisin yarınŞöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor
ben gelmiyorum sen de ister orda ye ister evinde diycen bence.Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Bursada yaşıyorumBu beraber yemek yeme olayını da ben evlenince gördüm egede. Konu sahibi nerde yaşıyorsun egede mi sende? Ben doğuda yaşıyordum, yine de böyle birşey görmemiştim orda. Birde doğuyu beğenmezler tövbe estağfurullah.
Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor
Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor
51 yaşında ama surekli eşimin yaninda, yaslandim artik bi is yapamıyorum belim ağrıyor oram agriyor deyip duruyor.Senin işin çok zor bunlarla canım.. eşin yanında olsa bu durumlara gelmezdin zaten..kv cokmu yaşlı kendi işini yapamıyor..hizmetcimisin sen ne bu.. konusacakmisin yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?